183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 206 Блажени са верующите в Путин.

182

Анонимен

преди 1 година

До 203 Не им трябва на руснаците Киев,Киев сам ще дойде на колене в Донбас.

181

Анонимен до 200

преди 1 година

Точно такива като теб са сбъркани и като ДБ да стигнем до там, че да ни натрапват да ядем скакалци а имаме най плодородните земи. Да ни карат, че съжителството между мъж с мъж и жена с жена е нормално, гей парадите и всякакви извратени неща които ни налагот РУСОФОБИТЕ. Ние сме традиционалисти и сме с Русия колкото и да се опитвате да ни налагате вашето извратено мнение. Вие и сега сте една шепа хора а след капитулацията на Украйна съвсем ще изчезнете.

180

Анонимен

преди 1 година

До 200 Аз пък съм на мнение,че такива като теб щом подкрепят убийството и паленето на живи хора в Украйна трябва да бъдат съдени за терористи.

179

Анонимен

преди 1 година

Русия е супер сила която завзема Киев за 3 дни, което означава че сто пъти по-малкия град Бахмут ще бъде завзет за 43 минути.

178

Анонимен

преди 1 година

Щом Прогожин говори така значи Артьомовск е превзет до няколко дни.Той и за Соледар така разправяше и го превзеха.

177

Анонимен

преди 1 година

До 187.Е друго си е да имаш президент актьор,които може да изиграе ролята на ам-гъл във Властелина на пръстените.

176

Анонимен

преди 1 година

До 178 И защо си мислиш,че са ги накарали.Или една държава,която има 150 милиона население Разполага само със 150 хилядна армия към 24.02 2022г.

175

Анонимен

преди 1 година

Отявлените русофоби в България са около 9-10хил. Заблудените русофоби са около 12-15хил. Феновете на русофобията са около 35-40хил. След победата на Русия тези 9-10хил. отявлени и неизлечимо болни русофоби ще бъдат подканени да напуснат България и да отидат в истинската си родина САЩ при менторите си. Нежелаещите да си отидат, ще бъдат подложени на лечение, ампутация на мозъка. Заблудените и феновете ще оздравеят бързо, бързо.

174

Анонимен

преди 1 година

Русофобията е остро психично заболяване,водещо да деградация на личноста.Лечението е само чрез ампутация на мозъка.Дали ще се излекува от фобията си,ако Русия бъде унищожена.Твърдо ще ви кажа НЕ!Само като чуе Русия и почва да се клати като абортирала гугуДка.

173

Анонимен

преди 1 година

Е бива ли при тези "ожесточени боеве" само петима да са ранени и нито един загинал? Заглавието е оксиморон. Цялата война е едно авокадо.

172

Анонимен

преди 1 година

Няма полза от русофоба освен може би да бъде изпратен на Марс.Има нужда от хора за колонизацията на Червената планета и русофоба е идеален за целта.Сред радияция,без много кислород и вода русофоба ще се чувства прекрасно.Без голяма гравитация е същото като без мозък.

171

Анонимен

преди 1 година

Само Гантчовитса посреща пияния руски солдат с хляб и сол, нагиздени моми с влажни погледи и подмокрени гаштти под коленете, и полите метнати над кръста, и вазелинираните бузски на дуппеттоо прилежно разтворени с двете ръчички за братушката. И само Гантчо отпраща от дома си пияното муджик отпочинал, преял, препил и оттебал на воля, натоварен с каруци злато и буре джибрица за изпроводняк.

170

Анонимен

преди 1 година

Русия никога няма да си даде териториите, които й принадлежат! Сто години ще води война със САЩ, НАТО и ЕС, но ще си ги върне пак! Какво става в Херсон? Май няма цивилни граждани, които да имат желание да живеят там и да умират за фюрера от Киев и хунтата му! Хахахахахаа! Така ще е с Запорожие, с ДНР, с ЛНР, с Одеса, с Харков и накрая Киев!!!

169

Анонимен

преди 1 година

До 189 "руски земи" Нито един метър земя на тази планета не е руски, но ти няма как да го знаеш, защото си untermensch.

168

Анонимен

преди 1 година

След Славянск е голямото укаинскополе до Киев.

167

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са много болни "хора". Само куршум ги спасява от мъките.

166

Помогнете

преди 1 година

Братя русофили! Краварските евроджендари ми спряха тока! Немам пари! Мръзна немам какво да ядем останаха само 1 гасеница и двама скакалеца...

165

Анонимен

преди 1 година

И в Славянск, както и навсякъде другаде в руските земи укропите победоносно ще отсъпят, като се евакуират!!!

164

Анонимен

преди 1 година

до181.Вовата е мъж,госпожо.Това че нямате успехи сред мъжете заради крокодилският ви външен вид си е ваша работа.В крайна сметка за всеки влак си има пътници,дори за крокодилите пожелавам ви успех да си намерите мъж.