220

Смях

преди 1 година

Ама колко са загрижени англо-саксонските медии и техния слугинаж, направо нямам думи. Русия това, Русия онова, пари нямат, народа гладува, упадък е неизбежен, ще става по зле... А хората май нямат такива проблеми,живеят си живота, а зеленото човече вече иска и летящи чинии да му подарят.

219

Германец

преди 1 година

"Всичко върви по план" :)

218

А ние какво печелим

преди 1 година

Не гледайте в чуждото канче. Русия все някак ще се справи. Въпросът е България сега по добре ли живее ?

217

О хо хо

преди 1 година

" Икономиката, руснако!";))))

216

Алекс

преди 1 година

Рашките не предлагат нещо ново.Този филм вече сме го гледали.Завърши с фалита на СССР.Този път в главната роля е Русия,но сценарият и финалът са същите.Правят каквото правят и накрая настъпват същата мотика.

215

Анонимен

преди 1 година

Руския мир нещо го закъса. Медведев много глупости и прогнози написа в Телеграм и досега нищо не е познал хахаКой да плаща данъци като половината потребители или избягаха в чужбина или ги закараха на фронта. Тази война е тотална икономическа Ка те астрофа.

214

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов Геравия има 120 млрд за година, а Русия 25 млрд на месец А едва миналата година Германия през юли отчете търговски дефицит от 1 млрд за първи път от 1991 год. Така, че тя ще оцелее. А Русия тепърва ще става по-зле. А Китай и Индия ще изтискват като лимон.

213

Анонимен

преди 1 година

До Сандо Нищо не ми се е изпарило. Да по.лако с 10% купувам, но е борка. Стига с тези апокалиптични картини. Червената логика - Европа ще замръзне, ще умре от глад и т.н.

212

Реалист

преди 1 година

Русия е пътник, а скоро ще е труп като СССР.

211

Насекомова диета

преди 1 година

До Ежко -- Спокойно Ежко, скоро на помощ идват чичо Скакалец и леля Богомолка ще папаме на корем

210

Христо Христов

преди 1 година

Русия имала дефицит 25 милиарда... а Германия 120 милиарда. Русия е много зле... толкова, колкото са зле европеидните неграмотници. ПП не коментирам дефицита на САЩ.

209

Анонимен

преди 1 година

Рашистите рано или късно ще разберат кои са по-стабилните партньори. Сега са в ръцете на китайци и индийци, които само и единствено се възползват от Русия. След време няма да имат изгода и ще захвърлят Русия, която ще стои в ъгъла унизена, опрашена и изоставена, като Кабаева.

208

Сандо

преди 1 година

Абе не гледайте у паницата на Русия, вижте кво имате в джоба и какво може да си позволите. Нещо май едно 50-60% са се изпарили май

207

Ежко

преди 1 година

Не съм сигурен колко са се свили приходите на Русия, но съм сигурен,че на нас доста се вдигнаха разходите.А в ЕС доста държави са с бюджетен дефицит.Иначе откъде да дойде държавната задлъжнялост.....

206

Анонимен

преди 1 година

До гх, китайците мощно го подпъхнаха в дупарката на бункерния плъх. Ще не ще продава на безценица, а китайците пълнят гушите и викат ние с Русия сме приятели!

205

Анонимен

преди 1 година

Гордостта на русофилите! Русия имала пшеница и картофи! Слава, другари! Ние в България никога не сме виждали жито, картофи, нива, месо, затова завиждаме на Русия искрено! Слава!

204

Анонимен

преди 1 година

Как бе, че тя русия не печели ли на всички фронтове и едновременно с това фалира Запада всеки ден по няколко пъти?

203

гх

преди 1 година

Китайците са презадоволили резервите на газ. Няма как да купуват със същото темпо

202

до Маруся антоанета

преди 1 година

Нада ли ще им се наложи на Руснаците да ядат нефт и газ,защото имат в изобилие пшеница и т.н.,но евроджендърите и нефт и газ няма да могат да яда и да искат,защото Русия вече не дава.А с такива "професори" като тебе ще просперира светът.

201

Реалността

преди 1 година

Едни пари са обещани на мобилизираните, ама също така и на семействата на загиналите, а те тепърва ще стават все повече и повече. От къде?