43

Анонимен

преди 1 година

Само доларът може да ни доведе до икономическа устойчивост, ама у нас пусто евро та евро.

42

MaйMyнaтa

преди 1 година

Легайте бе, цветните хартии да са ви проблема

41

Лили

преди 1 година

До АнонименИмаш влечение към рублата,това е ясно Но с нея и водка не можеш да си купиш,а само спирт за горене/ денатуриран/

40

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувачТи си случаен и нямаш думата.Случайно си гледай работата.Всички вървете по дяволите / не/ случайно ,а закономерно.

39

Случаен минувач

преди 1 година

А Каримански е поредният предател. Както и Ива. Никой не обича предателите. Съмнявам се някоя от по-големите партии да ги вкара в НС. Ще гледат парламента през крив макарон.

38

Анонимен

преди 1 година

До 43 Ами като не ти харесва да си работник, ограбван от шефа си, започни си собствен бизнес.

37

Случаен минувач

преди 1 година

Швеция, Дания, Полша, Чехия, Унгария и Румъния си карат с националните си валути. И в Чехия, и в Унгария казват едно и също: Ще приемем еврото, тогава и само тогава, когато доходите ни се изравнят с немските! Румъния е обявила, че до 2030 няма да говори за приемане на евро! Е ние ли сме най-големите балъци? Кръв ще се лее!

36

Анонимен

преди 1 година

Възраждане - осъзнавате ли, че българският лев е стабилен само защото е вързан? Когато беше свободен, нещо го беше ударил на разврат и така беше отслабнал, че хиляди изхъркали лъвчета не струваха и за един зелен американски гущер.

35

Штайба

преди 1 година

Бе каримански

34

Анонимен

преди 1 година

"Не ща евро, искам рублата! Това е цялата ми игра против еврото." ----------------------------------------------------------------------------------------- Сopocoиден тъпaнaр, пpocташката ви елементарна пропаганда не работи. Български лев НЕ ЗНАЧИ рубла - пpocтако! Швеция не иска евро, значи ли, че Швеция иска рубли, Полша не иска евро, значи ли, че Полша иска евро. Причините няма да ги повтаряме всеки път, едва ли ще ги разбереш защото си деградирал наркоман.

33

Анонимен

преди 1 година

*** все някой го краде. Той не може за сто лева продукт да произведе, мързи го, та две не вижда, но все му се привижда, че някой му отмъква съдраните потурки. Ей, булгарче, стегни се малко, почни да работиш като германец, пък после си пази произведеното от крадци.

32

Таня

преди 1 година

Идват тъмни дни за българската държава, ако оставим платените от Москва марионетки да вземат това решение. Моля се за България!

31

Анонимен

преди 1 година

Платените "анонимни" на исторически парк налазили и тук...

30

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Опитва се да краде от нашите гласове но няма да му се получи. Досеща се че Евроатлантическите интереси се предлагат от 6 партии а Бъргарските само от 1 партия и да се намуши и той там при малката конкуренция. Това което ще му се получи обаче е да гарантира че дългия повече няма да му се налага да става от дивана !

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31какво трябва да стане? при капитализма богатите крадат и си плащат на адвокати бедните както казва коокорчо да гд със скъцан чаропогашник справедливост няма при капитализма само при диктатурите

28

Анонимен

преди 1 година

Ваксиниран, но против ваксините. Сметките му в евро, но против еврото. На митингите развява руски знамена, но против веенето на чужди знамена. Патриот, но русороб. Що е то? Депутат от Възраждане.

27

Анонимен

преди 1 година

Да не мислите, че с еврото ще станете въшлливи с пари?

26

Анонимен

преди 1 година

Ами добри, лоши - пътощата са от времето на ГЕРБ, а от времето на новите изпущеняци са само дупките.

25

Хахаха!

преди 1 година

Двама отцепници - нова партия... Иначе са се надъхали и устремили да приемат закони,да променят текстове,да решават съдбата на българите!!! А дори не се сетиха да попитат : ей,вие там долу наивниците,дето гласувахте за Слави,аджеба съгласни ли сте да ви натикаме в еврозоната? И изобщо какво искате да ее промени в управлението на държавата... Не знам как са си повярвали,че има още блажени вярващи да гласуват за тези карикатури,които без Слави щяха да си останат по селата и да копАт картофи :)

24

Анонимен

преди 1 година

до 23 Алоооуууу, герберунгел.... Лиляна Павлова още 2012-та година категорично заяви че до 2017-та година Хемус магистралата ще е завършена. Помниш ли гооо, герберунгрел такъв? След това каза че до 2020-та ще е завършена. Помниш ли гооо, герберунгел такъв?