9

Анонимен

преди 1 година

до 14 Пълна лъжа. Земетресението в София 1958-мa е било някъде 6,5 по Рихтер. И аз съм я чел тази глупост за 9 по Рихтер.

8

Анонимен

преди 1 година

до 11 Какво сан Франциско със смешните 8 по Рихтер? Ами Япония с 9 по Рихтер? Ами Индонезия с 9,1 по Рихтер, ами Чили с 9,5 по Рихтер. Аре малко се осведоми.

7

Анонимен

преди 1 година

До дали ще има земетресение. Все предсказват ама нито ковитодеветнайсе предсказаха нито войната нито земетресението нито изборите нито нищо....

6

Анонимен

преди 1 година

Известни са ми случаи, при които нашенци купуват едно помещение от съседна сграда, която е на калкан с тяхната и после пробиват външната стена, за да присъединят към своя апартамент една стая, която всъщност се намира в съседната сграда. Изобщо, самодейни изпълнения да искаш. Дано само Господ да е милостив и да имаме късмет, защото никой не знае къде точно ще се намира в момента, в който може да люшне някое по-силно земетресение.

5

Анонимен

преди 1 година

Защо след земетресението рязко е застудяло това за мен е въпрос без отговор тъй като чак толкова ниски температури не са характерни за там.

4

За 24.05.2023 г.

преди 1 година

Дали ще има земетресение? Онзи бразилски екстрасенс се казва Жуселино Нобрега да Лус. Предсказал е трагедията в Чернобил, във Фукушима, както и пожара в Нотр Дам. За България е предрекъл ж.п. катастрофа с жертви на 26 януари 2026 г. Но също и срутване на стара къща в София на 6 януари тази година, с една жертва. Не знам дали е имало съобщение за такова нещо в новините. Но като се има предвид как едно племе разкоства всякакви изоставени сгради, може и да се е сбъднало това предсказание

3

Анонимен

преди 1 година

Майката Природа, както всяка Майка най много си пази най-недъгавите отрочета - българина и българката. Споко бракя и сЕстри няма да има земетръс за вас

2

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Балканският полуостров е сеизмична зона. Никой не е застрахован от природните стихии.

1

Анонимен

преди 1 година

Искат да ни кажат, че вече са изминали почти 120 години оттогава. Ние да си правим изводите. Затова, застраховайте си жилищата, особено ако са строени през последните години.