350

Ще видим

преди 1 година

А ти,лакей на путин..само може да се надяваш,че заедно с господаря ти няма да сте в Хага с плеяда от адвокати....

349

Анонимен

преди 1 година

До 383.Не е замръзнала,ама от промишленост може да се върне към земеделие.

348

Анонимен

преди 1 година

До 380.Само ти не разбра,че Украйна изобщо не е в сметката.Конфликта е между Русия и запада,а Украйна е просто пионка в една икономическа война.

347

Анонимен

преди 1 година

ЗАМРЪЗНА ЛИ ЕВРОПА,РУСКИ ШУШУМИГИ?

346

Анонимен

преди 1 година

До 368. Пише се бУксува, русофилско неграмотниче.

345

цитат

преди 1 година

"...Алексей Арестович, бивш съветник на ръководителя на украинския президент..." А ръководителят кой е?

344

Чугунолеяр

преди 1 година

До Анонимен 379 -- Кахърим се, че скоро ще имате годишен юбилей от цели дванадесет месеца, но Украйна все оЩЕ я има. Колко време ЩЕ ви трябва да я заличите: оЩЕ една година, 10 години, - 100 или повече? Голем ташакларък сте рашковцете. Ако не трепехте мирни жители, целият свят щеше да се попикае от майтап с вашата Магучая и НЕпабедимая.

343

Анонимен

преди 1 година

не се кахърете. Украина няма да я има.

342

Анонимен

преди 1 година

До 374. Бай 100ян. Запада иска 2 украини, ама Путин не иска.

341

Анонимен

преди 1 година

Бай 100яне, свали тази ушшанка, че ти притиска съветската кратуна. После може и да вденеш нещо.

340

Западняк

преди 1 година

До еее. Уф, не ви ли омръзна тази дъвка да сривате "гнилия" запад? 50 години го разпадахте, накрая се разпадна СССР. А западът си е все така богат, демократичен и проспериращ.

339

Демократ

преди 1 година

На този кремълски олигоффрен някой ще му обясни ли какво се случи с двете Кореи след разделянето? И ако част от територията на Украйна стане руска в каква съветска клоака ще се превърне.

338

Бай 100ян

преди 1 година

Запада много изгодно иска 2 независими държави. Западна и Източна Украйна. За първата са познали. Но втората няма да се казва Източна Украйна а Русия !

337

До 372

преди 1 година

Ти как си представяш разделянето? - най вероятно е да е по сегашната фронтова линия т.ч. Украйна си има излаз на Море , и много чернозем, от `прецизните удари` на Русия от промишления регион не е останало нищо така или иначе . 140 МЛРД са нищо за най развитите западни икономики ( само БВП-то на САЩ е в трилиони) т.ч. ще има всякакви схеми за помощ, както е сега с оръжията .Русия и сега е с най мн ресурси и земя и пак е с икономика горе долу колкото щата Тексас

336

До 370

преди 1 година

Въпросът е спорен. Не забравяй, че при разделяне на Украйна "западната" част ще трябва да връща едни $140 млрд и още поне толкова трябва да предвиди за възстановяване. А при условие, че ще бъде без основния си промишлен център (Донбас), без половината си чернозем и без излаз на море, бъдещето и хич няма да е розово...поне половин век!

335

карачанаков

преди 1 година

Абе мечките не спят ли зимен сън.Този Медвед не му ли се спи ами само ходи по медиите и плаши с какво ли не, то не бе ядрени заплахи,сценарии,свръх точни ракети.

334

До Да

преди 1 година

Какво значение има какъв си - всеки иска да живее по-добре това е универсално желание на поляци,унгарци украинци и т.н. В Германиите и Кореите са реазделени деца от родители братя/сестри братовчеди - каква е разликата ако това се случи с Украйна ? Въпроса е ако задуха натам вятъра който по навреме се усети да се премести от правилната страна на желязната завеса защото бъдещето не вещае добро за близките до Русия

333

Да

преди 1 година

Тука става въпрос за до 10 млн.руснаци и много смесени бракове на територията на Украйна.Не я бъркайте с Кореите,и Германиите,има още поляци,румънци,българи,унгарци и т.н.Тази измислена държава е както бивша Югославия.

332

Еее,

преди 1 година

"Денацификация, Киев за три дни, сега Две Кореи....утре?" Утреее... ще се молят на руснаците да пуснат газта, че западната икономика боксува, студеничко... такива работи...

331

Хейтър

преди 1 година

Докога ще ни занимавате с тази откачалка?