266

Сашо

преди 1 година

До У бреТи си много *** ако мислиш ,че САЩ ги устройва половин Русия да отиде в Китай. Американската *** вие 2 пъти повече срещу Китай от колкото срещу Русия.. за това и китайците не желаят разпад на Русия, защото ако това стане, следващите демонизирани и атакувани ще са те.

265

Анонимен

преди 1 година

Интересно какви предложения за мир дадоха САЩ преди да почнат да пращат оръжия.

264

чифут рокфелер

преди 1 година

браво урсула/мечка европейска/ ти си една *** корумпирана акушерка, в скоро време ще търкаш някой нар

263

Антипутиноид

преди 1 година

До 270. Радвам се, че имаш интерес към геополитика и икономика. Само че тук дискутираме криминалната руска инвазия в Украйна, а не държавния бюджет. Китайските предложения са изброени тук, ако някой още не ги е намерил: https://fmprc.gov.cn/eng/zxxx_662805/202302/t20230224_11030713.html

262

За чудене си е

преди 1 година

До ЙЕЗУИТИ,СЪР: Тези, които могат да мислят,се чудят какво става наистина. Защо при посещението на президента (тогава) Росен Плевнелиев в Киев през 2014г. украинските националисти скъсаха българското знаме, и защо премахнаха в Одеса паметника на Христо Ботев. Украинските националисти са същите като нашите комшии от Северна Македония. Както казват "хвани единия, удри другия".

261

ЙЕЗУИТИ,СЪР

преди 1 година

ПОЛОВИН ЮЖНА РУСИЯ ИМА РОДНИНИ УКРАИНЦИ.ДО ВЧЕРА ПРОПАГАНДАТА ГОВОРЕШЕ ПЛАМЕННО,ЧЕ СА БРАТСКИ НАРОДИ.ДНЕС РУСКИТЕ БОТОВЕ И ПУТИН ПИЩЯТ,ЧЕ ТОВА СА ФАШИСТИ! ТЕЗИ,КОИТО МОГАТ ДА МИСЛЯТ,СЕ ЧУДЯТ КАКВО СТАВА.

260

Мир ли

преди 1 година

Мир и преговори с рус само и единствено след нейната денацификация и демилитаризация.Санкции още ако трябва не 20 а 200 пакета и пълна изолация. Оръжие-бол ще има, това е само началото. Каквото не е поискала, това не е получила Украйна. Естествено първо е - не, но в последствие става др.3 дневната спец операция се превърна в пълно фиаско за втората по сила армия в третия свят.

259

Анонимен

преди 1 година

Догодина ще са 20 милиона бежанци и 1 милион убити от двете страни, +20% инфлация.

258

Кой какъв е

преди 1 година

До Вари го, печи го...: ЕС не можа да се постави на мястото на руското население на Донбас, което осем години беше обстрелвано от укронацистите. Меркел и Оланд подписаха Минските споразумения не за да има мир, а (както сами си признаха) за да се подготвела Украйна за война с Русия. И така се стигна до войната. А сега правят всичко възможно тя да продължи до последният украинец.

257

Какво следва

преди 1 година

Догодина на 24.02 ще отбелязваме две години от началото на войната в Украйна и двадесети пакет санкции срещу Русия. Тогава може би Урсула. Барозу, Шолц, Макрон и т.н. може да се позамислят дали си струва вече да се преговаря за мир. А Зеленски пак ще приказва това, което се очаква от него.

256

Светът не е ЕС и САЩ

преди 1 година

Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Русия може и да прекъсне икономическите си връзки със САЩ и ЕС, но това съвсем не значи, че ще бъде изолирана от света. И Китай не е единственият търговски партньор, на когото може да разчита.

255

Няма

преди 1 година

,, Вари го, няма печи го,, . Само Трепи го - това помага

254

Анонимен

преди 1 година

Триете, но пак ще си пиша, това което искам... Русофилите са много T Ъ П И и затова трябва да им се обяснява по няколко пъти (макар, че и това понякога е недостатъчно)... 140 държави са срещу агресора Русия и няма да има мир докато тази Империя на злото не си получи заслуженото с лихвите за тази безсмислена и жестока война.

253

Вари го, печи го...

преди 1 година

русофилчето просто... едно си знае и това си бае. Не може да се постави на мястото на милионите украинци и затова пише дежурните си абсурдни глyпости на килограм.

252

Малко за политика

преди 1 година

Китай бил взел страна. Китай доставял на Русия оръжие (казано, но дали е така?). Да погледнат първо себе си. ЕС не е ли взел страна. Не доставя ли на Украйна оръжие? Просто Урсула, Барозу, Шолц, Макрон и т.н. искат войната да продължава и всички ние плащаме за това. Надяват се, че Украйна може да победи Русия, което, ако го мислят, просто показва липса на здрав разум.

251

Анонимен

преди 1 година

Просто аз не искам да се тъче на два стана. Не е честно към работодателя.

250

Факт

преди 1 година

Просто Западът не иска войната да спира.

249

Ваксинатор

преди 1 година

Мразя тая пишман акушерка, добре че е зарязала тази хуманна професия, не е за нея сатаниско чучало.

248

Анонимен

преди 1 година

Войната е ракета носител на прогреса.

247

Анонимен

преди 1 година

Разбира се. Никой не иска войната да спира. И план със сто точки да направят, пак няма да има полза.