48

Анонимен

преди 1 година

За Италия незнам,но днес Люксембург коментира четвърти транш индексация на заплатите за тази година.До сега са одобрени три индексации.Инфлацията се следи ежеминутно и се пресмятат нуждите на населението.Държавата контролира и собствениците отдаващи под наем жилища посредством Статек,като ако изпратят писмо с въпроси колко плащаш за наем си задължен със закон да отговориш!Иначе всеки ще си прави каквото поиска.За това е важно държавата да си е на мястото!

47

Анонимен

преди 1 година

Който е взел ипотека направо не мога да го мисля , всичко скъпо и на всичкото отгоре кредит за 20 години , леле леле , май ще има промоции

46

Анонимен

преди 1 година

С пици и дюнери рядко може някой да ме впечатли. Не че не ги обичам..обожавам ги, но ако наистина са направени като хората. Има един иракчанин на женския пазар в София. Уникални дюнери прави. Месото му мирише на все едно го е пкал на жар. 20 години прави дюнери в България.

45

анонимен келеш

преди 1 година

Пак ли Бойко ви виновен бе?:):):)

44

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

СТИГА С ТОЗИ ГЕРБ БЕ ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ 3 ГОД СЕ ДЪРЖАТ ОТ ПОДМЯНАТА КОГО ЛЪЖЕТЕ ПЛАТЕНИ ДОПИСНИЦИ ТЕЗИ ЛЪЖИ ВЕЧЕ НЕ ВЪРВЯТ

43

Анонимен

преди 1 година

Важното е панелките да са скъпи

42

Анонимен

преди 1 година

Бг пица-евтина лютеница с много ГМО със свински бузи или сланина със извара за преднпочитане изварата да е имитиращ продукт.

41

До до 18

преди 1 година

Стига с тоя "малък пазар" бе. Намираш се в ЕС 450 милиона население. По-голямо от Русия + Канада + Австралия + Япония + Мексико все страни в Г20. Как така да няма конкуренция 70% от стоките са от ЕС 30% са местно производство. Как да нямаш конкуренция? Имаш БРУТАЛНА конкуренция. Проблемът тук е че българския "бизнесмен" купува евтино и препродава на тройна цена без значение от произход! Взел е тая дума "свободен пазар" и я е извел зад бараката и я е гръмнал, а на нейно място са картели и спекула

40

Алън Грант

преди 1 година

До АнонименКръчмарски революционер.

39

Варненец

преди 1 година

Сложил ми тесто 2 сантиметра и намазал го с доматен сос , сложил отгоре 5 парченца шпеков салам за 10 лева килото и настъргал кашкавалче от 12 леа и бум 6 лева пицата! Това на моя пазар в Кайсиева градина. Да го убиеш с правата лопата. Пица на Годзила във Варна пукано тесто половин сантиметър и след това плънката 2 сантиметра с сосовете му, шунката му, гъбите му, кашкавала му...8 лева. Който е ял пица от Годзила във Варна знае за к'во говоря. *** и Пульо тръгнаха да правят и пици и дюнери..

38

Анонимен

преди 1 година

БОГАТА ДЪРЖАВА СМЕ БЕ,ХОРА!!!САМО СТРОИТЕЛИ И ЛИХВАРИ ИМА В СТРАНАТА, А ДА ИМА И ДДС ИЗМАМНИЦИ НАЙ-ВЕЧЕ И ПЛАСЬОРИ НА ДРОГА!!!!ЕЙ ТОВА НИ ДОКАРА БОЙКОВИЗМА-ЗА ЕДНИ МНОГО КЕШ, А ЗА ДРУГИ МИЗЕРИЯ!!!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Май отиват нещата към кървава революция , или тихо и кротко в селския двор

36

Анонимен

преди 1 година

Град Верона , улична сергия за пица парче , даже мита дали искам екстра пармеджано , е исках ..... цена 1.5 евро , анадън мо ....

35

Българин

преди 1 година

Не ям пица!

34

До Драган

преди 1 година

Така е прав си. Няма хора на планетата България и все още не сме измислили как да изнасяме интерпланетарно. Когато го измислим тогава има смисъл да произвеждаме повече, защото сега като остане го горим... Ти си някакъв специален сорт о_ли_го_френ! В ЕС има 450 милиона души пазар. Ако произведеш нещо и си в ситуация в която няма нужда да плащаш МИТО или данъци за да го изнесеш трябва да си много моалоумен за да не намериш къде да го продадеш. Или много алчен и искаш като *** 300% печалба

33

Чик чок

преди 1 година

До АнонименДолу горе добра сметка си направил. Да ти отговоря къде отиват останалите 30-тина лева. В Поршето, в Ламборгинито на "жИнЪта", в къщата на първа линия. Там някъде.

32

ЦЕЦО

преди 1 година

С ТИЯ ЦЕНИ РАЗБИРАМЕ САМО ЕДНО:КАК БАТ ВИ БОЙКО ВИ Е КРАЛ И МАНИПУЛИРАЛ ПРЕЗ ТЕЗИ 13 ГОДИНИ!!ВСИЧКИТЕ ЦЕНИ КОИТО ПЛАЩАМЕ СЕГА СА ДОГОВОРЕНИ ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ!!!!!

31

Анонимен

преди 1 година

То добре че въобще има още пица след лъжите и кражбите на БСП, ПП и ДБ.

30

Анонимен

преди 1 година

До СЪСЕД Що се излагаш? Напротив има много и най-различни луксозни автомобили из Западна Европа.

29

Анонимен

преди 1 година

Ами сори. Промяна, какво да я правиш. Но пък имате по две нови магистрали годишно и по три моста... Не? Нямате ли? Е, колко жалко. Няма и да имате, докато не осъзнаете разликата между думите и действията.