155

Абе

преди 1 година

Този пак плаши пyтинопитеците. Ванга такова нещо не е казвала.

154

ПЕШЕВ

преди 1 година

До мдаааа - Много си умен :) ДА, диктатора нямаше да смее да пали къщите на хорицата ако Украйна не се беше отказала от ядреното си оръжие.

153

И.Б.

преди 1 година

Г-н Медведев много добре знае, че при ядрена катастрофа, причинена от него и привържениците му, ще загине и той. Но това няма да се случи, така че нека се успокои. Това негово изказване е само за сплашване.

152

Анонимен

преди 1 година

Путин нападна не Украйна,иска да пороби бившите сос. страни.

151

Тогава да видим

преди 1 година

До ДА, ама НЕ!...Кой колко може да вика и кой колко да се "обажда".При всички случаи резултата сам срещу всички е повече от ясен!

150

Анонимен

преди 1 година

Путин нападна не Украйна,иска да пороби бившите сос. страни.

149

Нещата не са прости

преди 1 година

Вероятно истината е по средата.НО,има едно голямо НО!Русия започна пълномащабната война срещу Украйна.В този смисъл тя е АГРЕСОР и това се отчита от целия свят.И след като си агресор и си решил,че с военни средства ще решиш някакъв проблем,а явно НЕ МОЖЕШ,то си надценил силите си и не си отчел редица важни и маловажни подробности.Нека не изброяваме всички,но е факт,че запада застана на страната на Украйна и я подддържа финансово и военно.При това положение единствения изход е да се изтеглиш !

148

Анонимен

преди 1 година

Алкохолът не прощава!

147

Анонимен

преди 1 година

Путин нападна не Украйна,иска да пороби бившите сос. страни.

146

с.т.

преди 1 година

Тоя нЕма ли вече да се пенсионира? Само глупости говори. То, старческата деменция, не прощава!

145

1

преди 1 година

без рахат за С А Щ и приятели, след ядрен удар, нали знаете момчета,после глад и мор, стрували си за една Украйна, а

144

Мдааа Дааа

преди 1 година

Списъкът на Блум съдържа:Общо за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие Интервенции на САЩ срещу 67 суверенни държави Бомбардировки на САЩ срещу 25 суверенни държави Намеса на САЩ в изборите - в 23 суверенни държави Политически убийства (и опити), организирани от САЩ - в 35 държави Прилагани изтезания - в 11 държавиОбщо за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие.

143

ЯМХ Путкин

преди 1 година

В алкохолен делириум е мечето, те руснаците само за радиация мечтаят.

142

Мдааа Дааа

преди 1 година

Найголемият агресор САЩ (а ФАЩ е НАТО и НАТО е ФАЩ)са царе на страховитите касапници, преврати и масови изтребления.Уйлям Блум, един от най-авторитетните американски анализатори, журналист и публицист, създател на първия алтернативен вестник в САЩ (Washington Free Press), събра и подреди в две книги престъпленията на САЩ по света от 1945 г. до 2000 г. Книгите са: Държава престъпник: пътеводител за единствената световна суперсила (Rogue State: A Guide to the World,s Only Superpower) и Убитите надежди: интервенциите на САЩ и ЦРУ след Втората световна война (Кilling Hope: U.S. Milit

141

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са като Габи от Ергенът, грозни, прости, слаби и хората ги мразят, агресивни, но когато дойде момент да се действа не можеш да ги намериш хахаха.

140

ПЕШЕВ

преди 1 година

TIkTok джуджето май вече никой не взима насериозно. Плаши само гаргите :)) А дали пита китайците какво мислят по въпроса :))

139

мдаааа

преди 1 година

Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме се с вредата от мусаката и *** стремленията. Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.И защо трябва тогава да се правим на *** и да търсим вината единствено и само в Пyтин? Вината е преди всичко в нас, европейците, защо

138

Демократ

преди 1 година

До да, ама не. НАТО е ОТБРАНИТЕЛЕН съюз. И няма никакво намерение да напада просията. А съседите на империята на злото влизат в НАТО, защото виждаме какво се случва с тези, които не са - Грузия, Молдова, Украйна.

137

Толкова си могат

преди 1 година

Какво друго очаквате от бандито-олигарсите, яхнали овчедушния руски народ? Ами че това е страната, на която Петър Първи преди три века е натрапил с кланета западноевропейската наука и култура - наложило се да изтреби хиляди фанатични почитатели на застоя и пиянското безделие. И Съветският съюз си стъкми ракетните и ядрени технологии с кражби от САЩ и знанията на пленени германци. Те това умеят - да заплашват и да унищожават, не да създават.

136

IQ 3.14

преди 1 година

До IQ 3.14оф тва бил дежурния по спам, ircop. никво творчество, спориме с копипастер. само глей да не осереш пак коментарната секция