33

Деморализация

преди 1 година

Financial Times: Украинските военни пристигнаха на германския полигон Eckernförde за обучение по работа с танкове Leopard2. Веднага двама от новопристигналите поискаха политическо убежище в Германия "поради нежеланието им да умрат в безсмислена война".Те също така твърдят, че увеличаването на доставките на оръжие по никакъв начин няма да допринесе за победата на Украйна, а само ще увеличи броя на цивилните жертви.

32

без доказателства

преди 1 година

Още чакаме реалните проби на мъпета Навални, още чакаме медицинското чудо на Скрипалите... за такива 'доказателства' ли иде реч? Или само за новинарски 'доказателства' на 'честна дума' ? Ако са последните то няма нужда - укропитеците сами си публикуват материалите!

31

Статия

преди 1 година

Тъй се лъжат малки деца!

30

ПЕШО

преди 1 година

До Фен на Вики ДжъстисВойната трябва да спре незабавно.Който я загуби ще трябва да отговаря защо е предизвикал безсмислени жертви .А БЪЛГАРИЯ МНОГО Е ВЕРОЯТНО ЗАРАДИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КИРИЛ Петков пак да е от страната на булката.

29

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама ако се установи, че укронацистите са употребили дори и минимални дози хим.оръжие, трябва веднага да бъдат масово дезинфекцирани с фосфор. Бял фосфор. След това може и с *** за по-сигурно (или Сонцепек, термобари, по избор:). Класика в жанра. После с хлорна вар, и под земята. Най-добрият нацист е...кой? - тоа дето завинаги е дезинфекциран!

28

Анонимен

преди 1 година

СМЕРТ РАШИСТКИХ ЗАХВАТЧИКОВ !

27

Анонимен

преди 1 година

Преди малко във Варна, старите гробища приключи помена за Капитан Петко Войвода, голям студ, един взвод курсанти от Морското , половината момичета , и двадесетина души от Тракийското дружество. Естествено двама от Възраждане с руски знамена, за да поддържат лъжата че този велик патриот е бил русороб!

26

Още ли се бият

преди 1 година

за Бахмут? Нали в петък руснаците го превзеха целия?

25

Анонимен

преди 1 година

Гагин заяви, че група полски наемници са разстреляни от ВСУ в Угледар.

24

Анонимен

преди 1 година

Имаше клипчета в телеграм как разни украинци се хвалеха как връзват хим. контейнери на дронове!

23

Значи е яко

преди 1 година

хранително отравяне! При малките не обвиняват за химически атаки! А пишещите поне малко да разбират от химия! Да сте виждали боец с противогаз?

22

Хайли Лайклитата

преди 1 година

Хйали Лайклитата от кога искат доказателства? Те ще отричат че има нещо, даже ако ги заведат при питомците им укро-нацисти и там се отровят на място от реактивите!

21

От Евроком

преди 1 година

Снощи гледах "Балотаж" по Евроком, където политическия коментатор Чуковнедвусмислено каза, че тези опити с химическо оръжие от страна на Киев,се правят с цел да принудат Русия да използва ядрено оръжие срещу тях.Проблемът на Запада и укрофашистите е в това, че 67% от общественотомнение в световен мащаб свързано с войната в Украйна е в полза на Русия.За това правят всичко възможно за да обърнат този възходящ трент на Русия,в полза на Запада, за да увеличат финансовата и военна помощ за Киев

20

да ама не

преди 1 година

щом Русия обвинява накого за нещо значи се готви да направи същото.те нямаше да нападат украйна и пр и прр.

19

Анонимен

преди 1 година

Това ще е най обективното разследване на света и резултатите му ще се обявяват само в руски държавни медии, тъй като други руски няма!

18

Анонимен

преди 1 година

Доказателствата са видео клиповете в телеграм канала на националиста "майдар" за първи път са използвали такива дронове в соледар

17

Анонимен

преди 1 година

*** терористи редовно използват фосфорни бомби, които са забранени, но могат да обвиняват всички в несъществуващи неща. Доказани мерзавци и престъпници!

16

Да

преди 1 година

Руските войски са пробили 3-ти ешелон на Украйнската отбрана и са излезли на трасето Артемовск-Константиновка.И така са отрязяли ВСУ в Бахмут.

15

Анонимен

преди 1 година

Да е :) също така биологични и атомни използва.

14

Анонимен

преди 1 година

Под ръководството на президента Путин Русия си затвърди статуса на велика форумна сила която мачка НАТО и Запада във всички форуми. Многобройните путински форумни бойци са добре обучени и екипирани и са страшилище са западняците по форумите.