354

Другаря Янко

преди 1 година

В България изборите се манипулират като в Русия. Както и да гласувате, мафията винаги печели. Надеждата е новия американски посланик да изрита Борисов. От Русия справедливост и пари не чакайте. Русия иска да владее света ама без да плаща. И затова владее само Беларус! Ха ха ха.

353

Мето

преди 1 година

Вижте кой е на първо място - ГЕРБ - партията на крадците и лъжците. В една нормална държава това никога нямаше да се случи. Но кой е казал че България е нормална държава?

352

Анонимен

преди 1 година

Lizno boika gi pravi tij prouzvania mnogo malko prozenti si e dala

351

Хабибито

преди 1 година

Объркали сте се се Възраждане ще вземат между 10 и 30 процента снощи го говориха.....

350

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е организация на Бойко Борисов!!!Дали гласуваш за тях или за ГЕРБ е едно и също.Същото важини за ИТН. А дали сте или не сте не важно,важно е дали ще имаш какво да ядеш,каква ще е твоята пенсия и дали ще я има,след като народа прогресивно намалява,а не намалява защото му е добре.Това е процес ,който е необратим особенно ако са на власт същите ,които го започнаха.

349

Анонимен

преди 1 година

Пък ние простите и неграмотните ще гласуваме за Възраждане!

348

Анализатор

преди 1 година

На тези от Екзакта им се иска да има избори не само на 5 февруари, а всеки ден. А пък те ще са чак на 2 април. С такива политици, политолози и социолози, нищо добро не очаква българите. Освен, ако не ни приемат в Еврозоната преди 2024 г.

347

баси форума

преди 1 година

Такива глупости и простотии отдавна не бях чел!Да сте живи и здрави!Само един въпрос:Да сте видяли или чули за нашенски политик в затвора!?Благодаря!

346

Анонимен

преди 1 година

Буци е най-наглата личност на планетата! Не ти Орбан, Морбан, Дуда, Муда и тн! Тоя човек направи вс си ортаци милионери, хората мизерстват през тва време и онзи само се хвали глейте кво съм направил!!! Е какво е направил? За 12 год управление потънаха милиарди, а нито Хемус завърши, нито Струма, по Тракия имаше едни 80км равно поле, които според вас магистрала ли е това? Това е междуградски път! Изгони младите навън, набута мутри на ключови позиции! И сега пак иска да управлява! Е, малко е нагло

345

Анонимен

преди 1 година

ИТН и Възраждане не са страшни за ГЕРБ и ДПС.Те са тяхни служители.

344

Анонимен

преди 1 година

Браво на ИТН и Възраждане .Свършиха си перфектно работата . Те завърщат ГЕРБ и ДПС на власт.

343

Анонимен

преди 1 година

Платените писачи на ГЕРБ са получили нови опорки. Толкова ли са страшни за тях ИТН и Възраждане!?

342

Анонимен

преди 1 година

Не ни се пише добро бъдеще.ГЕРБ к ДПС се завърщат.Те на практика сега си имат президент и служебно правителство.

341

Анонимен

преди 1 година

За последните 4 години, в които Бойко Борисов беше премиер, инфлацията в България беше 10,2%, при средно за ЕС от 0,7%. След Бойко Борисов тази огромна разлика се стопи, но България остана с по-висока инфлация, както е очаквано за най-бедната държава в ЕС. Най-бедни сме заради Бойко Борисов.

340

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо случайно.Мафията си управлява и ще управлява.От ЕС знаят това,но не могат нищо да направят.Умните хора знаят: Какъв народ ,такива полтитци.Просто не сме евулюирали достатъчно.Ще си страдаме още и ще станем 4 милиона след още 15 години.

339

Анонимен

преди 1 година

Те даже и протестите не го свалиха Бойко и даже и ИТН не го свали.ГЕРБ просто имаше много нисък рейтинг,гражданите го свалиха на изборите.Проблема беше ,че народа се върза на сценария на ИТН(ГЕРБ и ДПС). Но от къде да знаят хората ,че Слави е актьор,какъвто е и Костадин Костадинов.ГЕРБ и ДПС постигнаха целите си,а това е рекордно нисък вот на изборите.С купения вот,който не е много ще бъдат пак на власт и се спасяват от затвор.Браво на Слави и Костя велики актьори,заслужиха си хонорарите си.

338

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ще се върнат на власт, ако успеят да откажат хората да гласуват. Засега мутрите успешно се справят. На последните избори през октомври 2022 година, само 38% са гласували за партия или коалиция.

337

Анонимен

преди 1 година

Македония им е вариянта за спасяване.Ще предизвикат конфликт с Македония само да се.спасят от затвора.Не разбрахте ли че нас ни управляваше и все още нинуправлява мафията?

336

Анонимен

преди 1 година

Без съмнение ГЕРБ са най-голямото зло, за което гласуват 300-400 хиляди облажили се от управлението им, а останалите гласове са купени гласове или от фалшификации.

335

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов, ако беше почтен, щеше да работи за изчегъртването на ГЕРБ, а не да помага за връщането им на власт. Може да има стабилно мнозинство, което да изчегърта ГЕРБ, но трябва повече хора да гласуват. Тогава може и да станем по-нормална държава