274

Нов Стих

преди 1 година

Мене, майко льо, Българска земя е родила, но Руcорoб, мамо, аз да се наричам, първа радост е за мене!

273

Бел. Ред.

преди 1 година

"Прогнозируемият резултат е за сценарият, при който ГЕРБ не се е разпаднало до тогава."

272

Уточнение

преди 1 година

"Проучването е проведено измежду 1000 зависими ГЕРБ-аджия"

271

Нтцъ.

преди 1 година

По традиция, ГЕРБ ще са отново втори.

270

Гьорк Целуниръчкото

преди 1 година

Тези социолози много "си обичкат" ГЕРБ, но незнайно как на ВСИЧКИ ИЗБОРИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО НА ПОСЛЕДНИДЕ през последните 2 години ГЕРБ са вечно втори, завалиите.

269

Щом сте казАли.

преди 1 година

Ами то всичко е ясно, дайте да не ходим на избори, щом Екзакта вече е предрешила всичко.

268

Alf Рисърч

преди 1 година

Има грешка в графиката. Процентите на ГЕРБ не са 26,6. Истинските проценти на ГЕРБ са 500-600%.

267

до283

преди 1 година

и какви са интересите на България? да закриваме блокове на аец ,да замразим Белене,да спираме тецовете ? и после да купуваме 4 по скъпа енергия ? да даваме милиарди за хартиени самолети?

266

Джунин

преди 1 година

Империята на злото, известна на цял свят като САЩ

265

Анонимен

преди 1 година

ТОВА Е ПОРЪЧКА НА ГЕРБ ,ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ ГИ ОТВЕЕ ВСИЧКИТЕ ФАШИСТИ

264

До 283

преди 1 година

То е ясно че не можем да бъдем на 100% независими. То в света няма такава държава. Всеки е зависим от другите по някакви начини. Ресурси, армия, финанси, пазари....зависимости колкото искаш. САЩ реално са най зависимата държава от всички! Затова имат и най голямата армия за да подръжат тези зависимости които работят в тяхна полза. Докато света вярва в техния долар и се страхува от тяхната армия САЩ ще бъдат първа сила. Но тук не става въпрос за това. Тук става въпрос БЪЛГАРИЯ да има интереси

263

Анонимен

преди 1 година

Империята на злото е известна на цял свят и си има име, с което я определи преди много години Роналд Рейгън . Но не са Щатите!

262

Анонимен

преди 1 година

КАКТО ОБИКНОВЕНО СТАТИСТИКАТА Е С 10% ГРЕШКА, НО НЕ МИ Е ЯСНО ЗАЩО СТЕ ДАЛИ НА ГЕРБ-СДС САМО 72 ДЕПУТАТИ - САМО 5 ЛИ ЩЕ ОТКРАДНАТ С ИЗМАМАТА С ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ ??!!!

261

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Възраждане са партия като Слафчоцата влизат само за да саботират. Те ясно заявиха, че или печелят мнозинство и ни поробват, или няма да се коалират с никого!!Пак ли искате да гледате филма Волен Сидеров??

260

до 277

преди 1 година

нали те нареждат на тукашните си лакеи,а за хартиените самолетчета кой е виновен? а за 4 пъти по скъпия газ който продават на еуропата? нали не мислите че тукашните еуроатлантици сами решават? Бойко направо си го каза - "началниците"

259

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е от як шумкарски произход като другарката Нинова и президента шумкар - Радеффф!

258

Анонимен

преди 1 година

Искаме децата ни да живеят в мир! Единственият политик, на когото може да се доверим, че няма да ни вкара в конфликта, е Костадинов! Човекът явно има куража да заяви национално отговорна позиция за ненамеса. Така че съм за Възраждане.

257

Анонимен

преди 1 година

Здравият разум започва да се завръща в хората. Повярвалите, че Киро с усмивката си ще ги направи богати, започват да се събуждат, гледайки сметките си, гледайки с каква скорост се стопяват заплатите им.

256

Анонимен

преди 1 година

Дабе да! А кой финансира СДС, НДСВ, ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ, ДСБ, ДБ, РБ, отговорът винаги е един и същ Империята на Злото, изв.като САЩ.САЩ не финансира БКП кадри, това са поредните приказки на червената Шехерезада от хиляда и една нощ! САЩ са абсолютно на ясно кой какъв е кои са му шумкарските коренища!

255

Кирил Петков

преди 1 година

Това е любимата ми песен с Ленчето: Сега е момента за парапета, сега е момента за парепета. Едно, две, три, парапета дай си ти. Четри, пет, шест, без парапет си от днес.