75

Анонимен

преди 1 година

Благодаря за статията, но всеки грамотен човек (не важи за 95% от читателите в сайта), може да си провери с 2 клика в интернет цените в целия ЕС. Отваряте брошурата на кой да е супермаркет и гледате. Някои продукти у нас са по-скъпи- неоспорим факт, но вкъщи рядко ги консумираме. Нито олио купуваме (купуваме зехтин, чиято цена скочи с 15%), нито бяло брашно (само вносно италиянско или холандско, чиято цена скочи с 5%). Само масло консумираме. Вижте си в сайтовете на Била, Лидл колко е в ЕС.

74

Анонимен

преди 1 година

Брашното у нас е 1,39 лева .

73

Анонимен

преди 1 година

брашното у нас е 3,29 лв -----///----- Глупости.Ако брашното беше 3 лв, хлябът щеше да бъде 4 лв.

72

До 83

преди 1 година

Какво са ти виновни немските вериги,че са направили хипермаркети тук?Защо български бизнесмени не направиха същото?Щях да пазарувам при тях.

71

Анонимен

преди 1 година

Изкупната цена на млякото е 0,90 лв.а на пазара е близо 4 лв.Сетете се сами къде отива разликата.

70

Анонимен

преди 1 година

Някой разследва ли големите търговци на дребно?! В други статии пише че играят с надценка от 50%! Кои са тези които изкривяват пазара и съдействат да ядаем скъпи но флашиви храни. Отговора е лесен. Немските вериги превзели българия!

69

До 68

преди 1 година

Понеже съм много по-умен от теб,съм се запасил с дълготрайни стоки и мога да не купувам 2-3 месеца.А после идва лято и цените падат.Есента пак се запасявам.За безплатен акъл пари не вземам.Стига да има кой да се възползва.

68

Анонимен

преди 1 година

Защо сме най-бедната страна в ЕС питайте не ми сравнявайте цените.

67

65

преди 1 година

тв ада не е търг е кре Тен? Ако аз мога да платя 100лв за половинка сирене, бабата с 400лв пенсия дали може? Или ко викаш=да мре га немой?

66

Магазинер

преди 1 година

Абе вие какво си мислите, че ние ще работим за без пари ли? Нали трябва да печелим, който не му изнася да си произвежда сам.

65

Анонимен

преди 1 година

А каква е цената на постите в Люкс

64

Анонимен

преди 1 година

Ами като сте глупави, давайте си парите на спекулантите. Те много се радват, че са ви обрали.

63

Анонимен

преди 1 година

До 54 Преди време : България се управлява от бившите ДС по слециална програма."____________Я ни освети на колко години трябва да са към днешна дата тези "бившите ДС", който са били някакъв фактор през 1989г.??

62

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

РЕВАХТЕ ЗА ПРОМЯНА ИМАТЕ Я УПРАВЛЯВАТ ВИ ВАШИТЕ ЮМРУЦИ ПОДМЕНИ НЕКСАДЖИИ ЧЕРЕПИ

61

Анонимен

преди 1 година

В това се състои промяната. Нали искахте промяна ... Всичко двойно и всеки гледа да не изостане от другия. Щом яйцата от 20 стотинки станаха 50, млякото от 1.50 на 3 лева, сиренето от 10 на 20 лева ... Всеки знае, че на Киро промяната е тази двойно ще плащате за всичко.

60

До 58

преди 1 година

А срещу кого да скачаш,като това са частници!Хайде,отивай и му скачай пред магазина или фермата.

59

До 58

преди 1 година

Ми да. Нашата реалност е точно като във вица. Българина печели 1500 лв месечно, а харчи 3000. Въпросът е откъде са останлите 1500. Друг пример : четиричленно семейство с месечен доход от общо 3000 лв, като си плати сметките отива на ски в Боровец , за която почивка дава 3000-4000 лева за 7 дена, кара кола за 10-20 Хил лева, лятото си знае почивката. Ми това семейство със сигурност не печели само 3000 лв.

58

Анонимен

преди 1 година

Не купувайте и цените ще паднат. --- А що не каза "Спрете да ядете, минете на фотосинтеза"??? Тогава цените ще паднат до 0.

57

Румен Владимиров

преди 1 година

В момента е много по-евтино да купиш ементал или чедър, отколкото български кашкавал, чиито килограм е над 22 лв. Откакто дойде Радев на власт е все така.

56

Анонимен

преди 1 година

Имайте предвид ,че в Люксембург контролът се държи от държавата на 100%.Всичко се контролира!Качеството на люксембургските месо,мляко и яйца са несравними с немското и френското качество.Животните се отглеждат свободно и се полагат изключителни грижи за пасищата.Малка държава ,която вняся почти всички стоки ,но контролът е жесток.Лично присъствах на данъчна инспекция в магазинче за списания и цигари.Проверяващите бяха 14 души ,дегизирани като обикновенни граждани на всякаква възраст!Къде сме ние