24

дракон или мишкиа

преди 1 година

Но не са ти ясни причинно следствените процеси , само с очите си гледаш , но не разбираш защо се случват и какви сили движат нещата .

23

Анонимен

преди 1 година

По данни на руски журналисти през 2022г употребата на антидепресанти се е увеличила с 50% спрямо 2021г.А посещенията при психотерапевт са се увеличили със 100%.В Ютуб е пълно с коментари на млади руснаци против войната на Путин.Самите те пишат,че само тия над 50-55г поддържат политиката на Путин.Младите 90% са против него.

22

Анонимен

преди 1 година

Що така пък руснаците все искат да пътуват до ,,неприятелски страни,,?Ами затова Потин им е прибрал паспортите.

21

Така е ..

преди 1 година

Падението е голямо. Забранено е еднопосочното пътуване.Русия си отива.Сбогом .

20

Дракон

преди 1 година

Нито Европа, нито България са по зле от Русия, а и никой не иска да е на мястото на Русия. Българите като етнос нямат нищо общо с руснаците. Ако комунизмът или социализмът бяха наистина толкова добри като обществен строй, те щяха все още да съществуват. И понеже не се оказаха добри, някои страни преминаха в диктатура.

19

Анонимен

преди 1 година

Европа и България сме сто пъти по зле от Русия. Гледайте си своята къщичка българи. Русия ще се оправи както винаги.Тука бюрокрацията е още по голяма.

18

Нео

преди 1 година

Подготвя се следващата мобилизация и следващата партида от стадото ще бъде пратена на заколение заради един диктатор.

17

Анонимен

преди 1 година

Ами това решение е правилно трябва и тук да се въведе. Те са държавни служители по своя воля не по моя и държавата има права.

16

Анонимен

преди 1 година

Защо в някои уж беег супермаркети маркират цена на пласмасовата кутия за готова храна. Ами тя се тегли заедно с храната и се заплаща понеже влиза в грамажа. Като и сложат цена 0.20 лв я плащаме два пъти държавни служители !

15

Анонимен

преди 1 година

Ха ха хааааа

14

Анонимен

преди 1 година

Какво ми пишете за тях, я вижте какво става в нашата страна. На всички високи позиции свои хора от които не се изисква конкурс, а те после разказват играта на хората с някакви измислени реформи и изисквания сякаш е тяхна фирмата. Хора които не разбират от нищо, първо стягат дисциплината и започват да дебнат за нарушения.

13

Анонимен

преди 1 година

На руснаците да ги вземат , на рускините да ги оставят .

12

Анонимен

преди 1 година

Е нормално за какво са им, и без това никой не ги харесва вече

11

Анонимен

преди 1 година

Аз пък се сещам за една ОПГ рашисти ...дет през крив макарон ще гледат белите държави...Добре дошли са даседанията...ам на международния съд за военни престъпления - и без паспорти ши ги докарат...

10

Анонимен

преди 1 година

Лъжа! Руснаците са свободни да пътуват в цял свят! И са добре дошли навсякъде!

9

Окръжно

преди 1 година

Много съм проостт и ми личи!

8

Окръжно

преди 1 година

Жалко, че и у нас няма кой да подгони "оялите" ни се местни чиновници.Щом си държавен служител и се ползваш с привилегиите които ти дававластта, ще трябва да се съобразяваш и с нормите и заповедите, коитоти спускат . . . отгоре !Така че дойде ли време за мобилизация у нас, за да се спасява "***" на Зеленски в Киев, властта трябва да започне с раздаването на повиквателнитеИМЕННО от тях и да свърши с "троловете" . . .по сайтовете !На слука, господа !

7

Бага да Сяма

преди 1 година

Какво е мнението на русофелите добре ли е зле ли е това , нека някой да коментира де , що така се спотайвате! Постепенно рус империята се затваря , нали, не е много прогресивно това според мен ! За това ли се борите русклячи !

6

Анонимен

преди 1 година

Преди една година нанизаха на руснаците кожена примка на врата, ама я бяха намокрили. Е, сега примката почна да изсъхва и най гласовитите взеха да проумяват какъв ще е краят при тая ситуация. То много опции не останаха

5

Мдаа....

преди 1 година

Кочинката се затваря за да не могат непослушните прасенца да избягат.