42

Анонимен

преди 1 година

Днес не ни уважават ! КОГАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО ЗАДУШИМ ПРЕСТЪПНОСТТА И КОРУПЦИЯТА, БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ЩЕ НАПРАВЯТ БЪЛГАРИЯ БОГАТА ! ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ !

41

Анонимен

преди 1 година

Гърците им дадоха най-вярното име през 1992 - Бивша югославска република Македония.

40

Анонимен

преди 1 година

Ако Делчев не е бил българина значи и ти не си бил българин, защото прадядо ти също се е родил в Османската империя?!

39

горд българин

преди 1 година

В България всички разбират от политика,за това цъфти и връзва!

38

Маке

преди 1 година

Тези не заслужават никакво уважение. Никакво приемане в ЕС и да си седят в мизе_рията! Нарочно направиха този цирк със системата. Сърбия е виновна за всичко което си случва в Македония.

37

666

преди 1 година

Разбере бе хора, че цялата тази омраза и раздори са дело на руснаците, за да няма голяма и силна българска държава. Те си го казаха след освобождението.

36

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми за тоя Гоце Делчев. И разберете. Той не е българин и не е бил. Роден и починал е в Османската империя, а се д борил за автономия на Македония в тази империя. И не се водете по впианенчените мозъци на т. нар. ВМРО или Възраждане.

35

Пуяци

преди 1 година

Непотребни агро-македонци. Никой не ви иска. Стойте си в жалката държавица и наливайте се с алкохол и се пънете какви сте патриоти на маса.

34

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Населението в Македония е под диктата на некакви сърбо-турски психари,които нямат нищо общо с изконното население там. Но добре,ще поставя един въпрос,който е логипесн.Имат ли тия фашисти турко-сръбски поне малко уважение към Георги Димитров,благодарение на когото днес тленните останки на Георги Николов Делчев са именно там? Не,разбира се.Което доказва,че са фашистка сърбо-турска клика. Георги Николов Делчев,а бе Гоце Николовски Делчевски,дами и господа!

33

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Със Лошо - Никога, Нищо Не се Постига , Но ми се струва , че Никога Няма да го разберете .....По време на Османската Империя- 600 години е Царувало - Мир и Спокойствие ...... Сега за Отрицателно Време сте тръгнали към Самоунищожение и Братоубийство ....и Злоба .....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА Македонците Не са Самички .....Не Точете Зъби ...... Албанеца купи Дрони от Турция......

32

Храни куче да те лае

преди 1 година

Желю Жабата ги призна без да пита и без условия Гоуем либрал

31

Последният попиканец

преди 1 година

Е дипломацията трябва до кротце,до благо. Бързо забравиха събитията в Куманово, убийствата и природните бедствия. Няма кой да им помогне на северомакедонците. Когато ги гонеха от Беломорието бягаха в Майка България. Защо не бягаха в Сърбия?

30

Анонимен

преди 1 година

Как може някой да се определи за бюрмец при положение, че такава държава е нямало?

29

Анонимен

преди 1 година

По логиката на бюрм перничани, варненци и т.н. не са българи.

28

Анонимен

преди 1 година

Гоце Делчев се е самоопределил като българин.

27

Майора

преди 1 година

Абе Мицкоски що се срамош да се наречеш болгарин? И ти ли ще определяш кой е Гоце Деев и на кой е!? А какво ще кажеш че магедонски граничари биха бивш депутат? Жслко е че Булгария ви призна пътва , а вие правите каквото си искате!

26

Анонимен

преди 1 година

Македонската нация е материализиране на склонноста на българина към разделение и да мрази другите българи. Те са рожба на това. Никой не може да мрази българина така както друг българин. Погледнете се. Вие мразите дори и съседите си. Не можете да стигнете до съгласие по нито един въпрос. Не се чудете, че македонските българи ви мразят толкова. Все пак и те са българи.

25

Македонска работа

преди 1 година

На гол гъZ, сърп и чук.....

24

ЦСКА

преди 1 година

Кой финансира превратаджиите около Драгн Цанков, кой насъска сърбите срещу нас 1885 защото турците са отказали, кой взриви св. Неделя? Кой изпрати цяло правителство(нещо което след 2рата световна дори в Германия не е направено) и 25 000 човека в концлагери??? Левски го е казал. "Аз не ща казашки ботуш" и "Който ви освободи, той ще ви пороби". Ооо неразумниии копейки, поради что се срамите да сте българи и да следвате заветите на Апостола???Толкова ли ви топлият тия рубли??? Или водката си е водк

23

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Ние ще пеем пък македонски яничере.