36

Браво на Хари!

преди 1 година

С тази весела типично тийнейджърска история той ми стана симпатичен. Някакъв гадняр решил да изостави момичето си точно в навечерието на нейния рожден ден. Хари е разбрал и е бил мил с нея, повдигнал е самочувствието й. А пък тя, хитрушата, хем се е отблагодарила на Хари така, както е било по силите й, хем е натрила носа на дотогавашния си вероломен приятел - "Ти реши да ми вгорчиш рождения ден, но аз под носа ти си хванах принц!" Браво Саша, някои гаднярчета заслужават точно такъв ответен удар!

35

Анонимен

преди 1 година

Аз си мислех, че в зората на живота му го е запленила някоя супер хубавица - топмодел, млада актриса и победителка в престижен конкурс за красота. А защо не и някоя опитна придворна дама с ефектна хубост, която от най-високо място да е получила дискретно поръчение да разкрие на младия принц тайните на любовното изкуство и да го обучи. Но явно Хари и в юношеската си възраст е бил самодеец.

34

Спомних си

преди 1 година

Някои актуални нашенски напеви: "Горе, горе на черешата", а също и чалгаджийския хит "Ще те хапят комари". В тази последната творба на чалгаджийските певчески изстъпления се казва: "Качвам те на джанката, круши да береш!" Човек като си пийне повечко шотове, може и зад някоя английска кръчма да намери джанка, по клоните на която да му се привидят круши, а багеристката да му стори приказна принцеса.

33

До Grom

преди 1 година

Ти пък как реши, че е било вертикално и до стената? Ако е било през топлия сезон, може да се е случило на тревата, върху копа сено или в цъфналата ръж :) Възможностите са много - и в автомобил, и в някое складово или спално помещение зад кръчмата, или скрити зад декоративни храсти, или пък в короната на някое кичесто дърво с удобни дебели клони и т.н. Явно не си имал достатъчно приключения от типа "кърска любов", затова не подозираш какви забележителни възможности има при такива приключения.

32

Помните ли, че ...

преди 1 година

Преди време коментирахме тук, че някои хора кой знае защо избират празнични дни, за да скъсат с дотогавашното си гадже. За да избегнат досадни обяснения, изчезват точно преди празника и изоставеното без предупреждение момиче/момче остава самичко, с пропаднали планове за прекарването на празника.Или пък този, който е решил да скъса досегашната си връзка, пристига с друго гадже или започва да ухажва друго гадже по времето на самия купон и си трйгва с новото гадже, зарязвайки предишното.

31

Анонимен

преди 1 година

Обаче тоя пак излъга. Той бил на 17, а тя на 19, обаче според "мемоарите" му била "по-възрастна". Няма що - 2 години явно е колосална разлика. Ми то с жена му разликата им е по-голяма! Пуснала му девойката, а той пак се изкара жертва, едва ли не бил изнасилен от възрастна сексуална хищница. Ба-си мрънкалото и лъжецът. Мрънкането и лъгането явно е заразително. Прихванал го е от жена си - принцеса Пинокио.

30

ToPhD

преди 1 година

Чичо Хари в кръчма се е направил на магарИ, а после го е ръгал в шопарИ... Британска, дворцова класика!

29

Анонимен

преди 1 година

тъз дето вика че иху-аху Хари рижавия е Саша Уолпол и е шофьорка на багери и любителка на конете - демек багеристка и конярка

28

Зори

преди 1 година

Какви статии за жълт вестник, ужас...

27

Grom

преди 1 година

Е колко повече от 5 минути да е... зад кръчмата до стената вертикално?

26

Анонимен

преди 1 година

да не е била някоя конярка

25

Анонимен

преди 1 година

С некоя космата и мускулеста шефка на хамалска бригада.

24

Сър Джон

преди 1 година

Тоя пък с жена, била тя и багеристка!

23

Анонимен

преди 1 година

Дама ли? Жена, която си вдига краката в тревата зад заведението не е дама. Без значение дари е било заради принц, крал или кварталния бездомник!

22

Анонимен

преди 1 година

Страхотна новина, а може ли да ни уведомите и по колко пъти на ден дефекира бившия принц оти ми е много важно да знам. Всеки ден доказвате колко "сериозен" сайт сте!!!! Добре, че може да се коментира тук иначе без коментарите сте фалирали за 2 месеца, ама покрай коментарите събирате клик-байт та така някакси закрепвате положението за заплати, а като добавим и заплащането за опорките които ви спускат за да пропагандирате и вече даже сте на печалба.

21

Анонимен

преди 1 година

той сигурен ли е че било жена - да не е било нкое празно буре от бира фърлено зада кръчмата и той да е ръгал на бурето дупката, дето е била канелката - ръгаййй бурето хАри

20

aZ-ът

преди 1 година

до 18-ти. Аз не отричам, че кръвната линия на майка му се проследява до Мери Кралицата на Шотландия. Аз казвам само - че кръвната линия на Хари - се проследява до коняра на майка му. Това казвам.

19

aZ-ът

преди 1 година

Как е възможно от всички членове на Кралската Фамилия в момента и техните деца (бройката е 50+) Хари да е единствения рижав и къдрав. Това е единствения въпрос, който вълнува целия свят в момента. И нито рижавия, нито абаносовата ми принцеска-втора-ръка дават отговор на него.

18

Анонимен

преди 1 година

Ако го награби нашата Станка Златева ще види.

17

пришълеца

преди 1 година

Като каката с мечо от партито на борис....:))))