41

Пловдив

преди 1 година

Точно така е. (според мен)

40

Анонимен

преди 1 година

До 55 Точно така той е виновен,ама тия от Азов,ще видим,какво ще разкажат те какви са ги правили.

39

Анонимен

преди 1 година

До 55:И тая измисльотина не спирате да я повтаряте като развален грамофон.Чак ставате жали вече.

38

Джуджето кърваво

преди 1 година

и просто също вярваше, че ще превземе Киев за 3 дни и цяла Украйна за 10 дни..., но сгреши и то с много.... Така, че няма никакво значение, какво "мисли" , защото определено не може да мисли...

37

До абе 50

преди 1 година

Сащ гледат сеира на расия , все едно да се бият сащ канада

36

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще стане резерват за диви животни.

35

Анонимен

преди 1 година

По точно Путин ще победи Украйна като здраво я плющи...

34

Анонимен

преди 1 година

Яко мучат кравите и тихо стъпват камиларите, Елена, Елена дете на дивата пустиня Амур, Елееена само теб обичам аз.

33

абе

преди 1 година

в колко държави, колко бомби изхвърлиха янките, но тук са тихи...русия не е сърбия! сметката е отчайваща - сащ имат 200 ядрени оръжия, а русия има 2000! - 10 пъти повече! страх лозе пази!

32

Българин

преди 1 година

...до последния украинец...

31

Анонимен

преди 1 година

Ще ни изтощи от смях

30

Анонимен

преди 1 година

До космонавт и кой ги кара да се крият в градовете,ми да си бяха направили отбранителна линия извън града или като са решили,че ще е в града да изтеглят цивилните,ама се крият зад тях.А това прегрупиране и изтегляне къде го видя,че не е ясно,ако имаше такова щяха да се изтеглят от Бахмут,а не постоянно да пращат подкрепления и сега да нямат боеспособна армия.Никакво изтегляне няма толкова си могат и на да стоят в градовете щото така не могат да изгонят руснаците.

29

Анонимен

преди 1 година

До 41 И това с какво,ще помогне на запада да спаси икономиката и ,а дали запада има оръжие за такава армия и дали срещу няма да се изправят 10 милиона руснаци.И защо си мислиш,че запада ще реши проблемите си с икономиката си по този начин.Ми ще я спаси,ама ще се откаже от Украйна щото икономиката и е по-важна.Света може и Беж Украйна или с половин Украйна,ама не може без Русия.Така,че това очаква Украйна и то се вижда вече ЕС се дърпа от даване на оръжия,а САЩ не могат сами.

28

Анонимен

преди 1 година

Америка финансира Украйна , а централното й разнузнавателно управление ЦРУ коментира лежерно в публичното постранство развръзката й (на войната)! Това не е война ,а пер ,везен тест полигон за оръжията им . Тези вече не са шпиони ,а корпорация с пиар фунции! Само се замислете ,президента на Украйна е актьор . Какво правят актьорите играят роли, четат сценарии пред камери.

27

Анонимен

преди 1 година

До 38 Ти наистина си глупав.Никой не е тръгвал на война в Украйна бе.Никой не очакваше,че ще направите тая глупост.а тоя джавелин изпразни складовете на американците за 8 години напред.И недей да говориш глупости щото Мосад точно го каза 157000 украинци срещу малко над 18000 руснаци.И те са единствения независим източник.И това точно съвпада с начина на водене на действията.И в предни линии са "Вагнер" ВДВ ГРУ и Ахмат,а това е СпеЦ Наз .Само в Угледар е ЧВК ,на Шойгу в Запорожието е друго.

26

може ли запада да--

преди 1 година

-- глътне ,,въздух,, и да се откаже Сигурен съм ,че ако опасноста стане реална за срив на икономиките и глад армия от поне 5-милиона ще атакува матушка русия и дали ще дойде ,съдния ден,, или за кого не се знае .Че имат ядрено оръжие имат ,но кой колко ще може да удари и коя държава ще изчезне не знам, но на Путин Русията барабар със него си заминава за винаги !

25

Космонавт

преди 1 година

До 37 Мда, много разбиват с тази артилерия - градове с цивилнни. Скоро ще плащат сметката. Войната не е само артилерия и отсъпление прикрито зад термини като "прегрупиране".

24

Анонимен

преди 1 година

До 36.Ми Тея дето ще поемат удара от тва ядрено копче какво ще остане,щото той няма да е насочен към Украйна.Айде стига с тия ядрени глупости заради Украйна никой няма да се вкара в такава война без победител.

23

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт и къде го видя това,че не е ясно.Руснаците те разбиват с артилерия.Така е и по линията Сватово-Кременная къде украинците атакуваха месеци наред,а не руснаците,а сега вече и напредват руснаците там.В района Бахмут е същото само дето използваха затворници в предни линии първи и тях жертваха.Така,че си спести глупостите .

22

Космонавт

преди 1 година

Страхотна война, руснаците стоят на едно място и хвърлят тълпи месо в атака. Русофилите *** от кеф докато гледат снимките и видеоклиповете с разкъсани руснаци, но забравят, че всички пророци са казали, че целия свят ще гледа наживо старта на WW3. Pycopoби, Путин ще избие вас и близките ви под съпровода на вашите ръкопляскания.