260

Анонимен

преди 1 година

Абе, яко ги бият укритата в Бахмут. Малеее, голяма месомелачка е там за украинската войска.

259

Анонимен

преди 1 година

Абе аз виждам срив на украинската войска в Донбас, но за това не се пише...

258

Анонимен

преди 1 година

За Януари се сринали, като преди това цяла година бяха в пъти повече от тези преди войната... Освен това Януари беше необичайно топъл, при което е нормално потреблението на енергийни ресурси да е по-малко. Нищо странно няма.

257

джо

преди 1 година

Пак пишем бабини деветини.... От кога се свършиха ракетите и танковете на руснаците, даже самолети нямат. Само една подробност ни убягва а именно, вече голяма част от сделките руснаците ги сключват в национални валути. Така анализа който е излъчен тук до голяма степен не е обективен...

256

Имам

преди 1 година

питанки. След като запада изолира Русия по всякакъв параграф-и икономически, и политически,и най-вече по отношение на медиите,как така единствените новини за Русия по нашите медии са САМО когато Русия "губи" нещо- приходи,пазари,битки и т.н.а в същото време запада продължава да дава оръжия на украйна,защото не достигали....Тъй като са изолирани, КОЙ дава инфо от Русия на западният свят какви приходи има???Защо се внушава,че руските медии могат да повлияят на хората,а западната НЕ?много въпроси.

255

Иванов

преди 1 година

До руска венецуелаЗа разлика от Венецуела в момента Русия храни Африка с пшеница. Не е само петрола и газа, който формира БВП. Строителството е един от моторите на икономиката и сега изцяло е насочено към възстановяването. Друг мотор е военната промишленост, която сега работи 24/7.

254

Анонимен

преди 1 година

Много жалко, че не е жив Алеко Константинов! Какво ли още щеше да напише този човек...

253

Анонимен

преди 1 година

То затова спряха руската телевизия - за да вярвате на глупости, но пък има интернет. Когато нашите медии ни "информираха", че фашагите от Азовстал са евакуирани, руската телевизия ни "дезинформира", че са пленени. Какво излезе накрая? Същото за Буча, Крематорск, и т. нт. Е - Избирайте на кого да вярвате. Щом руските банки предприемат ДЕфлационни мерки - ясно. Ама цензурата остана единственото оръжие донякъде ефективно в 21 век! Това е то "демокрация" по нашенски.

252

Анонимен

преди 1 година

Светът чака една година руснаците да се осъзнаят, да свалят мракобесния режим на Путин, но уви, те показаха на света, че си заслужават диктатурата!Сега вече е време да бъдат натирени за веки веков!

251

Честито

преди 1 година

Държавният департамент на САЩ одобри продажба на ракети с далечен обсег на действие на Полша в сделка на стойност до 10 млрд. долара, съобщи днес Пентагонът, предаде "Ройтерс. Пакетът включва 18 пускови установки "Хаймарс", 45 ракети от армейската тактическа ракетна система (ATACMS), които са с обсег 297 км и повече от 1000 управляеми ракети за системите за залпов огън (GMLRS).

250

Анонимен

преди 1 година

Руснаците нямат на представа какво ги очаква на 20 април

249

Каква драма

преди 1 година

Русия се разпада докато окупира Украйна

248

Анонимен

преди 1 година

Русия е бензиностанция от която никой не ще да купува

247

Анонимен

преди 1 година

До 12 Явно хабер нямаш от количествата газ на Русия. Вземи първо се образовай, после пиши глупости.

246

Анонимен

преди 1 година

В момента всичко в Русия е хазард

245

ХАРИ ХУДИНИ

преди 1 година

СПЕЧЕЛИХТЕ ВИЕ СТЕ ПО-ГОЛЕМИ ЕСКЕЙПИСТИ ОТ МЕН -"Данъчните приходи от нефт и газ се сринаха с 46% през януари спрямо предходната година, докато имаше 59% увеличение на разходите поради войната в Украйна." ДОРИ АЗ НЕ УСПЯХ ДА НАПРАВЯ ТАКЪВ ESCAPE ДА УВЕЛИЧА ПРИХОДИТЕ ПОРАДИ ВОЙНА ЗАПОЧНАЛА НА 24.02.2022 ПРЕЗ ЯНУАРИ 2022 ГОДИНА!!...

244

ХАРИ ХУДИНИ

преди 1 година

СПЕЧЕЛИХТЕ ВИЕ СТЕ ПО-ГОЛЕМИ ЕСКЕЙПИСТИ ОТ МЕН -"Данъчните приходи от нефт и газ се сринаха с 46% през януари спрямо предходната година, докато имаше 59% увеличение на разходите поради войната в Украйна." ДОРИ АЗ НЕ УСПЯХ ДА НАПРАВЯ ТАКЪВ ESCAPE ДА УВЕЛИЧА ПРИХОДИТЕ ПОРАДИ ВОЙНА ЗАПОЧНАЛА НА 24.02.2022 ПРЕЗ ЯНУАРИ 2023 ГОДИНА!!...

243

12

преди 1 година

Русия няма достатъчно газ,не разбрахте ли,но това никой няма да Ви го признае от 2021 е така,а договорените им количества бяха космически

242

Анонимен

преди 1 година

Бавно но сигурно затъват, съвсем скоро и с изхранването ще имат проблеми.

241

Анонимен

преди 1 година

Една загубена битка в Донбас и с Русия е приключено