135

HAHA

преди 1 година

ФТМАК РАЗСЪЖДАВА...

134

Електра

преди 1 година

Нали затова опикахте жълтите павета, за да докарате шарлатаните на Крадеф на власт. Сега защо пищите, кога комуняци са били на власт, и да не са ограбели народа ни. Кога Импексовата БСП.дирастия е била на власт, и да не са предизвикали инфлация. Нали и ти се пишеше за умна и красива, и щеше да ни докарваш светлото бъдеще, с чалгарите и шарлатаните...

133

ВИНЕТУ

преди 1 година

Ей фуражка,що се кахъриш,Гълъб нали наблюдава цените,още Ви звучи залпа на Аврора в кратуните.

132

Анонимен

преди 1 година

Това ми напомня за едни по стари времена,когато виновни бях"сушата,влагата и кишата"да ама сега реалността е друга,а именно,последните две години държавата България в лицето на нейните управляващи(радев и сие)налива милиарди левове субсидия на бизнеса който пък в замяна на това ни смъкна кожата от гърба с цени,та почвам да се замислям кое е по добре за обикновеният българин,рекетът на Борисов над въпросният червен бизнес или услугите с наведената политика които прави Радев на същият тоя"бизнес"?

131

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Българи сами си избрахте Радев сега да ви видя радвате ли се на невижданата подмяна на превратаджиите Радев през нощта на Разпети петък обнародва мадуровските машини назначи Рашков Янаки и още иоще комунистически светила извадени от миналото и се започна съсипването на държавицата ни Янаки е награден останалите също че и още управляват назначените Господ да ни е на помощ

130

Чарап

преди 1 година

Чорапа е за съд.Той назначи служебното Харвардско правителство,което ни съсипа.

129

Анонимен

преди 1 година

Много слаб управленец. Да си вдига гълъбите и да отлитат при *** си

128

Анонимен

преди 1 година

Всичко тръгна на зле след вдигане цената на Газа! Преди това всичко беше сравнително спокойно, дори след ковида!

127

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Ти и твоето некадърно и корумпирано служебно правителство ни правите живота тежък и ни поставяте на все по-големи изпитания, г-н Радев.Май основно Ви интересува всичко да е наред с пътя на Копринката!!!" ------------------ абе и 10 правителства да сложи чорапа, няма как да задмине по некадърност и кражби 6 месечното управление на киро про3тото!

126

Анонимен

преди 1 година

Ако кт подкрепа ги нямаше, от икономиката можеше и да оцелее нещо.

125

Анонимен

преди 1 година

До до ССЛАБОУМЕН."Ами пита се кой е "слобоумният", колега - Радев или народа, който го избра за Втрори президентски мандат!?"-------------------- отговорът е ясен, все пак същият народ си избира 12 години бибитко, след това кирчу/кокорчу с лена-хиена.. а преди това мадритския старец....

124

Анонимен

преди 1 година

Ти и твоето некадърно и корумпирано служебно правителство ни правите живота тежък и ни поставяте на все по-големи изпитания, г-н Радев.Май основно Ви интересува всичко да е наред с пътя на Копринката!!!

123

Майор Костов

преди 1 година

Зелен Чорап, ти си едно муле,като мулетата пренасящи кокаин през граница.

122

Няколко

преди 1 година

минути ръсиш глупотевини и завормяш доста добра на дница ,като от - 12 000к. заплата + незнай но колко пенсия без таван, не е зле!2

121

Българин

преди 1 година

Щом като Нинова го е довела, тя ще трябва и да го изгони. Такива ми ти работи с българските политици и техните лидери. А пък, България отново си няма депутати.

120

НИНОВА ГО ДОВЕДЕ

преди 1 година

НА ТАКИВА ДЪЛЖИМ УСПЕХИТЕ СИ. ШЕРБЕТ-ШАРЛАТАНИ. КАКВО Е ВИНОВЕН КИРО ПРОСТОТО?

119

до ССЛАБОУМЕН.

преди 1 година

Ами пита се кой е "слобоумният", колега - Радев или народа, който го избра за Втрори президентски мандат!?

118

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

"Велик е нашият войник" и "Изправи се гора от стомана, насочете се бойни дула". Добре гуссин Радев! Давай напред! Чакаме още подобни речи. С вас е весело. Навремето Т.Х. Живков ни разсмиваше по същия начин.

117

Анонимен

преди 1 година

Този господин като Гешев стана! Не можеш да го изгониш!

116

ССЛАБОУМЕН.

преди 1 година

5 ГОДИНИ СИ ИГРА С ДРОНА И С КОТЕТО НА ДЕСА И ПАК СИ ГО ИЗБРАХТЕ? 2 ГОДИНИ САМО СМЕНЯ СЛУЖЕБНИ С РЕДОВНИ ШАРЛАТАНИ И СИ МИСЛИ ЧЕ УПРАВЛЯВА? НАПРАВО НИ ЗАКОПАВА!