7

бг простотии

преди 1 година

а нашите извинете кой ги е канил да ходят в чужда държава и там да правят циркове и провокации? я Костадинов и джамбазки да пробват да идат в САЩ и там да безчинстват? Полицията ще ги СМЕЛИ НА КАЙМА И ЩЕ ГИ ИЗХВЪРЛЯТ В ОКЕАНА

6

Нане

преди 1 година

Мъ аз не моем разберем, що се напъваме да ги праим зорлем Българи тия диваци... Мъ то тука се напълни с Небългари продажници... гроб, пп дб, дпс... Пак гласувайте за тях слаботокови.... ===)))

5

Анонимен

преди 1 година

Заради аматьорщината и наивността на нашите така наречени "политици", властите в Скопие имат тотално превъзходство спрямо България в международен план и пълната подкрепа на международната общност. Излишно е да се споменат 17 -те осъдително присъди срещу България от съда в Страсбург и огромния натиск на който бяхме подложени за да махнем ветото. Имам чувството че ако утре РСМ отправи ултиматум да им предадем до 24 часа пиринския край, от "Козяк" ще ни наредят да го направим.

4

Анонимен

преди 1 година

Още помня как при откриването на игрите в Сочи, картата на Европа бе изобразена без осемдесет годишната държавица,а България бе странно голяма, което предизвика интерес и въпроси. Малко по-късно от руска страна официално казаха ,че няма грешка при изобразяване на границите.

3

Анонимен

преди 1 година

Копейкини правокации

2

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков и всички останали на първа линия пред Македония и да си вземат олигарсчета които дават заплати по 1000 лева а аз ще си чопля семки и ще ги гледам .Плащам си данъците айде отивайте

1

Ко?Не!

преди 1 година

Абе вето и това е. Забравяйте ги тези. Промити са и няма нужда да комуникираме с тях.