53

руснаците....

преди 1 година

Чудят се какво да измислят!

52

Анонимен

преди 1 година

Самите кафеви елфи се хвалят с химически бомбички. Укрито Юрий Мадяр пусна няколко клипа с мини квадрокоптери и цилидри, които са поставени във фризер. Най-вероятно е синилна киселина или хлорциан. Докладът на евролъжците определено е написан за да не дразни укрите. Спомнете си какво стана с един доклад за зверствата на укритата-просто го редактираха след квuчeне на укритата.

51

Анонимен

преди 1 година

"Украинските въоръжени сили на свой ред обвиниха Русия, че използва "забранени боеприпаси с фосфор и хлорпикрин"" А доказателства за тия твърдения ? След като Ройтерс иска доказателства от другата страна ,би било редно да иска и от тая :))))

50

До аноинимния

преди 1 година

Преди 80 години: и някакви поне бегли доказателства за измислицата си да ни предоставиш? Че пък за мен русофобите са и българомразци, и то по лоши от турци, гърци и сърби заедно!

49

Факт

преди 1 година

Путин затри стотици хиляди души в Украйна и опустошенията,причинени от него са като стотици земетресения!

48

Анонимен

преди 1 година

Преди 80 години е имало украински фашисти, имало е и руски, и български и унгарски и румънски....Това са били неголяма част от обществото и не представляват сегашните държави! Според написаната в Кремъл македонска история, ние българите сме татари и фашисти! За мен русофилите са българомразци, и то по лоши от турци, гърци и сърби заедно!

47

Бай Дрън

преди 1 година

А в България на власт е АП. В сянка стоят някои криминални типове, на светло стоят пребоядисани криминални типове. Русия не е по-различна от България, но по-лошото е, че ЕС е по-зле и от Русия. Факт.

46

До 44

преди 1 година

В България не е така, нито един освен комунизма не е управлявал 23 години със шайка от криминални като Рогозин и Патрушев...Рогозин е лежал 9 години в руски затвор за криминални деяния?! Но си прав, натам отиваме! Ще сбъдне мечтата на всички русофили!

45

до toti

преди 1 година

Не намесвай господ в интриги. Той сам си знае, кой, кога и колко.

44

до 44

преди 1 година

Абе не е баш същото в България да ти кажа. Така беше тук по байтошово, когато го избираха с 99%, без изобщо да ходят до урните. В Русия до ден днешен си е така. Властта се сменя или като умре предния, или евентуално ако му изтекат възможните мандати, но Путин промени конституцията така, че да няма таксава опасност поне за него. Той ще бъде президент на Русия, докато е жив. Избрите са само за парлама.

43

toti

преди 1 година

НЕКА РУСИЯ ГЛЕДА КАКАВ Е УЖАСА В ТУРЦИЯ И ДА СЕ МАХА ОТ УКРАЙНА,ЩОТО ГОСПОД НЯМА ДА ИМ ПРОСТИ !!!

42

до43

преди 1 година

Ами то и в България така. Изборите не променят нищо за съжаление. Причината е че тези които избираме са предварително подбрани. Случайни там няма.

41

до 40

преди 1 година

Ти сериозно ли? Какво значение има, кой за кого гласува в Русия? Там президентът никога не се е сменял от избори и изобщо властта за цялата им история на съществуване.

40

НАГЛИ

преди 1 година

РУСКИ ФАШИСТИ

39

Анонимен

преди 1 година

Съветник: Господин Президент, имам една добра и една лоша новина! Путин: Кажете добрата. Съветник: Добрата е че сте преизбран за Президент!Путин: А коя е лошата? Съветник: Лошата е че никой не гласувал за Вас!

38

Анонимен

преди 1 година

Голяма част от Москва и Петербург, въпреки всички манипулации са гласували против Путин! За него гласуват от средни и малки градове , където живота зависи от държавата и общината, както и в райони които са феодални владения като Чечня!

37

Антипутиноид

преди 1 година

В Руските държавни медии друго не се говори. Колко били изтормозени и мразени, как били атакувани от Запада, колко биолаборатории и мръсни бомби имало в Украйна, и т.н.Че си сложика и Пансир на покрива в Москвя да се покаже колко са атакувани.Стана им горчивичко като Украйна си направи демократичната революция и Руската им марионетка-президент си избяга обратно в Русия.Сега искат да "освободят" Украйна, и може би един "народен съд" да направят, както при нас в 1944г.

36

нацистката паплач

преди 1 година

До Хичо: Вермахта и то без Нато отдавна е бил в Украйна, затова знае какво ще последва и се опитва всячески да изклинчи!

35

Анонимен

преди 1 година

Има химически оръжия, оня старчок в Кремъл редовно ги изпуска в памперса! Разправят че покрай него не се търпяло...

34

Анонимен

преди 1 година

До Еврейн (Да де, ама..Толкова си неграмотен,че и ника не може да си напишеш правилно...евреИн