314

Божееее

преди 1 година

До пияница мистикабе ***...агента бУда,охранителя на т.живков ли...ще сади...сади само кражби и не справедливост,позори Народа на Апостола...ще принуди клетият ни Народ на крайни,твоят бойко и създадените от дпс-гроб сателитни са руски агенти,насаждат руски опорки,лицимерничат...евроатлантици обаче с данъците ни строй руски потоци налагащи ни зависимости,бедност,срам,позор,по делата е казано в Библията..ама не сте я чели печелещи в рубли

313

Божееее

преди 1 година

еКзакта...правите ни услуга...на България,този път ще е кърваво...успех в манипулацийте и лъжите...катализатор сте,а не манипулатор какъвто се изживявате

312

Анонимен

преди 1 година

Айде Бойко, яхай джипката

311

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам на стъкмистиката.

310

Кристи

преди 1 година

До Лидия Йорданова - това гербаджийско мече, бая шефка. Нещо между Искра Фидосова и Цецка Цачева го определям.

309

Щирлиц

преди 1 година

Стъкмистика в действие.Сменете плочата,не сте актуални.

308

:D

преди 1 година

Екзакта смята че ГЕРБ-ДПС-БСП ще се коалират и ще управляват България. Е чак тогава ще направим Трета Национална Катастрофа.

307

РазбранЖълтопаветник

преди 1 година

Вкарайте Лойко на съд за шкафчето и се извинете публично, че ни обиждахте. Ако преценим, че извинението е от сърце - ще можем да преговаряме с ГЕРБ за управление на държавата.

306

Анонимен

преди 1 година

Ако ГЕРБ спечели изборите, значи трябва да управлява. Ако са импотeнтни за това, значи трябва да отидат при ИТН и НДСВ

305

Eho

преди 1 година

Киро е бетер магаре бре. Не искаш ли някой напраео да ни копа, а? Луди хора ....

304

Гласувайте за ПП

преди 1 година

Щом всички те дразнят, гласувай за най-малкото зло - ПП+ДБ. Слаба коалиция, но подкрепена от младите. Когато натрупа потенциал, моментално оттегляш подкрепата си за тях. След 1-2 мандата, ако се наложи и аз бих гласувал за ГЕРБ, при определени условия, но на този етап, твърдо заставам зад ПП, които искам да поемат отговорност за държавата. ГЕРБ поеха такава отговорност и видяхме 12 години - последни по всичко добро, първи по всичко лошо. Време е за ПРОМЯНА.

303

Анонимен

преди 1 година

при управление на гроб хората бяха недоволни как така тия от гроб излизат първа сила в изборите?

302

Анонимен

преди 1 година

Демек пак избори... и пак избори... и пак избори... и пак... и пак... и пак и т.н. Отчайвам се, защото в тоя списък с партии няма нито една от която да не вдигам кръвно.

301

Не Киро.

преди 1 година

МАГАРЕ да се кандидатира - за него ще гласувам. Но никога за ГЕРБ. НИКОГА.

300

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Киро я кажи защо онзи депутат от Плевен дето уж открил незнам какви поразии на Капитан Андреево избяга от теб частният добрият ще се самоизбиете за места в листите алчници

299

Даниелка Каназирева

преди 1 година

Кирчо започна да "пипа" организираната престъпност на ГП "Куле" и му видяха сметката за 1 седмица. Предупредих го аз, но той не слуша. Сега аз ще ставам кметица на Пловдив, а той отива в канала на историята. Казах им майчински "Не барайте организираната престъпност", но те не пожелаха да ме послушат. Халал да им е!

298

КО, НЕ!

преди 1 година

МИ ШАРЛАТАНИТЕ НАЙ НИ ПАСВАТ.

297

Случаен минувач

преди 1 година

За пореден път се убеждавам, че в тази държава има прекалено много откровено глyпaви хора, които да подкрепят ПП. Би трябвало подкрепата им да падне под 4% след определението, което Радев даде за тях. Просто не мога да си обясня такъв мазохизъм.

296

ОСЪЗНАВАНЕ

преди 1 година

ТО УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НЕ БИЛО ХИЧ ЛЕСНО И С ГЪЛЪБИ И С ДАМАДЖАНИ - ТРУДНА РАБОТА, ДАЖЕ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ГО ОСЪЗНА И ВЗЕ ДА ПОМАГА ДА ВЪРНЕ ГЕРБ?

295

СТОЙТЕ! ЧАКАЙТЕ!

преди 1 година

Чакайте малко да се изясним. ГЕРБ бяха хората, които пожелаха Народното Събрание да се премести в Партийния Дом, нали така?