88

до 93

преди 1 година

Абсолютно, каквото тесто си правя вкъщи, никой ресторант в БГ не може да ми предложи същото със същия борд. Елементарно е, ама хората станаха мързеливи, искат да цъкнат два пъти и да си го поръчат.

87

Анонимен

преди 1 година

Аз си правя домашна homemade пица и си спестявам доставките от ресторант. Но Glovo са много щедри на отстъпки напоследък и е трудно да им се устои...,:)

86

Анонимен

преди 1 година

Вендага да се спрат всички компенсации за тока на така наречения бизнес, а на чуждите вериги магазини, лукойл, бензиностанциите и мобилните оператори да им се търсят обратно

85

Факт

преди 1 година

Бизнеса получава компенсации за скъпият ток,но продължава да граби от народа.НЕ купувайте от спекулантите.

84

Анонимен

преди 1 година

Нашата явно е най-вкусна

83

алхимик

преди 1 година

Цената на белия прах, колко е?! По улиците пълно със упоени психари...

82

Анонимен

преди 1 година

Нали се разбрахме , че ще купуваме само най необходимото . Разпространявайте навсякъде , бойкот му е майката и другата седмица ще гледате промоции на -50 % поне

81

Анонимен

преди 1 година

В сравнение с Люксембург, дори Германия е клошарскка държава с ниски заплати. То има немци където живеят до границата и работят в Люксембург и си се прибират да си преспиват в Дойчландия.

80

Анонимен

преди 1 година

Има магазини за всеки,у нас лидл и кауфланд превзеха всичко,а има други вериги които преьлагат ктде къде по-качествени продукти.Auchan например предлага главозамайващ асортимент сирена от Бенелюкс и Франция ,с изключително качество.У нас лидл и кауфланд едно и също.Къде са сирената от Франция,Белгия и Холандия,които са корифеи в производството,ама не немците искат квото кажат тва да ядеме и да гушкат само те,ние позволихме

79

Б.Борисов

преди 1 година

КАК Е ЦЕНАТА НА СУДЖУКА?

78

Бойко Фтален

преди 1 година

До Бойко Ескобар ... Баце тия сланинки са ми само от био чевермета

77

Анонимен

преди 1 година

Я в еврозоната, па ако пак не върви, обратен завой няма, какво, такова!

76

Руснака

преди 1 година

Кво става евродебилли ще ядете ли пица с НаСеКоМи? Или май май по-добре с една ракетка да я приключим таз агония тука? После ще си я направим рай само с руснаци

75

Анонимен

преди 1 година

Па кой ги спира мисирkите да заминават за Люксембург да нагъват евтини пици, ама не знам кой ще им плаща за копи-транслейт-пест статиите та да си купят пица.

74

Читател

преди 1 година

За сметка на това пък нашите са най качествените, приготвени с био продукти 😁😁

73

Пепи

преди 1 година

До АнонименСамо auchan стига за целия Люксембург . В Испания са alcampo - много яки магазини . Имат и качествени продукти , за разлика от лидл които имат нисък клас .

72

фф

преди 1 година

В путлеровите русоробски държави като нашата, раята винаги страда.

71

Агрипол

преди 1 година

Вече да вечеряш с пица е по-евтино от това да ядеш Циганскa Баница (хляб и олио) или Мечка (хляб и сирене), чиито цени са скочили ТРОЙНО, ерго 150%.

70

Анонимен

преди 1 година

Хубавото на Люксембург е,че те стимулират собствено производство млечни и месни продукти.Също ,че не са се ограничили с една или две вериги супермаркети,а имат собствена верига,в която се продават и стоки от цял свят ,също и много други вериги от Белгия,Франция,най -малко са от Германия.Не им харесва да са зависими от едно или две места.Тук са Delhaize,Cactus,Auchan,два lidl и други ,също има много месарници и хлебарници ,ръчен хляб като у нас някога,а ние затворихме тези магазини у нас.Жалко.

69

агитпроп

преди 1 година

Как пък един русофил на икономически емигрант в Таляти, Бишкек, Душанбе, Махачкала, ами все в разните Виена, Берлин, Париж, Мадрид... Мазохисти!