7

Анонимен

преди 1 година

Оставете това ами оня от пети канал на македонската телевизия разправя че гостувал на тая мутренската блумбарг и каза - Не личеше че ще ни спират за членство и че ще се караме . После разправя че вечерта на 5 февруари май го причакали трима булари и го заплашвали разни такива работи .

6

Анонимен

преди 1 година

Ооо, търгашите ревнаха. Не било начин. Ако не беше начин, щяхте само да се хилите под мустак и да мълчите пренебрежително.

5

Тодор

преди 1 година

Кви иновации в слагането на надценка, бе? Смарт-калкулатор ли? Или изкуствен интелект?

4

Иновации?

преди 1 година

Какви иновации? Трябва производство. А вече всички се отказват да произвеждат храна за продажба! Защото толкова много административни спънки имат и всякакви люшпери под формата на проверяващи и т.н., че се обезмисля всичко и селско стопанство, и туризъм, и производства. Скоро всеки, който може ще произвежда за себе си. И няма да има среща с разни административни хрантутници, които вземат космически възнаграждения и не само! Променете условията за бизнес. Махнете хрантутниците! Кому са нужни те?

3

Анонимен

преди 1 година

А бе я направо връщайте куманизЪмЪ

2

Анонимен

преди 1 година

Частен бизнес 100% в България е съвсем малко. Всичко е партия активисти фирми и монополи

1

Икономиканамизерията

преди 1 година

Картели, монополи и държавни помощи за частни бизнеси, никак не се съчетават добре с виртуалното понятие "свободен пазар", който сам се бил регулирал.