20

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че имаше голяма полза от маските и все още има.

19

Анонимен

преди 1 година

Здрав човек няма проблем да носи маска и в горещините. Това беше добър тест кои хора не са здрави и трябва да се лекуват.

18

Елеонора Ст.

преди 1 година

Ами задължителното носене на безсмислени маски да не би да е било по-малък тормоз? Особено в големите горещини? След един час вече не си чувствах ушите и всичко беше за това дето дyxa. Някои хора платиха по 5000 лв. глоба по заповед на генерала от НОЩ. Пълна гавра.

17

Анонимен

преди 1 година

Отново само неваксинирани са починали.

16

Анонимен

преди 1 година

Съдебно преследване за организаторите на този геноцид! Тук и в ЕС и в целия свят!

15

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Още ли ни занимавате с тази кихавица?Ордавна сме я забравили,но не забравихме тормоза ,който ни наложихте и ще си платите скъпо за това...затварянето,локдауните и изолация на здрави хора,беше ненужно,престъпно и глупаво(даже при тежкия испанско грип не е имало такова нещо)!!!Нарушиха Конституцията на РБ,нарушиха всички права на човека ,тези хора трябва да видим в Съдебната зала ,съдени за милиони левове и затвор ...

14

Анонимен

преди 1 година

Нали вече няма пандемия кво продължавате да ни страхувате ? Каква е целта ?

13

Анонимен

преди 1 година

А бе не случайно ни надуваха главите да се ваксинираме..Явно има причина да инжектират стадото с химии и то да намалее до минимум.

12

до 12

преди 1 година

Стъкмистиката е в квадратната ти глава. Или са ти промили мозъка, или най-вероятно няма изобщо какво да се промие.

11

Анонимен

преди 1 година

Най-много ми е жал за играчите които си накупиха фалшиви сертификати че са препаратизирани срещу между двеста и петстотин лева. Предимно чингойняци от страх да не отидат зян двадесетте заплатки, други видове лапачи на държавна хранилка и разни големи тарикати. Даже с връзки си ги уреждаха палячовците.

10

ПАЗЕТЕ СЕ

преди 1 година

ДАЛЕЧ ОТ ХОРА, ЖИВОТНИ, ПТИЦИ И ВАКСИНИ

9

До 12

преди 1 година

Не се пени толкова, мамче! Данните от стъкмистиката са данни от фалшиви тестове за несъществуващ вирус. И журналистите много добре го знаят това, но упорито продължават да съдействат на бялата мафия с лъженовини. Ъдърстенд?

8

Зозо

преди 1 година

Свети вторник - короновден. Черпят Кунчо и Витанката :))))))))))))))))))))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 1 година

Тоалетната хартия е много скъпа вече, така че ЗС не са толкова ненужни, могат да влязат в употреба.

6

До 6 от 1

преди 1 година

Журналистите трябва да пишат истината, а не да подвеждат с невярна информация читателите, щото някои им вярват и вършат щуротии като например ваксинирания балък.

5

Янко Антивакс

преди 1 година

До Български балък. Разпечатай си го на хартия, направи си едно самолетче и си го хвърляй. Забавлявай се докато все още си жив.

4

До Българския балък

преди 1 година

Освен да ти съчувствам, а друго не мога да помогна. Да си мислел, преди да се боцнеш.

3

Грантаджия

преди 1 година

Днес бройка е малко по-прилична. А и трима умрели звучи някак си по-заплашително. Надеждата започва да се връща. А дано. Нова седмица, нов късмет.

2

Български балък

преди 1 година

Някой може ли да ми каже какво да правя с QR кода на зеления си сертификат? Заради него се набодох два пъти с Модерна. Вече никой не се интересува от това, че съм VIP персона. Влизам навсякъде наравно с неваксинираните. Май се прекарах, а?

1

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли е неудобно от вас самите да пишете глупости за пари, а?