16

Анонимен

преди 1 година

Храбрият вълк Лупи прави проверка колко е силна народната памет , та да може ПАК да смукне кинти от още някое позабравено обектче ...

15

Българин

преди 1 година

Нека да има стачки. То и през 90-те г. на миналия век ги имаше. Политиците върнаха България с около 20 - 25 г. назад.

14

Икономист

преди 1 година

Точно държавата и нейните депутати не искаха компетентните икономисти Петков и Василев да управляват България. Политиците си мислят, че управлението на държава е като управлението на джипката. Това е и причината, за да правят абсолютно безпринципни коалиции. Само и само да имало редовно правителство. Ами, то си имаше такова до скоро. Че и много други предин него.

13

Майора

преди 1 година

Храбрият вълк Лупи пак се появи на екрана! Май забрави за "Кремиковци" и откраднатото от ЦСКА!Така че по добре да не дава акул!

12

Лупи,къде са

преди 1 година

парите от Кремиковци?!? А откраднатите от ЦСКА? Как изобщо имаш очи да се показваш,бе м0шеник!!!

11

1234

преди 1 година

Тоя професор не преподаваше ли в Кремиковския университет?

10

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Вчера Боко развали годежа с Хурнела. Партията не давала... Ха ХА! Което значи че Донев ще упралява до края на годината. Нооо като знаем как Боко си променя мнението от ден до пладне, нищо не е изключено. Утре моге да се сдобрят на лидерска среща 2...

9

силно учудЕна

преди 1 година

Ауууу............ама Лупи и професор ли бил?!

8

Дрът комунист

преди 1 година

Евалата Лупи, какво ще пребатизираме то май няма вече големи държавни предприятия. Ще почиваме мандрите като нашите дядовци.

7

VladTepes

преди 1 година

Браво на големия учен икономист проф. Ал. Томов - създал две важни икономически теории - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА. Голям брой негови ученици и последователи прилагат успешно теориите му в различни области примерно проф. Ковачки. Заслужава Нобелова награда за икономика за разработките си.

6

Анонимен

преди 1 година

хаха този изпълзи ли отнякъде годината е фира!

5

Анонимен

преди 1 година

Тиквата пак ще изкара лакеите си да дестабилизира Държавата. Служебните му затвориха кранчетата. Той ако екраде ще умре.

4

Радослав

преди 1 година

И какво точно може да направи служебен кабинет? Бюджет се приема от парламента, с други думи не служебният кабинет, а партиите са виновни! Защо не излъчиха правителство? Защо не приеха нов бюджет?

3

Ганьо

преди 1 година

Дааааа, крайно време е да се разбере, че тази територия България няма да я бъде. Кой ли не се изреди да ни управлява и все тая. Защото проблемът е в матр'яла.

2

Анонимен

преди 1 година

Бързат с това евро, та ще си счупят краката. Лапането ще е голямо. Дано се задавят.

1

Анонимен

преди 1 година

Това червено бичме защо не е в затвора?