136

Мето

преди 1 година

Понеже в България пазарна икономика няма, Славчо си намери генерален спонсор от БГ мафията начело с Пеевски, Борисов и Доган! За 1 милион долара Славчо е готов да оближе на Пеевски ануса!

135

Пешев

преди 1 година

След съдебната реформа Славуцата ще е първи в пандиза! Целувал е срещу заплащане задниците на СИК, ВИС, ДПС, КГБ, ГЕРБ, БСП и други престъпни организации!

134

намери

преди 1 година

начин да се ИЗВИНИШ НА ХОРАТА,КОЙТО ИЗЛЪГА-ТИ СИ ЛЪЖЕЦ

133

Соня

преди 1 година

Стига си ревнал за баницата на народа бе! Малки ли са залците на 7/ 8 ,та ламтите за големи залци от баницата на народа..Много сте нагли и безсрамни.Отврат сте

132

Анонимен

преди 1 година

Ние и без тебе си го знаеме !

131

Майора

преди 1 година

Едно си баба бар , едно си баба знае! Когато аз съм работил ти сигурно си бил в училище! Така че защитавай си шарлатаните и мошениците и не се меси!

130

155

преди 1 година

Горанов откъде е изключен бе, пт офисът на Божков ли ??

129

Анонимен

преди 1 година

Тоя па с белото по носа тръгнал да критикува . Смешвн

128

Йордан

преди 1 година

И Горанов, и Цветанов, и други бяха изключени от партия ГЕРБ и от парламентарната група на ГЕРБ, и от постовете, които заемат... За разлика от Петков, който беше осъден, че е погазил Българската Конституция, но остана начело на ПП, в парламентарната група на ПП и на поста си. Ама нали Слави и Киро са си дружки...

127

четете BAY GANYO

преди 1 година

До opis

126

opis

преди 1 година

Бате, Славе! Бива ви само за евтини квартални смешки по телевизора! от години сте на хранилката при Сокола! четете Бай *** и ще се видите там, вие и целият ти екип! Народът повече няма да ти повярва!

125

Мда

преди 1 година

Слави откри топлата вода даже и кирчо и кокорчо ще се разминатБас дьржа

124

Така

преди 1 година

е според доносите на Прокопиев

123

Анонимен

преди 1 година

Слави, не е чудно с такива клоуни като теб които се награбиха през 80-те. Ти си цял живот на държавна хранилка. Стар комунист.

122

Славун играе пиеса

преди 1 година

Когато имаше достатъчно депутати да съставиш правителство и да оправиш нещата се ослушваше! Сега си гледай телевизийката и не се меси там където вече се провали!Явно това е била целта на мероприятието - избори до дупка и бутане в посока президентска република, но го видяхме президента що за стока е! В момента той управлява с н-ти кабинет поред!

121

Божееее

преди 1 година

хаха кой верва на славчУ,обслужващият и създаден от мафията и дс...обслужващият персонал дпс-гроб!кои са "феновете" на славчУ,децата на дс като дилов,р.мите харесващи простотията,опростачваща ги още повече,нелеп и...ако този ви е фактора насаждан от дс и кгб-мафията на путин...бОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ!!!

120

Щирлиц

преди 1 година

Буратино му праща много здраве от небето,все пак наближават избори,и някой трябва да му срине рейтинга на Славчо.

119

Ген.МИ ХОВ

преди 1 година

Обявявам ВП-фключи серенити и двата танка да идфат на паветатъ..

118

Кой верва на черепи?

преди 1 година

Само Чашков, Кирче и Кокорче

117

абре Славчо

преди 1 година

що ревеш.. Народа ти даде пълна власт... ти що не използва това доверие а сега ревеш като незадоволена стара мома.