39

Аспарух

преди 1 година

Слава България! Слава Русия!

38

Анонимен

преди 1 година

Това не беше ли от "Име"?

37

Честита свобода!

преди 1 година

Поклон и вечна признателност на братския руски народ за освобождението ни от турско робство. Единствената причина България да съществува е Русия. Всички останали велики сили са подкрепяли изцяло Османската империя, защото е била основният враг именно на Русия. Да бъдем обективни и да не се опитваме да си измисляме нова история само и само за да бъдем политкоректни. Ако допуснем това, значи, че сами сме се отказали от свободата си.

36

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Обикновен руски лицемер. Само той посреща руски митрополити и се кланя на руски светци.

35

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че не е даром. Спасибо друзя!

34

Анонимен

преди 1 година

Подарена е свободата е разбира се. Затова и не я ценим и безотговорно харизахме държавния си суверенитет на наднационалната хунта ЕС, която днес пише закони, по които да живеем. Срам и позор. Но ние българите ще се пробудим и ще бъдем отново независими един ден. В това съмнение не може да има. Направихме груба грешка от глупост, суета и желание да сме модерни. Ще поправим тази грешка. Всичко ще бъде наред, с божията помощ.

33

Анонимен

преди 1 година

Явно много хора трябва да си препрочетат история на България и да се образоват какво се случва днес - подписването на предварителния Сан Стефански договор и после в Берлин, и само са разпарчетовали България, и никой не я е освобождавал на 3-ти март. Днес не празнувам нищо защото българите са късопаметен, неук народ, който търси само някой да го оправи и да му свърши той работата вместо да поеме отговорност за съдбата и живота си.

32

Анонимен

преди 1 година

Дори и отчето го е страх да спомене Русия да не би да го разпопят какви времена дойдоха

31

Тук

преди 1 година

Бог и божи да се четат като Русия и руски.

30

Анонимен

преди 1 година

Нямало е как българите, тогава поданици на османската империя да основат своя собствена държава с черешови топчета. Руският цар Александър II ни подарява тази нова България и в това няма абсолютно нищо лошо, нито пък срамно. Поклон пред подвига и саможертвата на руския народ. Да се слави и прославя името на Александър Романов, както и на неговия внук Николай II Романов, който окончателно уреди независимостта на българската държава през 1909г.

29

Милионер

преди 1 година

И този стана говорител на българите. Щом не му е дадена даром свободаат, нека да си я плаща. Както и заплатите на поповете си от БПЦ. Може и на мюфтиите от ДПС-то да им ги плаща. Българите отдавна си мразят предателите, доносниците и куките като този и лидера му от Герб. Честита да им е на поповете и свещениците. Особено на тези алчните.

28

Анонимен

преди 1 година

Напред Русия!!!

27

Анонимен

преди 1 година

3 Март е и трябва да бъде Национален празник!!!

26

танерррр

преди 1 година

привет честит празник на всичкисамо отбелязвам че по времето на робствотоданъка е бил само десятък сега като сметна ддс акциз и всичко останало отива да 70 процента работата да живее България

25

Анонимен

преди 1 година

Влажен гроб за неблагодарните твари!

24

Анонимен

преди 1 година

До Милчо - Арабите са мнго лоши против езичници и други! Имам приятелка, която е уйка и казва, че е ужасно в Иран!!!

23

Анонимен

преди 1 година

До Швабура немска 24- Стига с пропагаандата моля! Танковете не са 4, а 17! 3 са от портогалско ... И дори не си измилям :(

22

Анонимен

преди 1 година

Русофилите и руския поп полковник Гундяев твърдят че свободата ни е даром от милостивия руски цар.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 - То аз познавам и много българи, дето работят в Бългаария, но ако нещо им кривне и сменят офиса от София, с офиса от Виена и после плюят, ква пляава била България ...

20

Брей

преди 1 година

Русия не струва. Даже децата на зомбираните русогили го знаят.