5

Чик чок

преди 1 година

Кво стана, нали уж у тая велика столица заплатите бяха големи, много големи и още по-големи? Там май или всичко е аутсорсинг на някоя си фирма или корпорация, или некви роби бачкат по разни "центрове"(на кво са центрове и те не знаят, ама нищо), или си в администрацията. Останалото чалготеки и дрискотеки + долнопробни кръчми, в които пеят разни певачи и певачки, а столочанинът друса гюбеци и къса салфетки. Има ли нещо, което да се произвежда ОТ българска фирма и да се изнася там в тая "столица"?

4

Златната рибка

преди 1 година

Сигурно голяма чат от протестиращите, са подкрепили преврата преди време! Сега на ухилените по руски служебни, ще им е нужна златната рибка за да си изпълнят предизборните обещания от преврата. Същата рибка ще е нужна и на ПП, за да направят 3 моста над Дунав, 3 Магистрали, 3 Тунела, Завод за електрически автомобили и много други изречени лъжи!

3

Анонимен

преди 1 година

Като направят реформа и съкратят линиите и ето пари от икономии за останалите линии. Но фандъка трябва да се махне.

2

Анонимен

преди 1 година

Много пари гълтат и трябва да дигат цените и ликвидрат метрото или рейсовете с трамваите.

1

Анонимен

преди 1 година

КАК НЕ ГИ Е СРМ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМРЪСНИ СМРЪДЛИВИ РЕЙСОВЕ, СТУДЕНИ И ЗАКЪСНЯВАЩИ И НЕ ЧАКАТ КАТО ВИДЯТ ЧЕ НЯКОЙ ТИЧА !!!!!!!!!!!!!! НИКАКВИ ДОХОДИ ЗА ТЯХ ПРОСТАЦИ!