13

Анонимен

преди 1 година

Глупости ! Продайте си бизнеса и харчете разумно ! Това е решението .

12

До 6

преди 1 година

Къде си видял бежанци араби да ти работят?Тия живеят само на помощи,а рядко някой да се хване на работа при техен сънародник одавна дошъл тук.

11

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е , че за фирмите няма да останат парички за ЧЕРНИТЕ КАСИ. Същите каси, от които си плащат на политиците и си купуват поредният луксозен джип.

10

Анонимен

преди 1 година

Дреме им на фирмите!Ще цедят бачкатора до последно и после удрят катинара!Те са си натрупали милионите до гр0б

9

Анонимен

преди 1 година

Да ама нашите родни Синдикати вместо почнат протестни действия с искания за за повишаване на доходите и МРЗ да стане 50% от средната,те организират кръгли маси на които разсъждават на тема,дали България да приеме еврото от 2024 година или не!

8

Анонимен

преди 1 година

Това си е проблем на фирмаджиите.Ако искат качествена работна ръка,да си поемат служители още от университетите и гимназиите.Да си ги обичат и да им плащат достойни заплати.Това е пътят,а не само да се оплакват,че няма кой да им работи.

7

NoirFire

преди 1 година

Много голяма разлика в заплащането София - провинция, в София заплатите за невъоръжена охрана вървят 1300-1400 вече, в провинцията зарлатата на квалифициран персонал е 700-800 лева и изобщо няма никакви свободни места там.

6

Факт

преди 1 година

Има бежанци араби който работят за малко пари и подбиват заплатите на Българите.

5

МВР е секта явно

преди 1 година

Служители от МВР ПЕРНИК и РУ Бобов дол предлагат ТЕРОРИЗЪМ на гражданите , забраняват на мъже Българи да се женят(създаване на семейство) чрез постоянен терор!Моля прочетете, това е истина, не ходете в Перник !Разполагаме със списъци с жертви Българи не роми !

4

Анонимен

преди 1 година

Вярно е. За една година работодателят ми не ми е променял заплатата, нито лев бонус, даже по нова година. Забави ми последните две заплати. Овъртайм за който се правят, че не го виждат, неплатен. Вече си намерих друга рабта с 20% по-голяма заплата. Сега ще им гледам физиономиите като им кажа, хехе. Съветвам ви и вие активно да сменяте работата по време на инфлация. Работодателите са нагли и не заслужават вашата лоялност.

3

перко

преди 1 година

Решението е всички стават политици и ядат иновации и технологии!!! !

2

Робовладелец

преди 1 година

Аз не харесвам това

1

ЕАД

преди 1 година

Заплатите в тикволандия са смешни и жалки, от 20 години насам, както и самите "работодатели" или поне 90% от тях.