21

до ?!?

преди 1 година

Ти ако се слагаш към логично мислещите няма да задаваш НЕлогични въпроси.Той като Президент изпълнява задълеженията си по Конституция:разпуска народното събрание и съставя служебен кабинет до изборите,който няма БЕЗграничните права на редовно правителство.След изборите всяка партия си начертала червени линии и няма как да *** на едно място.Каква тука е вината му,освен личната ненавист на такива като тебе?Доколкото ПП,да очевидно има пръст в тази партия,но тези двамата скриха шапките на всики.

20

Анонимен

преди 1 година

ТИЯ ВРЕМЕНА ЩЕ ОСТАНАТ В ИСТОРИЯТА КАТО РАДЕВОТО БЕЗВРЕМИЕ!

19

Анонимен

преди 1 година

една мистърка дошла като за кръщене на село-то рокле ,то тюлено шалче -,а лечева с розово саке - Срам и Позор !-нискочели *** ! -Отвратителни послушковци,елементарни с-ва !то няма такт и ценз да се облече подобаващо сложили го държава да управлява

18

Фатмакът

преди 1 година

пак е изпаднал в делириум!

17

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Не пощавам на руснаци и украинци,докато не призная,че "освобождението" на България бе договорка между Александър и Султана,така че турците,както е против всяка здрава логика,да продължат да живеят сред нас.Изисквам признание и за кражбата на архиви,Език и Азбука(още по времето на варваринът Светослав.Веднъж признати тези неща,ще бъда пръв приятел на Москва и Киев.Освен това Путин не е Русия.Путин е само жалко следствие на Горбачов и Елцин,които съсипаха Русия.Руските комунисти спят ли ?

16

Анонимен

преди 1 година

Изобщо, тия младите, дето се напъват да се правят на политици, са пълна трагедия. С демократично, макар и харвардско за някои, образУвание направо. Говорят на развален български, някои и на развален английски, как са си вземали изпитите по чуждите университети, не знам. И никакво желание малко да поизчакат, да се поогледат, поослушат и понаучат. От улицата в НС и вече първи политици. Жалко за попарените надежди на хората, дето ги гласуваха. Уж да е по-добре от преди, а то, изписаха вежди вместо

15

ЦСКА

преди 1 година

Радев, ти си обикновена съветска пионка. Нещастна при това! Слугуваш на Доган, но ще бъдеш съден един ден наравно с него!!!

14

истината

преди 1 година

Факт е ,че Радев се справя с избора си на министри. Простичко е защото не е обвързан политически. България има нужда от нова форма на управление .....Депутати , партии - не стават те са продажни и корумпирани .Само се хабят парите за избори

13

Анонимен

преди 1 година

Защо преди Лукойл не са плащали милиарди за данъци в България а са ги подарявали на европидалити ??

12

Анонимен

преди 1 година

Радев не знаех, че служебните ти клоуни са толкова добри, че успяха да намалят ел. енергията, петрола и газа в световен мащаб!

11

до 18

преди 1 година

Е аз защо мислиш,че не гласувам вече?Прекалиха вече с избори няма да стане.

10

Анонимен

преди 1 година

ко?

9

Веселка

преди 1 година

Лечева какво свърши,000 работа на министерска заплата.ей така се живее в България, министри,народни представители,областни,кметове и съветници по места.на гърба на гласоподавателите,утре пак молби да гласувам за тях.???¿????????????гласът ми е глас в пустиня.

8

Анонимен

преди 1 година

Най-сллабият кабинет от съществуването на България. То какъвто е преzидентът такова и правителството.

7

Анонимен

преди 1 година

Успяхте втори път да платите авансово милиарди народни пари за снимки на чертежи. Голема раота сте.

6

хаха

преди 1 година

успели са трънки! е, не бяха толкова зле като киро и хасан, маалко по-добре от герберастите, но и тук радефф има "попадения" - като оня пеканов - абсолютно мамино леекккенце. явно пекановчето е бил на резервната скамейка, като радевия лансира пепе-тата, та затова не му бяхме гледали сеира. Пълна трагедия е.

5

Анонимен

преди 1 година

Може да е РадеФ, ама е прав. В сравнение с кирчУвото Оправление тия са направо успешни!

4

Анонимен

преди 1 година

Е, то след Просто Киро и Асан щеше да е много трудно някой да е още по-зле. Изключвам Ристе и Танас, те сигурно могат.

3

Анонимен

преди 1 година

ВСЕ ЕДНО ЧЕТА РЕЧ НА МАО ДЗЕДУН! САМО ДЕТО НЕ ЗАВЪРШВА СЪС СЛАВА НА КПСС!

2

Анонимен

преди 1 година

След тоталната разруха на Кирчо и Подмяната е трудно да се изправи държавата, но се опитаха поне!