16

Анонимен

преди 1 година

Баш роми са... Загубихме млада родилка, която можеше да е майка поне на още 6 деца и бъдеща баба на 36, прабаба на 150... Абе голЕма трагедия. Помня един случай в Съдебен спор, как една ромка съдеше доктор който при животоспасяваща операция се наложило да извади маткатта.Той човека И спасил живота, а тя го съди щото била на 24 имала само 4 деца а искала пак да бъде майка.

15

Аз

преди 1 година

Криминално проявени, с десетки наказания, а затвор няма. Разхождат си се спокойно, кой знае колко бели е направил и без да го хванат... Мислят се за недосегаеми и това е резултатът накрая. Жалка картинка. Колко такива *** се разхождат свободно и сред нашите деца - настръхвам.

14

Да

преди 1 година

Предполагам че пак са роми

13

Анонимен

преди 1 година

Понеже е криминално проявен, има шанс да лежи в затворническо общежитие три-четири години, след като му приспаднат няколкото години, в които ще бъде на свобода с мярка подписка докато съберат трийсетте тома по делото и провеждат две-три заседания годишно понеже някой свидетел е имал настинка и не се е явил.

12

До 13

преди 1 година

Е то от Бойко тръгнаха тия неща.Преди него никога не че имало толкова озверели и криминално проявени индивиди.

11

Майната ви....

преди 1 година

Що така ? Нали само при Бойко имаше много убийства и самоубийства.

10

Анонимен

преди 1 година

Ние с моята бивша не се разбирахме и се разделихме,без скандали и проблеми.Това е начинът.Няма упреци кой е виновен и кой - не. Това е начинът,а не като тоя и з ро д.

9

Терор Държава

преди 1 година

Полицията на България Екзекутира Българи по поръчка на Главният Прокурор Иван Гешев и Румен Николов-Пашата! Мирослав Германов

8

Анонимен

преди 1 година

да беше мислила навремето като те сваляха момчета твойта възраст, не да търсиш лоши батковци

7

Анонимен

преди 1 година

До Роза - Дай някой от тях, че ми писна от тоя вече

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4...Не са ти виновни...бананите.....промит...маТриала...там е бедата...И по комунистическо имаше такива неща,само че се прикриваха...

5

Тато из Правец

преди 1 година

Кой не скача е червен... хо-хо-хо

4

Анонимен

преди 1 година

Те това е резултатът от близо 30 години ядене на банани....

3

Hoqsan

преди 1 година

Супер, пускайте го, че БХК, други уоук узмишльотини ще се надигнат, ще вдигнат шум.. как така на тази ароматна спиртна напитка ще и отнемате правото да се разхожда на свобода и да безчинства насам натам.. с множество криминални регистрации... абе трябва да се върне публичното линчуване за назидание на тези нехора....

2

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Като държите на свобода етнически престъпници така е. Кой знае от коя м***ла е изпуснат .Вече нито имена, нито ги показвате. Стига с тези техни права.

1

Анонимен

преди 1 година

Бог да прости жената! Надявам се, че власиттие ще си свършат работата с този убиец.