103

Ха-ха

преди 1 година

Че кой ти пречи да имаш евро бе не(щ)астник. Не, проблема на такива безродни престъпници е, че не могат да се докопат до резервите на БНБ. Такива като този са за въжето.

102

Анонимен

преди 1 година

Жалко е, че се отдалечаваме от Еврозоната и Шенген. А бяхме толкова близо с ГЕРБ. Пълния Провал дори пари за Възстановяването не успяха да осигурят. Пълно некадърничество от харвардците. Що за университет е това? На нищо не ги учат. Или нашите умни и красиви са прости?

101

22

преди 1 година

Чудесна новина,финансовия гърч и схемаджийските лапачки на управляващите се отлага.

100

Анонимен

преди 1 година

Не се тревожете, днес затворена, след изборите ще се отвори и ще се приемат законите, след което еврозоната ще приеме България. По спокойно, не е страшно, просто няколко месеца по късно!

99

mn

преди 1 година

Каримански и Митева бяха едни от качествените хора в ИТН. Проблемът е, че ще понасят негативи от това, че ги свързват със Слави и едва ли ще съберат повече от 1-2%.

98

Анонимен

преди 1 година

Виновен е Радев, защото те са негови отрочета от ПП-то.Нищо , че ги нарече шарлатани.Те са си такива отдавна. Турската империя е пропаднала от лоши съветници.

97

Анонимен

преди 1 година

победа за руските роби. продължавайте да гласувате за такива партии, още повече такива "победи" ще има. само че в един момент ще се превърнем в нещо като беларус. е то вие сигурно това май искате

96

Анонимен

преди 1 година

Интересно, кой нормален човек би гласувал за умнокрасивите ПП и ДБ, че на всичкото отгоре им дават най-много гласове? Или социологията е купена или има адски много полирани в главата избиратели със пяна на устата

95

до 105

преди 1 година

До Прах в очите,за да има цивилизована държава трябва да има цивилизовано население,с тези ди.ваци,неандерталци къде си тръгнал

94

Прах в очите

преди 1 година

Другари, какъв закон за защита на потребителите приемат тия айдуци - опитайте се да отворите страницата на комисията за защита на потребителите да видите че не работи, за каква защита и за какви потребители става въпрос тука? Евро искат, ЕС искат, Шенген - менген а нищо не правят за да станем цивилизована държава.

93

Анонимен

преди 1 година

Герберастките *** пак са налазили коментарите ! ПП им е виновна за всичко , за ДПС и БСП не казват нито дума ! Червени *** !

92

Анонимен

преди 1 година

Каримански и Ива Митева са затворена страница.

91

Българин

преди 1 година

Каримански се е сдружил с Ива Митева. За да станат българските политически лидери все повече и повече. Не, че те вършат кой знае каква работа, но друго си е да са повече. А пък работните места в поредния български парламент са само 240. Очаквам да се увеличи престъпността сред безработните кандидати за депутати. То, реденето на партийните листове не е лесна работа.

90

Анонимен

преди 1 година

КакавоЕвро.България се турцизира и изкупува от Турция.Навремето купуваха болярите и ония им предаваха крепостите си.Днес купуват болници из малките градчета.

89

ИВАН до № 96

преди 1 година

Нека са си в политиката ПП--то.Във властта обаче дали да влязат или не зависи от мен,от теб и от всички нас.Не всеки който е в политиката е и във властта задължително. Разграничавайте,моля...

88

НЕ СЪМ ЧУЛ

преди 1 година

от ЕК,че няма да влезем в еврозоната.Министърката на финансите/не и помня името/ зае тази позиция и този от снимката-съкън да не остане назад!!!!!С други думи"тази каша си е наша".На нашите Божем набедени за политици отдавна не им вярвам.На журналята също!!!

87

Анонимен

преди 1 година

Какво прави онзи ден Херо при президента? Какво си говориха, ъ?

86

Анонимен

преди 1 година

Защо, след всичките гафове, безобразия и омраза, която настаниха у нас, ПП отново присъства в българската политика? Защото имат позорната подкрепа на Херо Мустафа, Сорос и купените български медии. Те се изплюхавърху българската конституция и парламентаризъм. Това ли, е тяхната демокрация? Това ли, е тяхното "върховенство на закона"?

85

Хмммм..

преди 1 година

Май си бехме по-добре при Баце .....така го мислим я..Тия славита-мавита..само оакаха терена и източиха парите на народа...а и инфлацията продължава да хвърчи..та незнам кои ще са следващите ,,оправячи и чегъртачи".

84

Анонимен

преди 1 година

България има ясна евроатлантическа ориентация, но няма да позволи, чужди посолства да избират правителството й и да диктуват политиката му.