61

Анонимен

преди 1 година

На 22 февруари когато Байдън беше в Украйна, руснаците понечиха да изстрелят САРМАТ, но тя се самовзриви при изстрелването. Руски генерал предупреди ЮАР и Китай, че при общите военни учения с Русия, няма да се изстрелват балистични ракети. За какви ядрени заплахи им свирят ветрове в черепите ?

60

Анонимен

преди 1 година

А Украйна вярва на вампирите от запада и Америка.

59

R.A.T.M

преди 1 година

Украйна отдавна е изтощена, за това запада събира оръжие откъдето може дори в Южна Америка, но Бразилия и Аржентина не дадоха. Украинците използват американски боеприпаси на ден, колкото военната им индустрия произвежда за година. За това ЦРУ да си наляга парцалите и да мисли какви терористични атаки да измисли с моста и СП 1 и СП2 нещата не станаха по-добри за украинците. Икономически цяла Европа е по-зле от Русия, която е с 4%инфлация и 5% безработица нищо че имат десет пакети санкции

58

Анонимен

преди 1 година

Така или иначе ще победи макар ,че не го харесвам.

57

Анонимен

преди 1 година

Нито САЩ могат да си позволят да загубят войната нито Русия, това вече е ясно и на малките деца, затова са вдигнали залозите и нямат проблем да ни пожертват в името на войната, пък и ние това правим жертваме се в името на великите сили.

56

Анонимен

преди 1 година

За всички нормално мислещи хора е ясно като бял ден, че войната в Украйна няма как да бъде спечелена от запада.Но пропагандата тръби , че това ще стане.Същото като с ковид.Лъгаха , че било естествено, че било от някакъв пазар тръгнало всичко, а всички мислещи знаеха за лудостта на елита, който в лудостта си искаше да дрогира всички хора.

55

Анонимен

преди 1 година

Откъде разбрахте в какво вярва или не вярва Путин? Ванга да не е възкръснала?

54

Пак съм долният

преди 1 година

Защото не съм го виждал, но съм чувал че е много голям убиец !

53

Един невеж

преди 1 година

Този на снимката с костите Джо Байдън ли е ?

52

Мужик

преди 1 година

Ха ха ха, до долния, ако нещо беше под негов контрол, сега жужи щеше да е в Киев а не да хвърля ракети отдалеч заврян в окопите.

51

Анонимен

преди 1 година

ЦРУ има за цел да лъже хората.

50

Мужик

преди 1 година

Нищо не вярва Жужи, но се надява щото иначе неговите хора ще го капичнат по стълбите. Откакто е почнала войната нищо не е под негов контрол, само следва събитията.

49

Така е ..

преди 1 година

Путин няма защо да измисля изход от войната.Изхода е един.Капитулация е репарации.

48

Рашисти

преди 1 година

Давам самун хляб, 200 грама водка, скилидка чесън и нова ватенка на първото рашиско ***, което даде поне малко разумен коментар на това "съвпадение":Който какво каза? ***: "Западът ни наложи тази война". Я да направим сравнение с Гьобелс 1943 г: https://i.redd.it/c38ywv60w5ja1.jpg Vergesst nie, dass uns England diesen Krieg aufgezwungen в превод: Никога не забравяйте, че Англия ни наложи тази война.

47

Пешо

преди 1 година

На един мъж му дотегнала жената, и се чудел как да я затрие. Ама свидно му било да я убие ей така. Питал един шаман, и оня му казал - само любов - сутрин обед вечер, къде я хванеш... 30 дена така и си заминава. Почнал човека по съвета. На 25 ден, след поредния акт, седи изтощен на верандата, а жена му си пее щастлива и довлна нещо и храни кокошките. Човечеца само промърморил - Пей, пей ***..*** ти, още 5 дена живот ти остават.

46

Анонимен

преди 1 година

Всеки с проблемите си

45

Няма друг

преди 1 година

Избор - все пак народа в Украйна са руснаци, а срещу Русия е изпратена армия от азовци и наемници от цял свят. След като ги видя как си правят сандвичи в Мариопол от мирното население руската армия реши да редуцира военните на противника с няколко месомелачки и после напредва вместо да убива руснаци.

44

Анонимен

преди 1 година

Ще си пази силите

43

Анонимен

преди 1 година

Украйна отдавна не е нищо повече от плацдарм и пушечно месо на фашистките американски щати.

42

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

На Путин не му трябва цяла Украйна щото ще трябва да я Издържа Той ще си вземе каквото иска,останалото ще го остави европа да ги храни.Докато издържат