27

Анонимен

преди 1 година

Европа е залята с испанска, холандска и турска храна. България е залята от нетолерантни политици. Неспособни да постигнат споразумения за благото на икономическата стабилност и притегателността на България. За да остават младите в България и да постъпват инвестиции.

26

АНГЕЛ

преди 1 година

Има Ограда на границата на ЕС с Турция . И в България и в Гърция. Другите външни граници на ЕС са - Швейцария, Норвегия,Украйна, ,Молдова и Русия. От тези държави Швейцария и Норвегия сами ще си пострят оградата с цел да се изолират от ЕС. Украйна и Молдове ги насъскват срещу Русия. Така че накрая излиза ,че Орбан предлага да изградим граница с Русия

25

и те така

преди 1 година

оградите да ги платят брюкселските милионери начело с другарката Меркел защото те ни задължиха да няма граници под наслов - единна Европа ,,,, единна но уж .

24

Сензация

преди 1 година

Заради земетресението в Турция връх Мусала е вече 2928м.-с три метра по-висок,а "мою" увисна ..спирам пиеньету..

23

ДоАсан25

преди 1 година

Асанка само вдупанка ли да *¥@

22

Анонимен

преди 1 година

Орбан срещу нашите политици да тича не могат да го стигнат.

21

Анонимен

преди 1 година

До Лицемери от ЕС Важното е да си карат електричките, които въобще не щадят околната среда, а да не говорим за условията на труд в кобалтовите мини и че използват детски труд е ок за тях.

20

Анонимен

преди 1 година

Харесва ми предложението на Орбан.

19

Лицемери от ЕС

преди 1 година

Начи дигаме огради да не идват бежанци..а в същото време се стремим да ограбим природните енергийни ресурси на тези държави-ГАНА КОНГО КЕНИЯ СУДАН МАРОКО И Т.Н. като им казваме че тези ресурси замърсяват ..ПФУУУ..ЛИЦЕМЕРИ

18

Xaxa

преди 1 година

Тоя уж "спасител" на унгарците преди 2 години викна журналистите да го снимат публично в новопостроен ковид концлагер, ограден с бодлива тел. Б.ok-лyka даже си беше постнал видеото в фейс-профила. Уж бил против Сорос, нищо че е негово протеже и поста, който в момента заема изцяло го дължи на рекламните "изборни" кампании, финансирани естествено от началника му.

17

Анонимен

преди 1 година

Да сложат табели добре дошли в Русия и сами ще избягат неканени гости.

16

Дачо

преди 1 година

И да дигнат 100 метрова ограда...нашио граничар с/у 50 евро ще изкопае тунел под оградата...и пак ще минат мигрантите.

15

Анонимен

преди 1 година

Дано Орбан следи мисълта на Шолци, който се надява, че бежанците прииждащи към Германия от всички краища на земното кълбо към Германия ще му компенсират демографския срив и ще издигнат икономиката на страната до невидени до ден днешен висоти. Той ще руши огради и ще ги посреща хлебосолно, па после ще му мисли. Орбан още витае из облаците.

14

Анонимен

преди 1 година

Търси Меркел,тя ги покани да оправят дойче генофонд.Щоту на запад ,болшинството са да другият бряг.Нали е модерно .

13

Анонимен

преди 1 година

Пък Иран си направили,тайна подземна авиобаза

12

Анонимен

преди 1 година

Ако не западняците да се оправят те гостите при тях отиват.

11

Анонимен

преди 1 година

Освен оградите и да се стреля трябва да се спрат социалните на всякакви домъкнали се в Европа, тогава и няма да има такъв наплив.

10

Точно

преди 1 година

Огради с картечари.

9

Своеволен Свриделов

преди 1 година

Не само огради а вишки с картечници с изкуствен интелект да стрелят по всичко дето мърда. А за нелегалните мигранти специални концлагери и повинен труд като строителни работници или докери на пристанището,

8

до 3 #2

преди 1 година

текущо всяка година в америка влизат над 3 милиона мигранти . работят , живетя , купуват , движат икономиката им . Млади са , готови са на рискове . Няма спиране и няма стигане тяхното общество .