32

Мънго джери

преди 1 година

Черния Стефан няма да види повече парламента.

31

да се знае

преди 1 година

този където каза "Нато е България и България е нато"не трябва да се доближава до парламента.

30

Дон Кихот

преди 1 година

До Мътни водиСанчо те бяха ги взели отпреди мините в съдружие с Бг фирми сега прехвърлиха само дяловете на канадците.Там няма кво да се прави по документи всичко е ОК .

29

Стамболов

преди 1 година

Политиците ни са толкова зле ,че дори немогат да говорят.ПП въртят едни и същи клищета като развален бот направо немом ги траем .Няма дебати по телевизията има само някакви речи и караници.Всички са слуги на корпорации.Янев има само някакво личе и чест другите в парламента са сложени от картелите да ни разиграват...

28

Мътни води

преди 1 година

Абе къде отива златото на България .Оня ден дадоха полвин Родопа планина за 4,5 милиона на Канадци.Толкова струва една кола - Бугати Вейрон.

27

Разборки

преди 1 година

Янев е най-добрия от всички политици в момента ,но си няма олигарх или обрачи от фирми да му наемат най-добрите ПР в Света и да дадеш милиони на нова тв и др. през министара на спорта за реклама спорта (оня с ръце анални вибратори ) както направиха ПП . Ама то дори като не знаеш какво пише на сградата на народното събрание ако ще Опра да ти е ПР все тая.Оня ден Кирчо се изцепи с фалшива усмивка и заяви "Обединяваме се със ДБ защото дори и на сградата на парламента пише Обидинението прави силата"

26

Няма смисъл :)

преди 1 година

СтиВън Янки,омекналия златен пръст е аут!

25

Анонимен

преди 1 година

" Политиците" много добре знаеха,че повечето от 70%,ако Не и Повече,от българите,Са Против България да изпраща,каквото и да е Оръжие за Украйна! БП взе Еднолично решение,да изпрати такова на Укрия! Ще има наказателен вот при всички случаи на тези избори ,заради Тази Тяхна НАГЛОСТ и Незачитане на Българските граждани! -:) Нищо не е забравено!

24

хаха

преди 1 година

сами щото никой не иска да се коалира с тях :)

23

Някой си

преди 1 година

Опозицията И в следващият парламент,Няма Да допусне повече ГЕРБ до властта! Колкото и гласове да " спечелят" стига да са под 51% ! -:) А те ще са още по малко!-:)) Така че За Реставраторите ГЕРБ на техният " модел",Пак няма да им стигнат силите!-:)) Ще има изненади И на тези избори! Лично мисля,че Възраждане ще повиши резултатите си и ще обърка сметките на всички!-:)

22

Някой си

преди 1 година

Български възход,влезе в миналото вече НС,с идеята да се прикрепи към всеки,който може да създаде правителство! Пробва и гласува заедно с ГЕРБ! През изминалите избори,българина гласувайки За Опозицията,подсказа и Каза,че Не му трябва " просто правителство" на всяка цена! За Възхода нямаше значение този факт! Е сгреши тук! Янев беше готов И да е Министър председател пак,без значение кой,стига да го " изберат" за такъв! БВъзход заслужено пътува при ИТН на следващите избори! Силата е в Опозицията!

21

Lina

преди 1 година

Кой?

20

до Анонимен

преди 1 година

Колега, повтарям отново, не защото е "светец", а защото няма за кого!!!!! Няма да гласувам, ако въобще реша да гласувам, за новите и стари мутри, мафиоти, предатели и продажници на Бг. Що се касае до Оръжието за укропия, най-малко съм го очаквал че ще бъде предадено с Мълчаливото Съгласие на "Болшивишките" Капиталисти на "Мадам Н."! ПС Силно се съмнявам, че Янев ще прескочи 4%, но това ще е моят избор.

19

Зозо

преди 1 година

Янев миналия път излъга някой комунисти, ама ся е ЧАО :))))))))))))))

18

Анонимен

преди 1 година

"Ако реша да гласувам, шъ е за Янев" - галсувай, ама не забравяй че Янев до един подкрепиха оръжие за Украйна :) И пак ще го направят.

17

Дони

преди 1 година

Той изрази оптимизъм, че Български възход ще премине 4-процентната бариераЕ, te тоя оптимизъм ще ти изиграе, ама мн лоша шега :D

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя път тия нема да прескочат бариерата. Новите социалисти ще раздробят още повече комунстическия вот и БСП съвсем ще пропаднат.

15

Анонимен

преди 1 година

Не, мерси! Прекрасно видяхме какво представляват! В името на властта готови на всичко с всеки! А и да не забравяме за това, че излъгаха избирателите си!

14

Тоест

преди 1 година

Като патерица.

13

баба мара

преди 1 година

покажете си хората кои какъв бизнес има от къде идва така анонимно не ставакапиталистите вън от листите