618

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин, не се грижи за хората, грижи се за заплахи. Този кинжал да си го вземе в задните части на оня свят. До края на април няма да е жив, казват го неговите хора. Русия ще спечели войната когато се изтегли от Украйна, както стана в Афганистан.

617

Анонимен

преди 1 година

На тоя въпрос могат да отговорят само двама велики експерти Т. и Ш.

616

Анонимен

преди 1 година

Хайде батко ви ще подскаже защо. Защото преди 3-4 дни, когато са изстреляни поразяват стратегически американски пункт за управление в Украйна и убиват американски офицери. Затова са тези заобиколни статии и рев. А самите украинци казаха, че не могат да ги спрат с нищо. Па нека колегите по-долу да си пишат - пиратки-миратки, рубашки, свършили евтините ракети и други глупости. Успех.

615

Анонимен

преди 1 година

До Месаря - щом казваш ....

614

Месаря

преди 1 година

Практиката показва, че НЕ развиват такава скорост. Проследявани са от спътниците на НАСА, Мъск и NSA. Пак джуджетата са се опитала да впрегнат наивниците.

613

Анонимен

преди 1 година

То и от тия кинжали сигурно има същите бройки като СУ-57 или Т-14 Армата. Ще опитат да унищожат пейтриътите с тях и това ще е. Производството им не може да компенсира загубите, както се вижда. Иначе щяха да летят дронове Алтиус, Охотник, Скат и Корсар които отдавна се знае, че имат, но от скоро се знае, че не могат да произвеждат в смислени количества. А вместо това карат с чужди ирански дронове.

612

Анонимен

преди 1 година

В момента е 21-век.Задава се нова опасност за човека.Искуствен интелект.Ключа на 21-ви век са нанотехнологиите.Тях не можеш да ги спреш нито с танкове нито с оръдия нито с кинжали.Кинжалите и всякакви подобни оръжия са анахронизъм. Милярди спят дълбок сън следейки събитията по света без дори да осъзнават каква опастност се задава.Климата се променя. Войната ще свърши но тази опасност не само ще остане но и ще расте.Спете спокойно и коментирайте като Дядо Либен и Хаджи Генчо кои ракети са по-доб

611

Анонимен

преди 1 година

На тоя въпрос могат да отговорят само двама велики експерти Т. и Ш.

610

До 660

преди 1 година

СоРомон Спаси лично ще опита един кинжал!

609

Свистят кинжалите

преди 1 година

Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.

608

И засвистяха

преди 1 година

Кинжали! А на натовци им свърши тоатетната хартия!

607

Анонимен

преди 1 година

Непобедимите Кимжал къде бяха като не побеждаваха при Киев, Харков, Лиман, Херсон?

606

Име

преди 1 година

Ама нали писахте хиляда пъти, че ракетите са свършили? Или тези са с чиповете от пералните? Нали ракетите свършиха в Април, После Май, после Септември, ит.н. Сега били атакували с неспираеми ракети..... А ракетите бяха картонени... А някога имахме нещо като медиии

605

соломон паси

преди 1 година

Тъй като лопатите с които воюваха Руснаците свършиха минаха на Кинжал.Щом не могат да ги "''прехванат цивилизованите господа"''''' тогава остава да ги наблюдават колко красиво летят и да им се възхищават. Естество ,че имат желание да ги ги видят и да им се възхищават но трябва да имат нужното търпение ще имат щастието да ги опитат само малко време е нужно.

604

гого

преди 1 година

Ейй големи будали сте това ,краварските *** ! Ами щом могат да направят ракета без аналог в света ,значи могат да направят и всичко останало ,включително и автомобил ? Защо трябва да хабят сили и средства за нещо което се произвежда в изобилие от другите , ами *** като има клещи не си гори ръцете !

603

може да бъде

преди 1 година

даааа, истина е! рашките ще правят нов "суперавтомобил" съвместно със силноразвития икономически Иран. Иран ще им дава модерните технологии и автоматизации, а рашките ще завъртат само болтчетата на монтажните линии.... автомобила ще се продава в Япония, САЩ, Германия и Франция засега... Интереса в тези страни е голям , защото точно тези страни искат да откраднат последните модерни технологии които ще бъдат заложени в суперавтомобила... :) :) :) ! Да възможно е :)

602

не може да бъде!

преди 1 година

Има всички основония да се счита че изчерпването на боеприпасите върви с голяма скорост -както руските ,така и украинските ,така е и със западната помощ!Аз считам обаче че най-критично взе да се изчерпва антируската пропаганда -няма никакви нови идеи ,а старите вече се вземат на подбив и подигравки!

601

питанка

преди 1 година

А пърос към вездсъщия и многоззнаещ Пурко: Кое и какво е спечелила руссия? Освен бюджетния дефицит който само за два месеца надхвърли годишната си граница...(ако изобщо на Пурко акъла му стига да разбере за какво говоря...) , или ще спечели от това, че над 20 000 000 барела руски нефт засега стоят непродаДЕНИ, И ВСЕКИ БОЖИ ДЕН се натрупват със стотици хиляди... Индийци и китайчета извиват ръцете на Путин и го карат да им дава петрола за жълти стотинки.... яко го закъсаха .... но те печелят....

600

питанка

преди 1 година

Питам се кое е по-опасно за нормалните хора: Кинжалите на рашките, или бъдещия им автомобил който ще произвеждат с Демократична Ислямска Република Иран :) :) :) !!! И едното и другото ще е предназначено да убива... Второто ще убива будалите които ще си дадът последните рубли вместо за бутилка истинска водка от картофи - за руско-иранския суперавтомобил :) !!! До къде я докара Пу.тя с неговата СВО ?!

599

Пурко

преди 1 година

Русия пак ще спечели и много искам тогава да видя кривите , пъпчасали и мазни мутри на краварите и техните господари.