24

Prеебан

преди 1 година

Да живей рЕВОЛЮЦИЯта, Хуманизма става новото модерно течение по света.. За жалост ще бъде яхнато отново от шейтанИтЕ и поредното проглеждане ще иде в канала.

23

Африканците

преди 1 година

са на протест . Ако е пътувал някой през летище Шарл Де Гол и е видял там бял човек, значи тва е било 60те години. у европа днеска е друго, у франция най-много

22

Да

преди 1 година

Kaто избираха макрон, то не бяха сълзи на радост, то не бяха чувства, ей ви го макрон. Той е се пенсионира с 20-30 хиляди пенсия след 2-3 години и офис, охрана, секретарки. А другите да работят до 80 години.

21

Анонимен

преди 1 година

И каква полза от протестите.Навсякъде в света е спечелила олигархията.Ако народът се опълчи ще му кажат ,че е популистко.Навсякъде богатите масово са купили политиците, а те използват само някакви заклинания срещу народа.

20

Селянин

преди 1 година

Всичко сладко трае кратко

19

Анонимен

преди 1 година

Новите болшевики нямат спиране, до 10 г. така ще ни издокарат, че комунизма от последните 20г. ще ни се струва като свободен и демократичен строй.

18

Xaxa

преди 1 година

Да довърша - резултата от блеенето в точно НУЛА. Парата е изпусната от стадото и овцaта след цял ден безсмислено блеене се прибира доволна в кошарата и с радост се подлага за още по-голямо доене - и вълкът сит и агнето цяло.

17

Xaxa

преди 1 година

Тия "протести" вече са толкова смешни. Така и овцaтa не може да разбере, че колкото и да си блее, нищо не се променя с "блеене". "Протестите" общо взето се организират така: 1. байУй получава заповед да организира протест от началника. 2. Свиква партийните наемници и тpoлove. 3. Задължително се обявявя в сатанинските "медии", където тролята почва да примамва овцeте. 4. В уговорения час партийния слугинаж и част от овцeте се събират и почват да блеят. 5. Осаналите овцe виждат стадо и се юрват.

16

Анонимен

преди 1 година

Пролетарски интернационализъм е обхванал форума.

15

Дедо Поп

преди 1 година

Не са нови тия протести а ПРОДЪЛЖАВАТ от както *** е на власт и вкара тази неадекватна реформа измислена от еврейските му господари ... Значи гооолям келепир за френските олигарси . Бачкаш и плащаш осигуровки докато си жив ... а като омреш - пенсията дето си я събирал цял живот отива при банкерите ... Браво бе. Що не направите при смърт остатъка от събраните осигуровки да отиват при наследниците ? Не искате а ? Еврейската лакомия за ПАРИ е пословична ...

14

Анонимен

преди 1 година

Който вече се е пенсионирал няма основание да протестира. Получава си пенсийката - голяма или не толкова и си крета. Проблема е за по-младите и твзи в предпенсионна възраст. Плащат над 150 000 в пенсионни и социални вноски, а няма перспектива да доживеят до пенсия.

13

Batman

преди 1 година

Абе направо да спрат с пенсиите и да олесним мафията дето се намира в правителството.. хора вие добре ли сте бе.. хората вече едва стигат 60 те а те искат и двете годинки въздух до им отнемат от борките стари хора.. Аман от такива комплексари..

12

Анонимен

преди 1 година

Капиталисна иска хората да работят докато са живи и не им се харчат пари за пенсия. Ако човешкия живот е около 80 г. Учиш до 23-25 и започваш да работиш и така 40 г., ставаш 65 г. и евентуално имаш 15 г. егаси живота. Както някой му хрумнало да работиш 8 ч., 8 ч. спиш и в другите 8 се придвижваш до работа и каквото ти оснане си го ползваш. Пълна експлоатация от малък % душмани.

11

Анонимен

преди 1 година

Долу Микрон!!

10

Анонимен

преди 1 година

Европа е залята с испанска, холандска и турска храна. България е залята от нетолерантни политици. Неспособни да постигнат споразумения за благото на икономическата стабилност и притегателността на България. За да остават младите в България и да постъпват инвестиции.

9

Анонимен

преди 1 година

Нали внесоха и продължават да внасят високообразовани овчари, пардон лекари, инженери и учени от близкия и далечния изток, които да се интегрират и да им работят? А французите защо го избраха тоя макарон като знаят че при него няма да им се размине пенсионната реформа?

8

Анонимен

преди 1 година

А при нас ,всичко ни харесва.Квот ни кажат,ние си слушаме.

7

Анонимен

преди 1 година

Вече ще стане месец,а вие сега се сетихте да пишете.

6

Анонимен

преди 1 година

До 4 "Покажете ми един пенсионер на тая снимка"? Ти способен ли си да мислиш? Протестират хората, на които им предстои да се пенсионират, а не вече пенсионираните

5

Анонимен

преди 1 година

Гледам, само бели хора на тия протести... Като за държава, в която вече над 1/3 е цветнокожа, странно е? Черните какво, не се притесняват че ще работят две години повече? Или май просто изобщо не работят, мм