42

Анонимен

преди 1 година

Биологичните оръжия КОВИД и ваксини са създадени, за да редуцират земното население до 500 милиона. Ако не успеят, и световна война може да бъде включена в програмата. В САЩ, в щата Джорджия издигнаха паметник с надписи с подобна препоръка, не повече от 500 милиона.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен44 Е нали си ваксиниран? Би трябвало да не си заразен.

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен36 Може да се видят графиките лесно. 2022 година е бум на случаите във ваксинираните държави.

39

Анонимен

преди 1 година

Първо ни предричаха бързо смърт до 1 месец. После стана 3 месеца. После 6 месеца. После 1 година. Сега някой бай г.....написал 3 години. Догодина ще пишат 5 години. След 5 години ще кажат 20 години....ако ги има все още де! Ха ха ха.... Само дето всички ваксинирани сме си живи и здрави, за разлика от злите пророкуващи, дето пълниха и пак пълнят болниците и реанимациите.

38

Неваксиниран до 44

преди 1 година

От 4 години ви моля да не ме пазите. Вие обаче не, та не, ща пазим. Що ме пазите, нали сте ваксинирани и "безопасни"? От кого ме пазите?

37

Анонимен

преди 1 година

Мерките са единствено заради неваксинираните. И аз казвам стига сми ги пазили!

36

Петър Танчев

преди 1 година

Кога ще отпадне тези безсмислена статистика и най-важното, кога ще отменят абсолютно безполезната карантина за тези с положителен тест? Време е целият този цирк да приключи. Лошото е че заради гангстерските похвати използвани за пласирането на фалшивите експерименталки се разклати из основи доверието на хората в медицината, лекарствата и особено в доказаните ваксини, които през предходното столетие изкорениха редица смъртоносни заболявания.

35

Анонимен

преди 1 година

Бе като гледам си отидоха 150 000 българи за 2 години неваксинирани , ама бай г.....си дъвче едно и също

34

Анонимен

преди 1 година

Фактите показват, че колкото и малко да останаха неваксинираните в България, през цялото време почиват само неваксинирани. Имаме над 2 милиона ваксинирани от хората на възраст над 20 години и живеещи в България. Колко са всичките хора на тази възраст и живеещи в България? Аз залагам на малко под 3 милиона. Това са 70% ваксинирани.

33

Анонимен

преди 1 година

2689 активни случая, ама друг път!!!

32

Анонимен

преди 1 година

43 годишна комшиика си отиде след като си сложи два бустера. Роднините и ще съдят държавата за убииствата които извърши с тези ваксини и бустери.

31

стъкмистика

преди 1 година

нещо да ви прави впечатление, в цял свят отпадането на мерките се съпровожда от задължителен "мониторинг на отпадните води". оттам под формата на "статистика" за не знам какъв си период от време ще изкочи новия Торбалан. ще се окаже, че едновремнно в цял свят се е пръкнал нов вирус или бактерия. доказано с графики и "статистики". разбира се това ще се случи, когато са готови с преетикирането на залежалата продукция и са заредили целия свят с новите "тестове".

30

така се пише

преди 1 година

с корона, не от корона. бравус

29

АЗ

преди 1 година

Вече очаквам да ни информират, колко човека са се изкашлили през денонощието.

28

До Пак да питам

преди 1 година

*** се боцни още два три пъти да не ги хвърлят.

27

Анонимен

преди 1 година

Що кухи кратуни сиропираха заради един фалшив вирус, не е за вярване.

26

Д0 34

преди 1 година

А в Бг сме "богоизбрани", щото почти никой не се набучи и минахме метър, така ли? А какво да кажат на Свети Петър тия, които ритнаха камбаната с по 2-3 "ваксини" като този клетник.

25

Пак да питам

преди 1 година

Лани ме дупчиха два пъти и казаха, че съм напълно ваксинирана и сертифицирана овца. Сега с тия бустери броя ли се още за ваксинирана и сертифицирана или съм просто овца?

24

Анонимен

преди 1 година

Светът се отърва от пандемията благодарение на ваксинацията. А тука шепа конспиратори още дъвчат темата колко са опасни ваксините. Интелект, нищо не може да се направи! Който умрял, умрял.

23

Анонимен

преди 1 година

Починалите в моргата ли ги тестват за кромид?