73

Равнопосавеност

преди 1 година

Може и да има нещо вярно в това за използването на химическо оръжие от украинска страна. Споменава се хлорцианид, а той се намира и произвежда лесно. При тези климатични условия с него се борави относително комфортно и е подходящ за зареждане в снаряди.

72

Анонимен

преди 1 година

Укрофсшистите са способни на найДолниГадости. Никаква милост за тех.

71

Равнопосавеност

преди 1 година

Обективно погледнато не вярвам украинската армия да е използвала химически оръжия, но това не пречи украинци да използват дронове с такива. Също така не вярвам руснаците да са използвали снаряди с хлорпикрин просто защото те отдавна не са на въоръжение. Използването на запалителни смеси включително съдържащи фосфор, както и на чист фосфор включително бял фосфор във военни действия не е забранено! Да не забравяме, че САЩ използваше доста такива бомби в Афганистан например.

70

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Украинските въоръжени сили на свой ред обвиниха Русия, че използва "забранени боеприпаси с фосфор и хлорпикрин" - ПАК ДА УТОЧНИМ има два вида фосфор БЯЛ и Червен. Първия и Ползването му е приравнено към ползване на ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ защото отделя токсични вещества. Втория вид също е изключително запалителен но е също толкова запалителен както и Наа Паал Маа но с него има средства за борба. Хлорпикрин разреден е ултимативен чистещ препарат. Но както чистия Хлор токсичен в свръх концен

69

Боби

преди 1 година

Понеже го няма в нашите медиии и може да се намери само в Телеграм... Да уточним. Не е ясно дали е ФЕЙК или не но Ъкраинци са снимали как от дрон се пускат бомби(нехарактерно взривяващи се) върху руски позиции. Военните умират при зверски конвулсии. За съжаление ако публикувам тук Линк веднага ще ме изтрият или отсфирят поне за ден.

68

Анонимен

преди 1 година

Ха, хаа...Щом руснаците разследват значи резултата е ясен.

67

Анонимен

преди 1 година

Сегашните украински добиви от средно 1000 *** на ден са незадоволителни. Трябва значително да се увеличат, за да приключим войната скоро... Щом химическото оръжие ускорява добива, значи е халал. Масовата артилерия по цивилни обекти и вакуумните бомби в руски стил също са ОК...

66

Анонимен

преди 1 година

Откдъе го чухте? Да не би, да гледате руска телевизия?

65

Анонимен

преди 1 година

Няма никакво отравяне.Пили са спирт лошо качество.Руснака пий каквото му попадне .Нещо по евтино.Дори и дезодоранти.А обвиняват украинската страна.

64

Анонимен

преди 1 година

До 65.Кой ти каза,че руснаците са тръгнали към Берлин ЦИПСО ли?

63

Някой

преди 1 година

Аз вярвам на руската пропаганда...Лавров на мирните преговори в Турция,..."Ние не сме нападали Украйна"? Та къде са го употребили това химическо оръжие, в Подмосковието ли! За да кажат така окупаторите, или плашат че ще го употребят, или смятат да го използват! При Кремъл винаги разбирай обратното на това, което говорят!

62

Анонимен

преди 1 година

А до Берлин стигнахте ли ?

61

Яяя

преди 1 година

А в България химическите оръжия са в храната по магазините .За богатите има специални доставки с чиста храна .

60

Анонимен

преди 1 година

Те самите украински войници си го показваха,че го правят.В Авдеевка украинската армия се е окопала в Химически завод и това използва като украсена позиция,за да не ги стрелят руснаците.

59

Анонимен

преди 1 година

ДЖУДЖЕТО СИ СЧУПИ ЗЪБИТЕ С ТАЯ УКРАЙНА. НЕ ВЪРВИ РАБОТАТА.

58

Анонимен

преди 1 година

Урките ги обстрелват с лaйnoмeтu

57

Анонимен

преди 1 година

От бункера се излизало само по голема нужда..

56

Бункера ми е в лайна

преди 1 година

Затънахме другари!

55

Рускинята Наташа

преди 1 година

Пак са се пocpaлu със стари компоти и айде химическо оръжие. Смеех

54

Анонимен

преди 1 година

Просто са яли рашки консерви от 68-*** , поcрали са се и сега - химическо оръжие. Това е малко като с генно модифицираните комари и войниците-мутанти :D Рашия е жалка вече