11

Анонимен

преди 1 година

Хаха, и кои ще са юзърите? Само психясали либерастични отпаддъци.

10

Ти ивеш ли са?

преди 1 година

Алтернатива на туитър а фейсбук какво е? - фейсбук не знам вече какво е, по-скоро е сварталище на олигоффрени и дъртаци преоткрили интернета. Реално никой нормален не го ползва.

9

Анонимен

преди 1 година

Алтернатива на туитър а фейсбук какво е?

8

Ху кеърс

преди 1 година

Туйтър беше ясно, че няма развитие.Името му е тъпо и се ползва от ***.Мъск се опита да го узрекламира, но тука няма жички и не стана

7

Анонимен

преди 1 година

До 5 - Метавърса (мета означава мъртва на иврит) е официално ***! 28 000 000 000 долар ИН ДЪ КОША ...

6

Анонимен

преди 1 година

Тъйтър тамън стана по-свобофен и прозрачен, а аз ще се върна при човекът, който си ПРИЗНА публично, че се е срещал с ФБР и прочие, които са го съветвали, да спре "конспиративни теории" и прочие и забележете - никой не е оказвал натиск. Нашият сал се е съгласил.

5

Анонимен

преди 1 година

Зуки се страхува за милярдите си. Фейсбук деградира, метасвета е една утопия, инстаграм няма голям монетазиционен потенциал.

4

Щерю

преди 1 година

Зукърбърговата алтернатива щяла да се казва Гарга бърд...

3

Марко марко

преди 1 година

Марко не разбра , че проблема не е в социалните му мрежи , а в политиката която налага на потребителите си . И десет нови апликации да направи , ако те съдържат същата дескриминираща цензура поддържана от мета файда няма

2

voice from the sky

преди 1 година

Още една фабрика за npoпагaнда и faке пеws? Не, мерси. И тези, дето има сега да облъчват, са предостатъчно. Глoбалиcтkaта caтaниcткa секта явно е недоволна от Mъck, което значи, че и той е разбрал какви нищoжecтвa са и ги ненавиждa. Тези c0poc0иди са си наумили да превърнат целия свят (вкл. C'A'Щ) в paдиоаkтивнo гето!

1

Анонимен

преди 1 година

Лол! Какво огромно желание да продължаваме да събираме данни на хора и да им контролираме живота по всякакъв начин.