40

ИМПЕРАТОРЪТ Е ГОЛ

преди 1 година

https://twitter.cоm/VigilantFox/status/1622434385290006530/mediaviewer Японският професор Фукушима ще съди правителството на Япония, заявявайки, че японското правителство прикрива данните. Инжектирането на гена COVID застрашава оцеляването на Япония: Данните от Япония показват нови случаи/инфекциите при хората са 4 пъти повече при ваксинираните, и два пъти повече от неваксинираните в групите (65-69 и 70-79 години), а за всички възрастови групи ваксината COVID е причинила по-висока смъртност

39

Анонимен

преди 1 година

Така е. Португалия, Австрия и Израел са държави съизмерими по население с България, в пъти по-ваксинирани от нас, а смъртността им от Ковид е просто внушителна спрямо нашата. В България всички забравиха за Ковид. Не знам колко трябва да си *** за да се правиш че не виждаш това.

38

Цар Антивакс Велики

преди 1 година

Много ясно че в България набодените по-рядко ще се умират след като са под 30% от населението. Само че в Португалия, Австрия и Израел изобщо не е така. Друг е въпроса кой и как е преброен за умрял от Ковид в нашата стъкмистика.

37

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Престанете с глупотевините си.

36

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че много неваксинирани дадоха фира след като уж са оздравяли от Ковид-19, вкл. и много млади хора.

35

Анонимен

преди 1 година

Няма ваксина за никоя болест, която да предпазва от заразяване. Въпросът е след заразяването как ще се развие болестта. За Ковид-19 статистиката много ясно го показва - ваксинираните рядко умират или влизат в интензивното и болница. От 1 януари 2021 година до вчера, неваксинирани са 90,99% от постъпилите в болница и 96,89% от постъпилите в интензивното.

34

Повишена трудност

преди 1 година

Двудозова ли е една вакса, щом след три четири месеца трябвало бустер, ама после пак. В Израел вече са на 7, май фаЙзер ги ползва за морски свинчета?

33

Анонимен

преди 1 година

Неваксинираните сме си здрави. Ква пандемия, кви пет лева? Факт е, че ваксинираните взеха да почиват внезапно, при това млади хора.

32

Анонимен

преди 1 година

Отново само неваксинирани в моргите и интензивните отделяния

31

Анонимен

преди 1 година

Тази епидемия се поддържа жива от неваксинираните. Без тях отдавна да сме забравили за Ковид-19.

30

Гатанка бонус41150

преди 1 година

Що е то? СПЕЦИФИЧНОСТ НА ТЕСТА, И КОЛКО ПРОЦЕНТА Е ТОВА ЗА ВНЕСЕНИТЕ ТЕСТОВЕ?

29

Император Антивакс I

преди 1 година

Само плоскоземец може да продължава да вярва че ваксините работят, след като първо го лъжеха че предпазвали от разболяване, после го лъжеха че можело да се разболее, но поне нямало да влезе в болница, a накрая го лъжеха че можело да влезе в болница , но поне нямало да умре, пък то накрая хем се разболяват, хем пълнят болниците, хем пълнят моргите. Пример за нисък интелект и липса на критично мислене!

28

ВАКСОДЕМИЯ

преди 1 година

Увредена имунна система, пандемия на ваксинираните https://eyewideopen.org/?p=4732 Това е най-голямото бедствие за общественото здраве в световната история.От самото начало на COVID-19 ни се казва, че единственото решение е "ваксинацията". Дори президентът на САЩ Джо Байдън ни каза: "Няма да се заразите с COVID, ако сте с тези ваксини", но когато стана ясно, че ваксинираните хора също се заразяват, претекстът се измести към "Колко време мина от последната ви имунизация?"

27

Анонимен

преди 1 година

Само плоскoземец може да вади статистика от един ден с един случай. Пак само плоскoземец може да твърди, че в статистиката като ваксинирани са само тези с бустер поставен преди по-малко от 6 месеца.

26

Издръжливия

преди 1 година

Ваксотpoловете го обърнаха на садо-мазо. Сигурно подсъзнателно биха изпитвали удоволствие да бъдат задушавани от строга господарка в стил Анита Мейзер. Бляк!

25

До 25

преди 1 година

Хаха, ваксан плагиат! Дали ваксата ти е полирала мозъка или така си си бил и преди?

24

Анонимен

преди 1 година

Още три жертви на пропагандаторите против ваксините. Съд и затвор трябва за тези престъпници.

23

Анонимен

преди 1 година

Преди четири дни имаше един починал и то ваксиниран. Тоест 100 %, като за ваксиниран броят само такъв с бустер поставен преди по-малко от 6 месеца. Хайде бегай с фалшивата си стъкмистика!

22

Анонимен

преди 1 година

Съдебно преследване за пропагандаторите против маски и ваксини! Тук и в ЕС и в целия свят!

21

Анонимен

преди 1 година

Нито една от насилствените мерки от ковид-фашизма няма смисъл. Това го обясняваха и медицински специалисти, независими, но им запушваха устите по всевъзможни начини