47

dmx

преди 1 година

Идаята не е лоша. Това, което ме притеснява, че могат да ти откажат, ако съдът по тяхна преценка е неподходящ. Мисълта, че завися по този начин от някакъв продавач е влудяваща.

46

Алооууу

преди 1 година

Днес, вие кви хора сте бе? Цензура на думата "с а п у н"??? Средство за миене? Холерата май от вас ще тръгне.

45

Алооууу

преди 1 година

До Муахаха *** има и за стотинки. Използвай го по-често просто. Стига се мазахте с мокри, сухи, полумокри кърпи с лайка и без лайка. Вода и *** стигат за всичко.

44

Анонимен

преди 1 година

УРИНАТА Е УНИКАЛЕН ДЕЗИНФЕКТАНТ И МИЕЩО СРЕДСТВО ЗА ЧИНИИ И ПОСУДА. НЕ Я ИЗХВЪРЛЯЙТЕ!!!

43

Таралеж Накълбо

преди 1 година

И какво ме грее Франция и Полша? Кажете какво се прави по нашия въпрос и кога ще свърши робството! Априлско въстание ли да подготвяме?

42

Хаха

преди 1 година

До Помощ Човече, ти наистина си опитал много неща в живота си!

41

Анонимен

преди 1 година

Абе мега просто парче си е масовият българин. има се за голям мачо, а той по-нисък от тревата страхливец не смее увеличение на заплатата си да поиска. Иначе в интернет огромен. Има едни мемета по случая кой в какви среди какъв е. То във фиша със заплатата ти си пише, мачо, че си страхливо мекотело без 2лв. в джоба. Ще си носиш кутийка от вас или в супермаркета ще наредят такива за многократна употреба, ако си нямаш. Елементарно е. Огромен проблем прави пpocтият българин, огромен...

40

Анонимен

преди 1 година

Чудесно, упорито се връщаме към всичко стара, а уж света вървял напред. През педесетте години на миналия век на Пазара Г.Кирков са продавали кисело мляко от тави, режат ти парче и ти го дават в твой съд. Представете си колко истинско е било млекото за да могат да го режат. Алчността и печалбарството ще съсипе света.

39

Анонимен

преди 1 година

смятай бате колко беден е бил народа, а аз не съм подозирал! досега си били носили тенджери като ходят на кулинарния! а аз от 33 г си заплащам кутийката като пръв балььк. цъцъцъцъцъцъцъ. второто което научих скоро било че масово се живее под наем, а аз щот от 33 г живея в 4 стаен ап и имам още един на морето съм бил малцинство. цъцъцъцъцъцъ. третото което научих скоро било че масово българите са със средно, само аз имам вишу като пръв балььк

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 Още по-рано се е ходело и с голяма паница за кисело мляко. А мрежичките излизат пак на мода на Запад.

37

Анонимен

преди 1 година

Вместо да цъкате минуси отговорете ми реално как ще занесете в магазинът 100 кутийки за многократна употреба за да си купите храната за една седмица за двама човека.И как ще изглеждате с торбите ?Една кутия Тефал за многократна употреба е 17 лв.100 кутийки са 1700.Повечето от вас еколози сте клошари поне в БГ и тва са парите които изкарвате за 4-5 месеца.Или си правите сметка да киснете с една кутия цял ден в магазинът? Да защо не ,но ме всички са безработни просяци като вас.

36

морски

преди 1 година

Летовници отдавна купуват от топлите витрини на магазините.

35

Unknown

преди 1 година

Не, скоро хората ще ядат направо от витрините ..... хаххахаха

34

Анонимен

преди 1 година

Алоу, я се стегнете малко еколозите и икономистите /както и тези, които мислят за икономии/. Колко вода и миещ препарат се използва после, докато си измиете кутийката до чисто, или поне без миризма? Ами може да ви излезе по-скъпо от 20 ст. Ще трябва да ползвате топла вода.

33

Анонимен

преди 1 година

Tова са хора които нямат работа и могат да си позвошят да висят по магазините сутрин обед и вечер с по една кутия за многократна употреба.Какво обаче ако сте двама и имате мужда от 10 кутии дневно за цяша седмица ? Ще отидеш в магазинът с 100 кутии за многократна употреба за да може на африканците в бъдещето да им е добре ? Хахаха спрете силните наркотици? В Дания са масово травеrsi и хомота.Аре без мъдростите им.

32

айде

преди 1 година

скоро кутийкат ще "скокне" на левче... заради вийната, бе

31

Анонимен

преди 1 година

А защо не ми нaдуeш кaвaла? Повече от 50 ще ти дам! Целия апартамент в кутийки да си обзаведеш...

30

Защото има директива

преди 1 година

Ясно ама е извратено.Защото "Адидас"плаща на Джокович да носи марката а не обратното.

29

Анонимен

преди 1 година

До до руската леля... - Не е чудно, даже напротив. Имам предложение - като 20 стотинки са малко за теб, защото не ми изпратиш 50 лева? Това са 250 кутийки, или грубо, колкото ползвам на година за смеейстовот ми. Прати ми и хем няма да нося тенджъри, хем няма да те притенсявам, па и ще се почувстваш по-добре, че си помогнал на някого :)

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 - Да, ама е шаренко и забавно, а европейците много се впечетляват от "изискан поднос" - демек - когато кичът е скрит, защото не е модрно, нещо да е кичозно, но ги сърби отвътре. А и е доста гей ...