115

Анонимен

преди 1 година

Национален предател!

114

Радев

преди 1 година

Сертификатът дава свобода!

113

ОФчо

преди 1 година

Ами Радев, "Кой на каквото си постели на това ще лежи!!!!" Можеше да бъдем Енергиен Хъб на Балканите - с Два Нови Ядрени Реактора и с Газопровода Южежен Поток, плюс парите от транзита на газ! , щяхме да осигурим живота на внуците ни! Уви, "птичето каца на рамото веднъж", а ние го прогонихме!

112

Morski

преди 1 година

Ренде, "живота на ТРУДЕЩИТЕ СЕ" звучи много соц! Ааа забравих, ти си комунокадър! И още нещо само на"трудещите се" ли живота им е в голямо ИЗПИТАНИЕ, ами децата и пенсионерите? *** *** си и такъв ще си останеш! И ОЩЕ, НАЛИ КОВИДА БЕШЕ САМО НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА? ПОНЕ ТАКА РЕВЕШЕ ОТ ШИПКА НА 3ТИ МАРТ 2020!*** ИЗТРЕБИТЕЛ НА ВСИЧКО, ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕШ:СЕМЕЙСТВО, АВИОБАЗА, ВОЕННО-ВЪЗДУШНИ СИЛИ, ПРЕЗИДЕНТСТВО, НА РЕД Е ДЪРЖАВАТА! Времето дойде - или ти, или държавата, но няма да е ДЪРЖАВАТА!

111

Анонимен

преди 1 година

Ушат елемент,безвластието в което сме повече от две години и последвалият хаос като свръх инфлацията в който се намира държавата е най вече твоя заслуга,крайно време е другият парламент да ти потърси сметка и да бъдеш отстранен от власт!

110

Христо Христов

преди 1 година

Българите са членове на клуба на богатите и са вързани към стабилното евро. Слуховете за инфлация у нас са част от хибридките на Путин!

109

Всеки път, когато

преди 1 година

излезе статия за Радев, в коментарите преобладават два вида коментари. Едните викат руски агент, а другите - агент на САЩ. Никой не приема за възможно да е двоен агент... подценявайте го Радев, ама за ваша сметка :D

108

Анонимен

преди 1 година

Как сте будаленца , днес 10 яйца в Била струват 7.19 лв

107

Анонимен

преди 1 година

Кой гласува за този американски пудел?

106

Зозо

преди 1 година

Нямо по-голям руски мepзaвeц от Рундю, с присвитите от злоба очички. Мечтае България да е президентска република от руски тип и той да е управляващ - слyгa на Путин.

105

Само питам

преди 1 година

Нали според това недоразумение Ковид 19 не съществуваше, нали "Гладът щеше да победи страха"? Отдавна Радев е вреден и опасен за България и българите!

104

Анонимен

преди 1 година

Това безмозъчно зависимо нищожество ни съсипа!

103

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че Путин каза на Борисов, че да крайно недоволни от Плевнелиев и затова се появи Радев

102

До 116

преди 1 година

Много сте обидчиви от руското посолство. Щом радев стана рупор на путин и свали правителството на Петков ,за което сама мутрофанова каза,че ако е бил мълчал още е щял да управлява....никакви думи повече не са нужни.

101

Анонимен

преди 1 година

Да, всичките тия изредени проблеми са нарочно създадени от една група хора която иска да ни зароби, да тласне баланса на света по начин по който ние сами да поискаме и да ни "помогнат" нали.това е лявата перверзия, когато овошната градина е узряла, трябва да се обере, да се ошушка...

100

До Сус,бре

преди 1 година

Като нямаш акъл да опонираш по същество и с факти, наричаш "руски агенти" всички, дето са наясно с тях. Такива тро лове, като теб, собствена мисъл нямат, имат пет опорки и няколко ай-пи адреса и плещят ли плещят едни и същи глупости до откат с дни, понеже за друго не ви бива. Радев Никога не е бил руски агент. Американски е. Сега спи спокойно. На твоите господари е човек, те го сложиха. Както сложиха Бойко и Кирцата, и всичкото от сорта през последните 30 години, дето разгроми България.

99

Сус,бре

преди 1 година

Може ли да спре да плещи този руски агент. Прегърна се с Тиквата, свали правителството, което беше за нац.интерес,който интерес винаги е бил различен от интересите на путин , от две години коли и беси в българия,като назначава който си иска,уволнява който си иска и все други му са виновни. Срам няма този продажник и лакей на путин и мафията.

98

Бойко съм

преди 1 година

Радев, Радев, все други са ти виновни на тебе!

97

До Анонимен 90

преди 1 година

"aбе аз лично не познавам и един който да е емигрирал в Расиата, докато в Европа познавам няколко десетки! ... Наистина никакво обяснение нямам..."- - - Как да имаш, като нямаш глава на раменете. Знаеш ли как се ходи в Русия от десетилетия насам? Само с покана, след проучване и виза, която не се издава на всеки. И там границите се пазят, няма разни еврозагорели баби да ви канят Сульовци и да им плащат социални помощи. Познавам заминал току-що да работи там - 3 месеца проучване имаше преди това.

96

Анонимен

преди 1 година

А преди Ковида, инфлацията и войната си живеехме чудесно, все оправдания с външни обстоятелства за духовната и материална нищета. И служебните кабинети ще ни подобрят живота разбира се. Като не става президентска република с промени в Конституцията че трябва и ВНС, по този начин си управлява президента. Че в мътна вода, риба се лови лесно. Без парламент, партии и отговорност за управление.