70

Анонимен

преди 1 година

То само китайската армия ли е най - голямата? Всичко що е Китай е голямо - и като количество и като качество. Дори китайските триади - няма по - свирепа мафия от тях. Сега братята американци се заеха с китайците, да ги броят и преброяват.Е, няма нужда те са толкова многобройни че дори и да има жертви в една война те могат да бъдат абсолютно пренебрегнати. какво са примерно сто милиона пред два милиарда Американците да му мислят

69

Фен

преди 1 година

Комунизмът в Китай не е дошъл от СССР, а е постигнат от Мао, а победения чанкайши бяга и основава тайван. Сърбия също постигна комунизма сама. Война между Китай и Тайван просто няма никакъв смисъл, военно политически и т.н. В момента в който САЩ няма надмощие към 2050г. Тайван сам ще се слее с Китай от което си е всъщност част. Докато Китай не произведе поне 3500 атомни бойни глави няма да нападне никого, но за модерните прокси войни винаги може да помага.

68

Анонимен

преди 1 година

ХА ХА ХА , кой е тозиразузнавач, който успя да разузнае с кскво разполага китайската армия.

67

Пфф

преди 1 година

Цялата статия е смешка. Единственият мотиватор за един човек са парите. Колко мотивиран ще си за 300 долара на месец и колко за 6 хиляди долара на месец? Какви резултати можеш да очакваш от програмист работещ за 600 лева и от такъв работещ за 12 хиляди? Като си отговорите на тези въпроси, тогава ми говорете за колко голяма армия имали.

66

Анонимен

преди 1 година

Туй посредата още малко и ще се насери

65

до 94

преди 1 година

"представям си двуметров тюлен пехотинец как с една ръка смазва 100 Китайчета." ----- Такъв "тюлен" ще бъде нарешетен преди да си е вдигнал ръката! Затова Спецназа в Щатите не са двуметрови гиганти, а средни на ръст, пъргави и издръжлими мъже владеещи оръжието, новите технологии и тактически умения до съвършенство , поради тази причина численоста им не е голяма.

64

Анонимен

преди 1 година

Китай беше съвсем цивилизована държава, преди да дойде комунизма от СССР. В момента Китай е поредната азиатска, антихуманна диктатура където човешкия живот не струва абсолютно нищо.

63

Анонимен

преди 1 година

Само си представям двуметров тюлен пехотинец как с една ръка смазва 100 Китайчета. Най-бедната държава с най-многобройна армия. Нормално. Кейдж дуелърите се самоубиват от мизерия, БВП на глава от населението 1/20 от на бедна България, ако махнем развитите градове, ама давай в армия да влагане...

62

до анонимните

преди 1 година

Детска му работа! Пак шъ ви повторя, всяка държавъ може да мобилизира не повече от 15% от мъжкото си население в противен случай ще унищожи икономиката и промишленоста си, а населението ще изпука от глад, включително и мобилизираните!!!!! 500 Мл. с кво шъ ги въръжат, обекът и нахранят, а боеприпаси откъде????

61

Т

преди 1 година

Китайците нямат намерение да превземат, рушат и присвояват кладенци като крварите в Ирак и Либия, нито да бомбат първи градове в Япония, следователно нямат и нужда нито самолетоносачи, външни бази или мнодо ядрени глави.

60

до анонимен

преди 1 година

Първу: Населението на Китай не е 1,2 Милиарда, твърди се че са около 800-900 Мил. Дали е така не зная, но дори и в този случай са Три пъти повече от Щатите и Два пъти повече от Европа! Втору: Нито една държава не може да си позволи да мобилизира повече от 15% от мъжкото си население от 18 до 50 годишна възраст, в противен случай икономиката-К.апут! Трету: 900 Мил. делим на две - мъже и жени. Мъжкото население е 450 Мил., деца до 18 г и възрастни над 50г, остават 150 Мил. при 15 % = на 67 Млн.

59

Анонимен

преди 1 година

Може да мине и през нас ,добре са дошли ,че има едни за бесилото !

58

Анонимен

преди 1 година

Учете Китайски. Жълтата раса ще завладее света. Това много отдавна е казано. В последните 30 години се видя че ще се случи.

57

Малий

преди 1 година

Въоражени до зъби японци, да ви кажа ще стане мале мила в Китай. Може да видите втората световна война какво ги направиха. Тия самораите, не ги слуша главата.

56

Км

преди 1 година

Ако всички китайци се изпишкат на източния бряг-Япония ще потъне.

55

Анонимен

преди 1 година

Китайското знаме ще се вее над белия дом във Вашингтон !

54

Анонимен

преди 1 година

Защо не казват че при една военна мобилизация армията им нараства на 500 000 000 човека? Коя армия в света може да извади 500 000 000 човека? Аз поне не се сещам за такава друга армия. Ако някой знае да каже.

53

Космонавт

преди 1 година

Да, многобройна е, но се команндва от Израел. Освен това, воюват както шофират - само напред без ниаква мисъл. Ако САЩ искат да притиснат или директно да смачкат Китай, просто ще въоражат до зъби Япония. Това е само на теория, реалността е, че САЩ са най големия икономически партнньор на Китай и ще играят театър до финала на Русия.

52

11

преди 1 година

Всички знаят, че китайската армия се привижва на малки компактни мобилни групи от по три милиона души.

51

СЛАВА РОССИИ!

преди 1 година

Слава!