47

Климбо

преди 1 година

До 40: Глуп***ко ***,не се гаври с порива на унгарците за свобода....кел***ш ***...

46

Куку

преди 1 година

Гейропа е в залеза си!!!

45

мак

преди 1 година

До Тръмп 2. Орбан не ги е канил.

44

Тръмп 2

преди 1 година

огради бълнува. Ако искаш да знаеш как се пази граница питай комунистите, питай столетницата , питай КГБ/ФСБ. Хем ги канят в Европа, хем ограда да ги спират? Шизофрения майка. Ако ги каните - приемайте си ги, ако не няма нужда от глупави огради де струва един кош пари, па пази само свинете да не минават. Ефективно може да се пази и без ограда , питайте който знае как става, още са живи

43

мак

преди 1 година

Който е против огради и пускане на всякакви от цял свят не е добре с главата и е лицемер. Против са такива, които не ходят по улиците нито ползват метро, имат си охрана и въобще - живеят в друг свят. Освен това, в собствената си къща няма да пуснат всеки срещнат, нали. А иначе се правят на милозливи и толерантни, но на чужд гръб.

42

Лесное, но

преди 1 година

Няма нужда от нова ограда. Имаме нужда от министър с т.о.п.к.и. Обявява се в Турция, Гърция, Афганистан, Пакистан, Египет и Мароко, че който влезе извън контролен пункт ще бъде гръмнат и готово. Един-двама като дадат фира и всичко ще приключи.

41

Лейтенант от запаса

преди 1 година

Орбане, и на границата с Русия ли?

40

Анонимен

преди 1 година

Късно е либе за китка. И нито един да не влезне повече от утре - коефициента им на репродуктивност е над 3, докато на белия европеец е под 1. Просто ще удължат изчезването си, като нас.

39

Анонимен

преди 1 година

Кви огради ве, масово връщане кой от къде е, и ще намалеят всякви напливи и напори.

38

Анонимен

преди 1 година

Браво!

37

Анонимен

преди 1 година

1956 г, руските танкове газиха държавата ти , и пак ще я газяят , щот си много про-Зт тОрбане!

36

боко

преди 1 година

Хайде отпускайте средсва ,откога чакам да напълня чекмеджето !!!

35

Анонимен

преди 1 година

Крауд фъндинг за минни полета и електрифицирани метални огради. Иначе милиони чакат и търсят случай да ни налазят.

34

Божееее

преди 1 година

та орбан...да попитам г-н вебер на кого служи на мечтата за Справедлив и Свободен Свят...или за лични,с меркел "отгледаха" и финансират чудовища с парите на ЕС...минаващи ги с..200 като доган,агент на ДС Сава,като борисов,агент на ДС Буда...на кого служите г-н вЕбер,минават ви агенти на кгб...или сте колеги?...путин е пътник...Ницше е в Черно море...и не е започнало...искате да се минаваме с 200...с 20000 ще ви минем,Справедлив Свят или...мъртав!!!Бог да пази САЩ!!!

33

Божееее

преди 1 година

аз плащащият позора на ЕС политическата ви призовавам да спрете да плащате на обслужващият персонал путин като орбан,ЕС политическата са зависими на 90 %,имат пари продавайки Народите си и интересите им и си въобразяват...ще се измъкнем!!!няма такава опция!!!Ницше е в Черно море...и ще има още много невиждани изненади...дръпнахте дявола за опашката!Свободен и Справедлив Свят...или го погребваме!!!

32

Непукиста

преди 1 година

До АнонименКак да останат младете в България като тея дето ти плащат я крадат като за последно и нямат намерение да увеличават заплатите

31

Анонимен

преди 1 година

А бе още ли не включихте, че времето на безгранично движение на капитал, хора и стока отдавна отмина? Сверете си часовниците!

30

браво

преди 1 година

С макетата искам висока и здрава оградата.

29

Анонимен

преди 1 година

Какви огради, след призива *добре дошли* в ЕС , сега след като се напълни с емигранти целия ЕС за кого са тези огради, за жителите на ЕС ли?! Орбан да се беше сетил по рано, мигрантите са в ЕС и са граждани на ЕС и имат същите права и ще се заселват и в Унгария, тя е в Шенген!

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Да сложат табели добре дошли в Русия и сами ще избягат неканени гости." ----- еми нормално, никой в русия не търпи разни баацили да паразитиират на социалната система, по цял ден да се излежават, да изнасииилват местното население и да се множат като хлееебарки. Докато ханс, густав и расмус ще работят за да ги издържат, огобонговците няма да спрат да се "европаизират"... Честит ви европейски халифат!