21

Анонимен

преди 1 година

До 33 Ми я кажи ти твоята вярна русофобска мисъл.Щото аз разбирам от военни тактики Пък да видим твоята.

20

Анонимен

преди 1 година

До 32 Много ти е объркана мисълта. Това се получава когато русофил се опита да мисли.

19

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости.Той,че ще я победи,ще я победи,ама начина по,който го прави му позволява да го направи с възможно най-малко жертви от войниците си.Начина на водене на бойните действия на украинците са неправилни,но това е от липсата на боеспособна армия и най-вече защото отстъпват технически и нямат опит.Това да се забиеш в градовете и да разчиташ,че на руснаците ще им свършат снарядите е глупаво. Но те просто нямат друг избор.Всъшност имаха изобщо да не се стига до тук

18

Ахаххахха

преди 1 година

Сигурно яерва и в дядо мраз или че е преродения петър ввлики ахаххахаххах

17

Самозаблуда

преди 1 година

Всеки, който си въобразява, че някои може да победи Пентагона и неговата Космическа флотилия /USSF/ се само-заблуждава и времето ще му покаже това.

16

Анонимен

преди 1 година

Според мен е далеч по-забавно укритата да си мислят, че могат да победят. Те вече са загубили: държава в руини, останали са между 18 и 22 милиона укрита(от 37!!!), икономиката им е редуцирана с около 60%, нефт нямат, газ нямат. Външния им дълг е нарастнал четворно за една година. Спряха да плащат пенсии, намалиха заплатите на войниците си на половина. Утре да спрат бойните действия - те са разсипани.

15

Анонимен

преди 1 година

Аз не знам дали Украйна ще бъде изтощена,но Европа вече глътна вода и то много.В Германия BASF съкращава близо 2600 работници,а това е само началото,липсата на евтини енерго ресурси ще постави европейските производители в много неизгодно положение пред останалите такива...сляпото подчиняване на англо-санксонската мафия няма да доведе до нищо хубаво...

14

До 22

преди 1 година

Ми то ние по принцип толкова си можем. Аз освен да приказваме друго не съм видял.

13

Анонимен

преди 1 година

НАТО млати яко Русия, а ние тук си приказваме...

12

До 18

преди 1 година

С 5 лв в джоба ще изтощя теб до толкова че да нямаш сила да си вдигнеш гащите и даже после като си тръгна 5 те лева още ще са ми в джоба.

11

Анонимен

преди 1 година

До 7 Такива клоуни, като теб преди 1г ни обясняваха, как русия била най силната армия , най голямата сила в космоса :))) Ей Клоун слез вече на земята вие сте посредствена регионална сила. Една Украйна ви разката фамилията . Изобщо не сте от нивото на САЩ и други големи играчи. Какво ще изтощиш с 5лв в джоба:)))

10

Анонимен

преди 1 година

Дали ще ударят Сопот и Костенец ? Украинците ги гони снаряден глад за съветски оръдия . Западните бързо се чупят и не стават за далга употреба . Да очакваме ли включване ? Евроатлантиците искали снаряди от нас и сърбите . Сърбите ще откажат ама нас май ще ни обомбят . Имат право защото снабдяваме врага им .

9

Анонимен

преди 1 година

Какъв негодник!!

8

Анонимен

преди 1 година

Това е новата военна стратегия на Америка - да воюва чрез проксита. Само дето няма да са реални победители, а само купувачи на победа

7

Анонимен

преди 1 година

Украйна вярва че щяла да победи. Че тя вече е загубила всичко, дългове до гроб, разруха, корупция на всякъде, Америка вече ги пороби ама те още се правят че не знаят. А иначе който твърди че Русия щяла да загуби просто не познава руснаците. Ако опре ножа до кокала звънва червения телефон, кнопката се натиска и пуф Европа я няма. Може да унищожат половината свят но няма да загубят. Западноевропейците са наивни и доста леконравни, мисля че не осъзнават реалностите.

6

КГБ

преди 1 година

САЩ и ЕС мислят че ще победят Русия като я изтощят..ГОЛЯМ СМЯХ..

5

Анонимен

преди 1 година

Че кой е казал че се печели война само с млатене и джасане. Пустинна буря и една седмица бомбардировка на столицата без спиране. Да спечелиш чрез изтощаване си е екстре. А тази война изтощава не само Украйна, а и продадената и предадена от ръководителите си Европа.

4

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна е само първия рунд . Естествено че запада не може да спечели война на изтощение срещу Русия . Те срещу талибаните не успяха кво остава срещу Русия . Така или иначе ЕС иска да откъсне жизнено пространств от рускоговорящи територии така че врага е същия като преди . То е ясно че Русия в Украйна няма да използва ядрено оръжия щото са си руснаци но в Полша и САЩ го няма дози проблем ;)

3

Анонимен

преди 1 година

Как върви пазара с дрога,да питаме ЦRУ

2

до 1

преди 1 година

клоун