7

az

преди 1 година

Някои по-долу нямат страх от Бога и не мислят за това, че всеки има близки хора. За Вас може да нямате страх, но дали сте толкова смели в приказките, ако знаете какво може да сполети деца, внуци, съпруг/съпруга...Молете се за прошка,докато е време....

6

svetlina

преди 1 година

Бог да пази България от нечестивите, от неграмотните от примитивите, от земетресения, от войни, от епидемии, от алчните, безсърдечните, от престъпници и лоши хора. Амин!

5

Божана

преди 1 година

Старо поверие гласи, че ако чернокоса първородна девица пръдне върху икона навръх Православна неделя, тя става вредоносна и убива притежателите си.

4

Йоана

преди 1 година

За да бъде омилостивен православния Бог, днес се яде само варен щъркел и се пие единствено фреш от праз. Ходи се по голяма нужда пред вратата на съседите, за да се изгони каръка. Не се простират женски долни ***, за да се пази имането от черни магии. Пърди се звучно по изгрев слънце пред икона, за да се подплаши Сатана. Гадае се бъдещето по жълтото на бабините кюлоти. Момите играят голо хоро на площада, хванати за пубисните си храсти. Триче се кьораво куче в името на Отца.

3

До 5

преди 1 година

А коя е тая .желeва?

2

Анонимен

преди 1 година

Трябва да постите българи да не ядете блажно а само бобена със самолет ще гоните бобовите зърна и постна леща и така 40 дни и цените в магазина ще паднат с 100%

1

Анонимен

преди 1 година

Официалната религия на България :)... Не, че другите са забранени, но да се знае!