17

До 15

преди 1 година

И комуниЗъмът и Белене и околната среда и Ченгетата на ДС и мутрите ..също са наследство от руснаците, наред с ограбването ни от руските фирми, най скъпия газ и Лукойл, където държаната не може да прави ревизии и наблюдения, защото било частна собственост....този аргумент важи само за руснаците и то само в България. Апропо...няма друг такъв казус в целия свят,дори и в Африка.

16

Финансист

преди 1 година

Добре де, тези Марици 2 ООД ли са, ЕАД ли са или са АД. С такива политици, юристи и прокурори, които не правят разлика между тези елементарни понятия нищо добро не чака Бъбгария. Нали знаете какви са разликите в капиталите на тези прости абревиатури. ПАРИТЕ СА СИ ПАРИ. Че дори и са капитали. Особено, ако банките увеличат лихвите за депозитите.

15

Зелени шизита,

преди 1 година

щедро платени к.Y.pBи греят от тв екраните 24/7 да ни облъчват с мал00умията си! Най-големия замърсител в света ФАЩ произвежда милиони тонове пластмаса,дупчи за шистов газ и произвежда оръжия и автомобили,ГМО - храни и трови въздуха,почвата и водите повече от всяка друга държава в света!В същото време ФАЩ и европ0длогите и налагат санкции уж в защита на климата,който съсипват и пищят истерично за глобалното затопляне...А това нещо на снимката е готов да продаде и майка си за пари!

14

Анонимен

преди 1 година

И АЕЦ-а ни го направиха руснаците,и енергийните,металургичните и военните предприятия,рафинериите.Всичко което носи печалби до днес на нашата държава е построено още при социализма с активна руска помощ.За да може ние днес необуздано да ги плюеме,обиждаме,подиграваме и санкционираме.

13

Анонимен

преди 1 година

Брее, тея зелени човечета нямат спиране! Абе Юлиане, душко *** и НЕграмотна....откъде бе, Юлиане ще ми докараш 3000 MW ДЕНОНОЩНА мощност с характеристиките на ТЕЦ бе, Юлиане?????????????????????? Айде отговори на този съвсем простичък въпрос, пък тея мъгляви понятия дето ги разправяш в момента после да ги обсъждаме

12

Анонимен

преди 1 година

да закрием мариците, да закрием аец-а - е то какво ще остане на какво ще караме ----///------ Е, нали бяхте против американските тецове?

11

Анонимен

преди 1 година

До ТРЪМПОВ__казваш пеевски, горанов, овчара чисти като сълза... ей тези лошите американци, как обвиняват невинни

10

Анонимен

преди 1 година

а може ли да е водещ замърсител, на който му плащаме вредните емисии с дробовете си?

9

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков направи всичко възможно да закрие Мариците и да изгони всички работници от работа!

8

Анонимен

преди 1 година

Добре,че с руските разработки още да се хвалим

7

Анонимен

преди 1 година

да закрием мариците, да закрием аец-а - е то какво ще остане на какво ще караме - на едни скапани фотоволтаици ли, на внос от други страни ли, на вятърни мелници ли -аре стига гупости - по добро от мариците и аец нема засега - толкоз

6

Анонимен

преди 1 година

Практика да чакаме "Магнитски" или ЕК да посочи корупцията е измамна и лицемерна. Корупцията може да си процъфтява, а "Магнитски" ще посочи само вредния за него.

5

Анонимен

преди 1 година

Аха, може да стане и водещ финансов център, ама едва ли! Къде ги произвеждат тия експерти дето ги интервюират наште мисири е една от загадките на Вселената.

4

ТРЪМПОВ

преди 1 година

Магнитский на Байдънов включи в списъка, дори бившия Тръмпов... ПРО100СТО Е - ЛОВ НА ВЕЩИЦИ......

3

Сатир

преди 1 година

Профан ни обучава, пардон зомбира! Пада Ви се щом се надате вместо да мислите!!!!

2

анонимен

преди 1 година

ПРАВ ,но за съжаление ще си остане само- може

1

Дервенко Махмузи

преди 1 година

Никой няма да те пусне. Е ергийният бизнес на бг се върти от Истанбул. Ще се появи леля Сийка от Габрово и ще те купи с чорапите ако е толкова изгодно или някой голям вижда заплаха че ще му вземеш парче от енергийният бизнес. 0 ла процента възможност за реализация. Нарича се див олигарсофеенизъм.