24

Анонимен

преди 1 година

Нямам против макетата да влязат в ЕС. Но имам против да подменят националността на Гоце Делчев и да твърдят, че Самуил не е български цар. Да правят каквото искат макетата, но да крадат българска история и герои не е коректно. Докато не се изясни това, никакво влизане на макетата в ЕС. Защото утре ще да кажат, че София е македонски град и да имат териториални претенции. То така се почва. Първо крадеш герои и история, а после територия. Не ние крадем техни герои, а обратното. Тоест ние сме прави.

23

Чук и Гек

преди 1 година

Правилно, коментар 37! Все едно Австрия и Германия да се карат чий е Адолф Хитлер!? Безумие! Но, вижте какъв паралел направи Чук, когато патриотите бяха малтретирани малко на ГКПП! Пострадаха, бяха унизени - да! България също! А представете си на какво са били подложени българските комити преди 120 години!? Не 2-3 шамара, а бой, заточение, куршум, бесило, насилия, палежи, прокуда - катастрофа на национални мечти! За това се поклонете! А на тия келемета ще им мине!

22

до 34

преди 1 година

Я обясни точно - Първо са им отрязали главите и промили мозъците или обратното! Много елементарно обяснение! Вярно е, че има целенасочена политика, но също е вярно, че македонизма там намира сериозна почва! Не можеш да ги накараш да те обичат, камо ли приемат за свой, но трябва да се опиташ да ги накараш да те уважават! А не - Ама, нека да ни обиждат, няма да ги отклоняваме от евроинтеграцията, че Москва само това чака..! Малко себе уважение, моля! Елита ви е не само бездуховен, но и неграмотен!

21

Анонимен

преди 1 година

Да се затвори границата с македония и никакви безродни пЦета да не бъдат допускани до България!

20

Анонимен

преди 1 година

Не искат да ни чуят, защото сърбите са им промили мозъците с сръбска шовинистична пропаганда. Голямо мачкане е било 100 години. Който каже, че е българин са му рязали главата. "Братята" сърби. По-зли от турци.

19

Анонимен

преди 1 година

С какво право предоставят имена на български граждани на комунистическите агенти в Скопие? Отново повод да бъдат записани в забранителни списъци и недопуснати, поне създавали напрежение и работели против СевернаМамуноландия

18

Чук и Гек

преди 1 година

Показателно бе гостуването на един деятел на ВМРО, някакъв Влахов в една телевизия с двете му хубави деца! Момче на около 20 тогава и момиче някъде прогимназия! Водещата пита младежа иска ли наборна служба, защото патриотарите развяваха този мит, момчето казва твърдо - Не! А девойчето не бе чувало кой е Гоце Делчев! Депутата изръмжа, че ще се наказват в къши, но водещата му каза - без наказания, свършете си бащиния дълг, както преподавате на студенти и издигате лозунги с Джамбазки и Каракочанав!

17

Анонимен

преди 1 година

Добре че си служебен министър, едно 15 годишно дете има повече акъл от теб.

16

Анонимен

преди 1 година

Гоце Делчев се е самоопределял като българин. Макетата твърдят, че Делчев не е българин, а това гавра с паметта на човека. Какво е това? Да подменяш националността на починал човек. Иначе, да, Делчев се е борил за независима Македония. Независима от сърби, турци и гърци и след това обединена с майка България. Това е искал Делчев.

15

Бонго Бонго

преди 1 година

Ако са били агресивни е правилно да не бъдат пуснати.Ако бяха патриоти, щяха да намерят костите на Ботев отдавна, но не са.

14

Анонимен

преди 1 година

Защо се трие и блокира ?

13

до 15

преди 1 година

По скоро дава възможност да се пише протокола и обявяват каквито им трябват резултати! На мафията отдавна и омръзна през 3 месеца да купува електората и минаха на по високо ниво - комисии, протоколи, ,,Мишо Константинов"! Когато в края на ,,изборния" ден обявят, че Тикватурата е победила с колкото е нужно, върви оспорвай и брой колкото желаеш! Иначе си права - електората им е на ,,ведомост", всеки знае какви облаги получава за щяло и нещяло чрез телк, програми за заетост, дърва, субсидия за кон!

12

ПОСЛЕДНА НОВИНА

преди 1 година

Днес това чучулo е арестувало българи родолюбци! Обвинени са в счупване на витрината на македонския клуб! Мачкат,бият ни не само македонците,но и ,,нашите ,,служби,трябва да си вземем държавата!

11

Бгг

преди 1 година

Демерджиев ти слабоумен ли си , че макетата те правят на паток ??? Те ни бият и лъжат вие с прецедента генератори им пращате. То първо турците ви се присмяха за случая с убития граничар.Лошото е че всички се подиграват не само на вас , ами на държавата ни. Клоуни.

10

Анонимен

преди 1 година

Дадох веро на турчин от малък сега давам вето и на македонец ,далече от мене Собствен избор

9

Чук и Гек

преди 1 година

Патриотарите станаха за резил! Бяха предвидили всичко, само не и това, че там милицията е поне с 50 години по назад от вашата и действа по военному Гоце няма нищо общо с Вардарска Македония! Роден в Гърция, загинал в Гърция! Семейството му са комунисти, някои убити от фашистите праз 1923 година метежа! Напишете си минусите, след това - търсачката и се ограмотете и смирете !

8

Анонимен

преди 1 година

"Демерджиев:Хартиената бюлетина привлича повече купуване и продаване на гласове" - а добър ден. То това е начина на ГЕРБ, ДПС и БСП да има гласове. От махалите платени гласове, изборен туризъм от Турция, мъртви души, сгрешени протоколи и много други доказани практики с добавка и ниската избирателна активност и твърдият им електорат от зависими и късопаметни хора е гаранцията им за успех

7

Анонимен

преди 1 година

Свободно движение на хора, стоки и капитали. Това е основна ценност на Европейския съюз. Ако макетата искат да са европейци, трябва да спазват европейските правила. Но всички знаем, че макетата никога няма да стана европейци. Поне не в близките 50 години. Сърбите са им евали майката на макетата и сега не могат да се оправят.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10..за жалост в главата имаш боза вместо мозък...

5

Анонимен

преди 1 година

Да ги изпратят при Пендераски...нали искаше да му кажат ако някой не е бил пуснат...