81

Васил

преди 1 година

Истина е браво при пенделчето Петков бензина беше 3.5 сега е 2.4, разликата е огромна , направо шокираща. Тия от ПП опитаха да затрият България, и който не го вижда не е българин ...

80

Анонимен

преди 1 година

др.Радеф стига сте се хвалли,само за това би бива.Вие докарахте България до дъното

79

Случаен минувач

преди 1 година

Интересно все пак защо смени културния министър Минеков. Той наистина е скандалджия, ама все пак си има по-дълбоки причини.

78

Случаен минувач

преди 1 година

Ами ние си станахме президентска република и без промяна в Конституцията. Сега Радев ще си управлява еднолично чак до ноември, а може и по-нататък. Гълъбът кацна на рамото му и си гугукат нежно...

77

69

преди 1 година

Радеффффф, облажи ти се да управляваш. Най големия интрес да нема правителство, беше твоя.

76

Щирлиц

преди 1 година

Сега е времето да се появи някой истински българин като Стамболийски.

75

Анонимен

преди 1 година

За последните три години 27 млрд $ изтеглени кредити и раздадени, основно за подкрепа на бизнеса на фирмите на нашите хора. Фирми които от години са в несъстоятелност не само си изплатиха кредитите, но и излязоха на добри печалби. Ей така се прави икономика и политика. Само че не това е мнението на тези дето ще връщат кредитите барабар с дължимите лихви и както вървят нещата и с дължимите неустойки. Поняли?

74

пРезидента на Решетн

преди 1 година

България имаше най- висок индекс на индустриално развитие в цяла Европа при Петков! Правителството на Петков скъса зависимостите с Газпром, изгони Кремълските шпиони и убийци, реши много важни доставки за Украйна! Това не можа да преживее Кремълския хрантутни в Президенството! Този *** e по-гнусен и от Мутромилиционера от Банкя!

73

Анонимен

преди 1 година

Какво толкова са направили тези, че не се сещам?!А, освен да са преговаряли тихом мълком с Газпром за ниски цени, срещу съответните условия на кремъл. То ще си проличи по влизането/навлизането ни в Еврозоната.

72

Xa-xa

преди 1 година

Радев си оплете кошницата. Прекара и "почтените" и непочтените. И красивите, и добрите и по-грозните

71

Зозо

преди 1 година

Оня сурикат, енергийния още ли чака отговор от Гаzпром. Да изскоче пак да каже - тежко е! Мама...................

70

Анонимен

преди 1 година

некадърници.шуробаджанащина на 100%.позор.

69

Шефа

преди 1 година

Тия корумпета енергийния и икономическия министри защо пак са в този кабинет?Президент Радев или не разбира от кадри или е в комбина с тия!

68

Анонимен

преди 1 година

Какво сте успели бе, руссофили жалки? Опитахте да ни върнете към фашистка Русия, естествено безуспешно, опитахте да изгоните украинските бежанци, като им спряхте храната, направихте всичко възможно да не помагаме на партньорите си в НАТО и ЕС и на Украйна. Не направихте нищо за проблема с РСМ.

67

Анонимен

преди 1 година

Под фуражка акъл не вирее!

66

Не се сърдете

преди 1 година

на Радев. Речка му е шаблон номер 25, от книгата с рецептата за справяне с кризисни ситуации т.е. който и да беше президента вероятно щеше да каже точно същото. Има неща, които стават по протокол, а Радев като пагон работи стриктно по протокола. До тук добре, ами какви ли още "успехи" ще видим до края на календарната година?

65

Asd

преди 1 година

Защо да не се намесват в изборите? Като бяха служебни министри Кирил Петков, Василев, Рашков, Минеков от сутрин до вечер се плюеше и лъжеше без доказателства. Само и само да се очерни опонента.

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен83_абе не е по-разсипана, защото след боко трудно да е по-зле, но не е по-добре, не са поставени основите за по-добра България!

63

Анонимен

преди 1 година

само трябва да си видим инфлацията и помощта за народа и се вижда колко сте успели, виждаме също, че бокоратурата си "работи" на пълни обороти

62

Анонимен

преди 1 година

Радев руската слуга закопа България